banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

Vokabula proširuje ponudu: Sada pričamo i engleski!

AI Brzi sažetak Sada, s istim entuzijazmom i kvalitetom, uvodimo i tečajeve engleskog jezika i otvaramo nova vrata prilika za učenike u Vokabulinim centrima u Mostaru, Tuzli ali i diljem svijeta...

min čitanja

Vokabula
03.10.2023
|
Ažurirano 24.02.2024
10 2023 vokabula rusimo barijere engleski

AI Brzi sažetak

  • Sada, s istim entuzijazmom i kvalitetom, uvodimo i tečajeve engleskog jezika i otvaramo nova vrata prilika za učenike u Vokabulinim centrima u Mostaru, Tuzli ali i diljem svijeta na eVokabula jezičnoj platformi.
  • Naš tim stručnjaka i prepoznatljivo iskustvo škole Vokabula jamče vam najinovativnije i najzabavnije iskustvo učenja kada je u pitanju učenje jezika.
  • S fokusom na kvalitetnom obrazovanju i autentičnom pristupu, Vokabula je postala sinonim za uspješno učenje njemačkog jezika.

Vokabula, vaš pouzdan partner u učenju njemačkog jezika, s ponosom objavljuje proširenje svoje ponude. S fokusom na kvalitetnom obrazovanju i autentičnom pristupu, Vokabula je postala sinonim za uspješno učenje njemačkog jezika. Sada, uz iste visoke standarde, uvodimo engleski jezik u naš repertoar!

Naša priča počela je s predanošću pružanju najboljeg iskustva učenja njemačkog jezika, a uspjeh naših polaznika, više od 16.000, govori sam za sebe. Razumijemo da je učenje stranog jezika više od pukog usvajanja riječi i gramatike; to je put ka proširenju horizonta, otvaranju novih vrata kultura i prilika.

Osluškujući potrebe naših dragih polaznika, odlučili smo proširiti svoju ponudu na engleski jezik. Pružamo autentično i praktično učenje engleskog, koje se temelji na razgovoru i primjeni znanja u stvarnim situacijama.

vokabula mostar uce njemacki 1024x766

Kao škola koja vjeruje u pozitivnu moć učenja jezika i prednosti koje proizlaze iz višejezičnosti, trudimo se osigurati multijezičnu ponudu, zadržavajući istovremeno svoje ključne vrijednosti – dostupnost i autentičnost.

Naš tim stručnjaka i prepoznatljivo iskustvo škole Vokabula jamče vam najinovativnije i najzabavnije iskustvo učenja kada je u pitanju učenje jezika.

Naši dosadašnji uspjesi na području učenja njemačkog jezika samo su početak. Sada, s istim entuzijazmom i kvalitetom, uvodimo i tečajeve engleskog jezika i otvaramo nova vrata prilika za učenike u Vokabulinim centrima u Mostaru, Tuzli ali i diljem svijeta na eVokabula jezičnoj platformi!

ivana i profesori 1024x576

Nastavljamo raditi na tome da proces učenja bude što jednostavniji i učinkovitiji, a naši dosadašnji uspjesi govore u prilog tome. Želimo da svaki trenutak proveden u učenju jezika bude ispunjen zadovoljstvom i napretkom. S nama možete učiti ono što vas stvarno zanima, primjenjujući naučeno u stvarnom životu.

S Vokabulom možete istražiti svijet jezika i otvoriti vrata novim avanturama. Pridružite nam se i krenite na putovanje jezičnih otkrića!

Kliknite ovdje kako biste se prijavili za besplatan probni sat engleskog jezika u Vokabuli i srušite jezične barijere!

Vaša Vokabula

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za naš newsletter

Ispunite podatke i na email ćemo vam jednom mjesečno slati korisne i zanimljive stvari. Obećavamo da nećemo slati slam.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!