[VIDEO] AI službeno ulazi u učionice: Vokabula predstavlja revolucionarnog AI asistenta!

nauči njemački uz ChatGPT - robot profesor

Zamislite svijet u kojem je učenje jezika jednako ugodno i zabavno kao razgovor s prijateljem. Zamislite da možete dobiti odgovore na svoje nedoumice u njemačkom jeziku u bilo kojem trenutku. Danas Vokabula čini veliki korak prema ostvarenju tog sna predstavljanjem AI asistenta, prvog potpuno prilagodljivog AI asistenta temeljenog na OpenAI-jevom ChatGPT API-ju u kombinaciji s Vokabulinom bogatom bibliotekom obrazovnog sadržaja. VokAI već je par tjedana dostupan svim učenicima Vokabuline online nastave u njihovim virtualnim učionica na eVokabula platformi.

Novi AI asistent, nazvan VokAI, obećava revolucionirati način na koji učenici uče i komuniciraju s njemačkim jezikom, pružajući personalizirano vodstvo i podršku.

“Uzbuđeni smo što najavljujemo integraciju VokAI, našeg AI asistenta, u virtualne učionice na našoj eVokabula platformi”, rekla je Ivana, osnivačica Vokabule. „Postojimo da razbijemo jezične barijere i pomognemo učenicima iz cijelog svijeta da se povežu s drugima i njihovim snovima. S VokAI-om, naši učenici sada mogu doživjeti sve prednosti personaliziranog učenja, kao što su poboljšano razumijevanje, povećano samopouzdanje i sigurniju komunikaciju na njemačkom.”

Upoznajte VokAI: budućnost učenja njemačkog jezika

VokAI je više od pomoćnog alata za učenje; to je katalizator koji će revolucionirati način učenja jezika. okretan OpenAI-jevim GPT-om, VokAI nudi dva revolucionarna alata: “Objasni moj odgovor” i “Igranje uloga. “Objasni moj odgovor” pruža učenicima jednostavno objašnjenje je li njihov odgovor bio točan ili netočan i objašnjenje istog, dok im igra uloga omogućuje vježbanje konverzacijskih i korespondencijskih vještina s interaktivnim likovima.

Davor, Vokabulin CTO i stručnjak za tehnologiju, podijelio je svoje uzbuđenje zbog integracije:

“VokAI je poput osobnog jezičnog trenera koji vam pruža podršku, usmjerava vas kroz složenosti svladavanja novog jezika. Naš glavni cilj je učenje njemačkog jezika učiniti zabavnim, učinkovitim i dostupnim svima. Uvođenje VokAI-a predstavlja veliki korak naprijed u postizanju tog cilja.”

Što VokAI znači za predavače? “Predavači mogu unaprijediti svoju nastavu primjenjujući VokAI na planiranje lekcija, oslobađajući najograničeniji resurs – vrijeme. Predavači se sada mogu fokusirati na ono što najbolje rade: kreiranje zanimljivih i personaliziranih iskustava učenja za svoje učenike kroz komunikaciju, rušeći jezične barijere.

Ana Krešić, učenica online nastave na B1.1 nivou, dijeli svoje oduševljenje s VokAI-em:

“Osjećam kao da imam osobnog mentora dostupnog 24/7, spremnog da mi pomogne kad god mi je to potrebno. To mi pomaže bolje savladati najvažnije vještine kada je u pitanju učenje njemačkog, koje su govorenje i pisanje. Mogu reći da imam više samopouzdanja i da sam sigurnija pri komuniciranju usmeno i pismeno.”

Auf Wiedersehen, jezične barijere!

Vokabula je izgrađena s ciljem rušenja jezičnih barijera i osnaživanja pojedinaca da ostvare svoj puni potencijal kroz jezično obrazovanje. Rješava problem sporih, dosadnih i neučinkovitih metoda učenja jezika koje nude tradicionalne škole, koje često sprječavaju pojedince da ostvare svoj puni potencijal i slijede svoje snove. Integracijom VokAI-a, Vokabula nastavlja poštovati svoju predanost učenicima, ostajući vjerni svojoj viziji:

“Vjerujemo da svatko može naučiti njemački kroz personalizirano i privlačno iskustvo učenja, dijeleći našu strast prema njemačkom i otključavajući svoj puni potencijal.”

Pridružite nam se i isprobajte VokAI! Doživite čarobnu kombinaciju personaliziranog učenja i umjetne inteligencije, usudite se sanjati velike snove i započnite svoje putovanje učenja njemačkog jezika s Vokabulom.

Budućnost je ovdje i govori vašim jezikom!

Prijavi se za besplatan probni sat i otključaj svoj pravi potencijal! 👇

Kratka prijava (2 stranice)
  • Pričaj nam o sebi 👋
  • O tečaju ✨

Klikom na gumb pristajem
na obradu osobnih podataka.

Tvoja reakcija?
Sviđa mi se
160
Sviđa mi se
Haha
0
Haha
Tužno
0
Tužno
Fenomenalno
5
Fenomenalno
Slavlje
6
Slavlje
Podrška
22
Podrška

Povezani članci

Tvoja reakcija?
Sviđa mi se
160
Sviđa mi se
Haha
0
Haha
Tužno
0
Tužno
Fenomenalno
5
Fenomenalno
Slavlje
6
Slavlje
Podrška
22
Podrška