ed1c3b41 aaf1 43fd bf74 49f684d4c3eb 2x

Ljeto s Vokabulom

e1bb339d 867c 4e47 9136 642746f49034
7ec7bb36 654f 4eee 9e25 dded7112ac44 2x

Jezično putovanje za sve razine

Koji jezik želite naučiti?
2681ff0b7f3dc4a162585b138d9c4464daa1d65d 4000x3000

Potpuno digitalno, po dizajnu

Doživite originalne nastavne planove i programe i materijale za tečajeve koje je iz temelja izradio naš tim stručnjaka za online uranjanje uživo.
a2a060c19b7a3386ff455b32c3785df6820e20cc 4000x3000

Izoštrite svoje govorne vještine

Svaki je sat osmišljen oko učenika, osiguravajući da uvijek imate vremena za razgovor i usavršavanje vašeg izgovora.
7bc030956c23bad3ddadd6c2238e7fe6449e2d67 4000x3000

Dobijte prilagođene povratne informacije

Najbolji način učenja je na vlastitim greškama i greškama svojih vršnjaka. Maksimizirajte svaku lekciju uz prilagođene povratne informacije od svog učitelja.
c016a24824b9726db26b36c3be7be4231b6b17b5 2048x1900 1

Zašto je Vokabulina metoda tako učinkovita?

Jedan važan razlog je taj što koristimo cjelovit pristup učenju jezika. To znači da učenici uče strani jezik uglavnom na način na koji to čine izvorni govornici - kroz komunikaciju s učiteljima na ciljnom jeziku u ugodnom virtualnom okruženju. Naše lekcije su dinamične, zabavne i usmjerene na bitne, svakodnevne životne teme, tako da možete odmah koristiti ono što ste naučili. To poboljšava fokus i osigurava zanimljivo iskustvo učenja. Učenici željno očekuju svaki grupni sat, gledajući na svaku lekciju kao na zadivljujuće putovanje u novi jezik i kulturu!

"Svidio mi se kurs! Meni lično najdraži dio su bili dijalozi jer znaju biti prilično smiješni 😂 Svidjelo mi se cijelo iskustvo! Hvala Vokabuli! 😇…ili bih trebala reći Danke !!!"

Ervina, učenica Vokabule

Zaradite priznanje za svoju predanost i vještine.

Nakon završetka svakog tečaja, dobit ćete potvrdu o pohađanju, s detaljima o programu i odgovarajućoj postignutoj razini ZEROJ-a, kao potvrdu vaše predanosti i napretka.
2927973397dbbaab0c45d2526c7fab4416aab6e0 2160x2400

“Kurs je bio vrlo dobro osmišljen. Naučio sam puno novih stvari i uživao s dobrim predavečem koji je bio strpljiv, iskusan i obrazovan čovjek. Veselim se nastavku na sljedeći nivo s Vokabulom.”

Amer, učenik Vokabule

Često postavljana pitanja

Učenje jezika online ne samo da je moguće, već je često i praktičnije od tradicionalnih predavanja u fizičkoj učionici. Odabirom online učenja s Vokabulom, eliminirate potrebu za putovanjem na posao bez napora, integrirajući satove talijanskog u svoj pretrpani raspored. Lokalni pristup govornicima ciljnog jezika može biti ograničen, ali naša jezična platforma povezuje vas s raznolikim nizom stručnih instruktora izvornog jezika. Za razliku od velikih osobnih tečajeva, gdje sudjelovanje može biti zastrašujuće, naši mali online tečajevi osiguravaju aktivan angažman i personaliziranu pažnju. S Vokabulom ćete imati koristi od učinkovitije prakse govora, izravnih povratnih informacija od svojih učitelja i živahne interakcije s kolegama iz razreda, a sve to doprinosi bogatijem iskustvu učenja.

Vremenski okvir za učenje novog jezika može varirati ovisno o individualnoj predanosti i prethodnom jezičnom iskustvu. Iako je za tečno učenje stranog obično potrebno više vremena, tromjesečno pohađanje tečaja može dovesti do značajnog napretka, posebno za početnike. Naši strukturirani online grupni tečajevi, koje predaju iskusni predavači, osmišljeni su kako bi maksimalno poboljšali vaše učenje zahvaljujući imerzivnom iskustvu učenja. Možete očekivati da ćete svladati osnovne konverzacijske vještine, razumjeti osnovnu gramatiku i izgraditi čvrste temelje jezika. Uz redovito vježbanje i udubljivanje u naše interaktivne lekcije, učenici često otkriju da se mogu pouzdano nositi sa svojim prvim razgovorima na stranom jeziku nakon samo tri mjeseca predanog učenja.

Kada je riječ o jednostavnosti i učinkovitosti učenja talijanskog jezika, Vokabulini A1 programi za početnike se ističu. Naši tečajevi osmišljeni su za jednostavno razumijevanje i angažman, što ih čini idealnim za one koji počinju svoje putovanje stranim jezikom. S fokusom na interaktivno učenje, naš program vode iskusni predavači koji oživljavaju jezik. Naš strukturirani kurikulum pokriva osnovne gramatičke, vokabularne i konverzacijske vještine, osiguravajući sveobuhvatno iskustvo učenja. Osim toga, fleksibilnost naše internetske platforme omogućuje učenicima da uče vlastitim tempom i prikladnošću, što ga čini jednim od najpristupačnijih načina za učinkovito učenje.

Na Vokabula platformi pronaći ćete prilagođene materijale za učenje svake lekcije. Nakon što ste prijavljeni, možete ih preuzeti i koristiti u bilo kojem trenutku. Također ćete dobiti pristup prostoru za samostalno učenje kako biste vježbali naučene lekcije vlastitim tempom.

Nakon što nastava uživo počne, nastavnik će predstaviti ključne ishode lekcije i proći kroz njih koristeći naš prilagođeni materijal za učenje dizajniran za online učenje i dostupan za preuzimanje na Vokabula platformi.

Tijekom lekcije bit ćete potaknuti da se družite s učiteljem i svojim kolegama iz razreda. Kad sat završi, učitelj će ponoviti lekciju i osigurati da su svi shvatili obrađeni sadržaj.

Sve lekcije i materijali za tečajeve prezentirani su na ciljnom jeziku kako bi se maksimiziralo uranjanje i ubrzalo usvajanje jezika. Međutim, kada je potrebno, naši će učitelji govoriti na lokalnom jeziku kako bi pomogli polaznicima u razumijevanju i sustizanju sadržaja tečaja, osiguravajući glatko iskustvo učenja.

Pridružite se tisućama učenika Vokabule koji svakodnevno ruše jezične barijere

© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Odmah nakon ispunjavanja obrasca na email ćemo vam poslat login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern