Preskoči na sadržaj

eVokabula

Isti predavači. Isti standard. Online.

eVokabula digitalna platforma pruža ti mogućnost učenja njemačkog jezika sa stvarnim predavačima. Bilo kad. Bilo gdje.
eVokabula

Uči njemački iz vlastitog doma

Zajamčena najviša razina kvalitete!

Potrebni su ti samo preglednik, web kamera i dobra internetska veza. Nije potrebna dodatna instalacija i podešavanje. Da, tako je jednostavno!
Uči njemački iz vlastitog doma

Hej, ja sam eVokabula

Kroz ovaj kratki 3-minutni video ću te pripremiti za online svijet učenja njemačkog!


Drugi o nama

Ne volimo se hvaliti, zato smo pitali naše polaznike što misle o nama.
 
"Profesori i osoblje veoma stručni i ljubazni. Vokabulu preporučujem svima, naročito djeci, jer uče na zanimljiv način, kroz igru."

Džana Gojačić Pezerović

 

 
Bilo je lijepo, od same ekipe do kvalitete predavanja. Naučio sam mnogo stvari koje mi mogu trebati u svakodnevnici. Uvijek sam bio motiviran. Zasigurno imam jedno pozitivno i lijepo iskustvo.

Ensar Salčin

 

 
"Mjesto učenja, zabave, druženja.. odličan program uz još bolje predavače. Ja prezadovoljna!! osmijeh

Ivana Bevanda

 


Brzi odgovori

Nakon prijave putem linka: https://vokabula.com/upis, profesor će Vam poslati na e-mail pristupne podatke s korisničkim imenom i lozinkom. Nakon što se prijavite, Vašu lozinku možete promijeniti u postavkama profila.

Kurs nije potrebno odmah plaćati, a prvi sat je svakako za sve polaznike besplatan. Kurs se plaća tek nakon što odaberete termin nastave.

Potreban Vam je uređaj (laptop, PC, tablet ili mobitel) i internet. Preporučena internet konekcija je samo 2 Mbps, te nije potrebno imati ništa dodatno instalirano.

Na besplatnom probnom satu s Vama se nalazi profesor s kojim ćete se upoznati s EVO platformom te kroz komunikaciju raditi sa zanimljivim sadržajima prilagođenim Vašem nivou predznanja, te vidjeti kako izgleda koncept online nastave.

S Vama je cijelo vrijeme profesor, kao u stvarnoj učionici, te radite interaktivne zadatke zasnovane na konverzaciji i usvajanju vokabulara. Vježbamo sve četiri vještine koje su potrebne za uspješno polaganje Goethe ispita (čitanje, pisanje, slušanje i konverzaciju).

Na EVO platformi postoje snimke s nastave koje su poput Youtube-a, tako da svaki susret možete pregledati kasnije i ponoviti gradivo koliko god puta je potrebno, a pored toga profesor je uvijek dostupan za dodatna objašnjenja.

Kursevi traju od 3-7 sedmica ovisno o tome jeste li početnik ili imate predznanje. Kurs možete pohađati 2, 3 ili 4 puta sedmično i za 3-7 sedmica završiti jedan podnivo npr. A1.1 ili kompletan nivo (npr. A1).

Možete nas kontaktirati putem facebooka/instagrama, emaila na info@vokabula.com ili na besplatni info broj 080 080 003 i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja o online učenju.