banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

U Mostaru otvoren Info centar za njemački jezik

AI Brzi sažetak katu, odmah do Vokabula-centra za njemački jezik, a u njemu će svi zainteresirani moći dobiti sve potrebne informacije vezane za zaposlenje u Njemačkoj, učenje njemačkog jezi...

min čitanja

Vokabula
29.01.2018
|
Ažurirano 29.01.2018

AI Brzi sažetak

  • katu, odmah do Vokabula-centra za njemački jezik, a u njemu će svi zainteresirani moći dobiti sve potrebne informacije vezane za zaposlenje u Njemačkoj, učenje njemačkog jezika ali i druge usluge poput sudskog tumača za njemački jezik, razni drugi pisani i usmeni prijevodi, moći ćete procijeniti razinu poznavanja njemačkog jezika kao i dobiti sve informacije vezane za polaganje međunarodno priznatih jezičnih certifikata Goethe-Instituta.
  • A za kompletan doživljaj će se pobrinuti naša voditeljica Info centra Ana, koja će Vas saslušati kao da je svaki problem najveći, a uz to i nevjerojatno precizno i profesionalno odgovoriti na sva pitanja koja Vas zanimaju.
  • Mostar je konačno dobio centralno mjesto za njemački jezik koji je nedostajao gradu u kojem vlada ogroman interes za njemački jezik, a koji će biti od velike koristi građanima, studentima i svim drugim zainteresiranima.

Mostar je konačno dobio centralno mjesto za njemački jezik koji je nedostajao gradu u kojem vlada ogroman interes za njemački jezik, a koji će biti od velike koristi građanima, studentima i svim drugim zainteresiranima.

Info centar se nalazi u Tržnom centru Rondo na 1. katu, odmah do Vokabula-centra za njemački jezik, a u njemu će svi zainteresirani moći dobiti sve potrebne informacije vezane za zaposlenje u Njemačkoj, učenje njemačkog jezika ali i druge usluge poput sudskog tumača za njemački jezik, razni drugi pisani i usmeni prijevodi, moći ćete procijeniti razinu poznavanja njemačkog jezika kao i dobiti sve informacije vezane za polaganje međunarodno priznatih jezičnih certifikata Goethe-Instituta.

Info centar je otvoren svakim radnim danom od 16:30 do 20:30 i subotom od 10 do 14 sati.

Za svakoga tko ne može doći, uvijek postoji opcija da nam se javite telefonski, preko vibera ili facebook poruke gdje će naš tim precizno ali i nevjerojatno brzo odgovoriti na sve Vaše upite.

Info centar za njemački jezik

Ali to nije sve! Ako pripadate profilu medicinskog radnika (liječnik, njegovatelj, medicinska sestra, tehničar, primalja, fizioterapeut, i sl.), onda Vam Info centar omogućuje i dodatne konzultacije i posredništvo prilikom zaposlenja u Njemačkoj – i to potpuno besplatno! Ponavljamo. Naći ćemo Vam posao u Njemačkoj potpuno besplatno! Zvuči nevjerojatno? Rado ćemo Vas uvjeriti u to!

Zato jer volimo njemački jezik

„Info centar za njemački jezik je osnovan s ciljem da se Mostaru predstavi sasvim novi koncept usluga gdje svatko može naći nešto po svom ukusu. Nudimo jedinstven ugođaj svojim elegantnim i modernim interijerom. Tim Info centra čini skupina ljudi kompletnih znanja i vještina koji vole njemački jezik i koji su predani zajedničkim ciljevima. Tim koji je motiviran i pouzdan i svakodnevno radi na poboljšanju.“, rekla nam je ravnateljica centra Ivana Vukadin.

„Svakodnevno se trudimo nuditi ljubaznost i usluge koji će zaista izmamiti osmjeh i zadovoljstvo svakog posjetitelja. A za kompletan doživljaj će se pobrinuti naša voditeljica Info centra Ana, koja će Vas saslušati kao da je svaki problem najveći, a uz to i nevjerojatno precizno i profesionalno odgovoriti na sva pitanja koja Vas zanimaju.“, poručuje nam Ivana Vukadin.

Info centar je namijenjen svim građanima, roditeljima, studentima te svim drugim zainteresiranim osobama. Svi su dobrodošli, jer nitko nije savršen i sve je moguće.

Poklon za 200 najbržih

Stalno usavršavanje i rad na sebi ključ su profesionalnog uspjeha ali i zadovoljstva u životu. Poznavanjem njemačkog jezika otvoriti ćete sebi niz velikih mogućnosti i poboljšati kvalitetu života kako profesionalno tako i privatno.

Info centar za njemački jezik

Kako bi proslavili otvorenje kako treba, darujemo prvih 200 posjetitelja elegantnim rokovnikom i kemijskom kao malim znakom pažnje. A koliko ćete info letaka uzeti ovisi o Vama i nećemo Vam zamjeriti ako uzmete par komada više za prijatelja, poštara ili pak tetu iz vrtića. Jer biti tu za nekoga kada mu je najpotrebnije je najmanje što možemo učiniti.

Dođite i uvjerite se

Uglavnom, Mostar je napokon dobio centralno mjesto za njemački jezik a pri tome će sve konzultacije, posredništva i informacije biti potpuno besplatne.

Info centar za njemački jezik
Info centar za njemački jezik

Pored Info centra djeluje i najcool tečaj njemačkog u Mostaru. Vokabula je škola njemačkog jezika koja vjeruje da svi mogu brzo i lako naučiti jezik. Vjerujemo da njemački jezik nije težak i da naš način rada omogućuje svakom polazniku da na koncu nauči jezik. Uz Goethe način učenja ne možete pogriješiti.

Dosta o nama, pričajmo malo o Vama?

Za sve ljude željne nečeg novog i usavršavanja na sebi, avanturiste i one željne boljeg života, ljude koji znaju da zaslužuju bolje, za razočarane u druge škole stranih jezika ili za one koji žele osigurati sigurnost svojoj obitelji. Elegantno, moderno, svjetski i da skratimo – vidimo se u Info centru!

Upozorenje. Posjeta Info centru će prouzročiti veliku sreću u Vama!

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za naš newsletter

Ispunite podatke i na email ćemo vam jednom mjesečno slati korisne i zanimljive stvari. Obećavamo da nećemo slati slam.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!