banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

Uvjeti korištenja

Verzija 1.0— Januar 1, 2022

Registracija

Ne trebaš se registrirati za obavljanje plaćanja u našoj internetskoj trgovini. Trebaš samo u prvom koraku checkout procesa ostaviti važeću e-mail adresu (ona kojoj imaš omogućen pristup) kako bismo ti nakon unosa podataka potrebnih za obavljanje dostave mogli poslati potvrdu narudžbe.

Ako ne želiš svaki put tijekom kupnje unositi adresu dostave te informacije o sredstvu plaćanja, preporučujemo ti brzu registracija. Trebaš samo jednom unijeti važeću e-mail adresu, osobne podatke (ime, prezime, adresa, poštanski broj, mjesto, broj telefona) te lozinku pomoću koje ćeš pristupiti svom korisničkom računu. Lozinka može biti proizvoljan niz znakova – što je duža i kompleksnija, otpornija je na hakersko probijanje.

Nakon unosa traženih podataka, registraciju trebaš potvrditi klikom na polje “Registracija”. Kreirani korisnički račun ostaje registriran u sustavu, a pristupaš mu kombinacijom korisničkog imena i lozinke na stranici “Prijava”.

Ako zaboraviš lozinku, na istoj stranici trebaš kliknuti na “Zaboravljena lozinka?”. Tako dolaziš do stranice na kojoj možeš ostaviti svoju e-mail adresu korištenu pri registraciji, a na koju ti onda sustav automatski šalje link pomoću kojeg ćeš resetirati lozinku i dobiti novu. Lozinku možeš kasnije samostalno promijeniti u postavkama računa, budući da automatski kreirane lozinke nisu lako ‘pamtljive’ (ili samo klikni na DA kada te preglednik pita želiš li da upamti unešenu lozinku, da je ne moraš svaki put unositi kod prijave).

Ukratko, nakon kreiranja računa, za svaku daljnju kupnju potrebna je samo prijava s korisničkim imenom i lozinkom.

Kupac je svaka pravna ili fizička osoba koja ima poslovnu sposobnost te izvrši narudžbu preko mrežne trgovine vokabula.com. Odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije i/ili naručivanja proizvoda snosi Kupac.

Uvjeti poslovanja u internetskoj trgovini

Uvjeti poslovanja internetske trgovine vokabula.com sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, (ZZP) te zajedno s podacima objavljenim na Internet stranici vokabula.com predstavljaju predugovornu obavijest u smislu Članka 57. ZZP. Narudžbom proizvoda Kupac potvrđuje prihvaćanje uvjeta poslovanja. Vokabula d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave.

Cijene

Sve cijene su navedene u konvertibilnim markama s uključenim PDV-om. Cijene vrijede u trenutku naručivanja, u slučaju da se cijena tijekom narudžbe promijeni prodavatelj će o tom prethodno obavijestiti kupca. Zadržavamo pravo na pogreške u sustavu cijena, u slučaju pogreške ćemo te obavijestiti.

U rijetkim slučajevima, zbog tehničkih nesavršenosti sistema, moguće je da naručeni artikl nije više dostupan. U takvim slučajevima ćemo te obavijestiti u najkraćem mogućem roku da artikl nije dostupan te odmah vratiti uplaćena sredstva ili otkazati naplatu karticom.

Za sve dodatne informacije o proizvodima koje nisu navedene na web stranicama, molimo da se obratiš Vokabuli u nekom od naših centara ili pismenim putem.

Naručivanje

Kupac naručuje uslugu ili usluge, te proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe ili direktnom komunikacijom s osobama u sektoru prodaje Vokabule (elektronska pošta, društvene mreže, telefonski poziv i sl).

Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod ili uslugu, popuni tražene podatke, prihvati uvjete kupovine i pošalje narudžbu, a za koju u dogovorenom roku izvrši plaćanje.

Po uplati sredstava, kupac sebi osigurava pravo na korištenje predmeta kupovine u trenutku kada Vokabula formira grupu i najavi pohađanje nastave. Vokabula zadržava pravo formiranja grupe najranije od tri radna dana, a najkasnije do 45 radnih dana od trenutka realizacije kupovine.

Kupac je dužan redovno da pohađa nastavu – tečaj njemačkog jezika, te u skladu sa predviđenim planom i programom Vokabula samostalno da izvrši nabavku dijela literature neophodne za nesmetano praćenje časova njemačkog jezika.

Kupac koji ne ispuni postotak od 70 % prisustva i aktivnosti na tečaju, uz odobrenje nastavnika može nastaviti s pohađanjem nastave samo uz potpisanu suglasnosti o samoinicijativnom prelasku na naredni (pod)nivo tečaja.

Sve cijene izražene su u Konvertibilnim markama, uključujući PDV.

Imamo mogućnost, da radi očigledne pogreške u online trgovini (npr. vidno kriva cijena), narudžbu otkazati.

Plaćanje

Prihvaćanjem uvjeta kupac se obavezuje da izvrši plaćanje predmeta kupovine jednokratno, unošenjem svojih podataka u odgovarajuća polja web shopa. (Broj kartice, iznos uplate).

Eventualne troškove bankarske provizije snosi kupac.

Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se online jednom od kreditnih kartica: Mastercard, Maestro ili Visa. Plaćanje je moguće i posredstvom online-narudžbenice i uplatom na žiro-račun, direktnom bankarskom transakcijom te plaćanjem gotovinom u Vokabula centrima.

Isporuka

Naručene usluge se koriste putem digitalnih platformi na kojima su pohranjene, a kojima pristup kupac dobija nakon izvršene kupovine. Također, kupac je u mogućnosti da plaćene i naručene usluge može koristiti u učionicama Vokabule. Naručeni proizvodi pakuju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (zaposlenom kompanije koja vrši dostavu). Trgovac se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati prilikom dostave. Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavača kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio trgovac ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Trgovac se obvezuje poslati pošiljku sa proizvodom kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde trgovac se obvezuje poslati pošiljku u roku do 5 (pet) radnih dana.

Nakon što dostavljač (kompanija koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane trgovaca, trgovac više nije odgovoran za daljnji tok isporuke i eventualna kašnjenja, te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Reklamacije i povrat novca

Ukoliko korisnik želi da odustane prije konačnog završetka usluge tečaja kojeg je pohađao, Vokabula zadržava cjelokupan iznos uplaćen u svrhu pohađanja tečaja.

Koncept usluge je takav da je kupac prilikom upisa upoznat s intenzitetom tečaja, vremenskim trajanjem tečaja, vremenskim pristupom u učenju. Vokabula zadržava punu cijenu potpisanog ugovora, zbog održavanja usluge, pružanja tehničke podrške i administrativnih troškova.

Ukoliko kupac ima opravdane razloge neprisustva, može se obratiti prigovorom putem elektronske pošte na moc.alubakovobfsctd@ofni u kojem zahtjeva stopiranje kupljene usluge i ponavljanje kupljene usluge u nekom drugom terminu i intenzitetu, bez mogućnosti povrata novca i to u roku od 30 dana od dana plaćanja.

U slučaju da reklamacija ili raskid nisu definirani ovim ugovorom, molimo te da se obratiš Vokabuli pismenim putem na email adresu moc.alubakovobfsctd@ofni.

Zaštita podatka

Vokabula garantira zaštitu ustupljenih podataka klijenta u skladu sa važećim zakonskim propisima Bosne i Hercegovine koji definiraju i reguliraju navedenu oblast.

Ostali uvjeti

Vokabula ne garantira održavanje usluge u slučaju više sile (prirodnih nepogoda), tehničkih problema, poput pada Internet konekcije te ostalih poteškoća u radu koje se pod djelovanjem trećih sila mogu dogoditi. U tom slučaju se Vokabula obavezuje da će propušteno nadoknaditi u dogovoru s kupcem.

Kupac je dužan osigurati sve tehničke preduvjete za korištenje usluge, te Vokabula ne odgovora za odsustvovanje i ne upotrebu usluge koja je kupljena.

U slučaju da kupljenja usluga ne bude moguća da se ponudi korisniku, kao supstitut za uplaćen novac se nudi druga opcija.

 
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern