banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

[VIDEO] AI službeno ulazi u učionice: Vokabula predstavlja revolucionarnog AI asistenta!

AI Brzi sažetak Novi AI asistent, nazvan Vokabula AI, obećava revolucionirati način na koji učenici uče i komuniciraju s njemačkim jezikom, pružajući personalizirano vodstvo i podršku. „...

min čitanja

Vokabula
04.04.2023
|
Ažurirano 11.03.2024

AI Brzi sažetak

  • Novi AI asistent, nazvan Vokabula AI, obećava revolucionirati način na koji učenici uče i komuniciraju s njemačkim jezikom, pružajući personalizirano vodstvo i podršku.
  • „Postojimo da razbijemo jezične barijere i pomognemo učenicima iz cijelog svijeta da se povežu s drugima i njihovim snovima.
  • Vokabula je izgrađena s ciljem rušenja jezičnih barijera i osnaživanja pojedinaca da ostvare svoj puni potencijal kroz jezično obrazovanje.

Zamislite svijet u kojem je učenje jezika jednako ugodno i zabavno kao razgovor s prijateljem. Zamislite da možete dobiti odgovore na svoje nedoumice u njemačkom jeziku u bilo kojem trenutku. Danas Vokabula čini veliki korak prema ostvarenju tog sna predstavljanjem AI asistenta, prvog potpuno prilagodljivog AI asistenta temeljenog na OpenAI-jevom ChatGPT API-ju u kombinaciji s Vokabulinom bogatom bibliotekom obrazovnog sadržaja. Vokabula AI već je par tjedana dostupan svim učenicima Vokabuline online nastave u njihovim virtualnim učionica na eVokabula platformi.

Novi AI asistent, nazvan Vokabula AI, obećava revolucionirati način na koji učenici uče i komuniciraju s njemačkim jezikom, pružajući personalizirano vodstvo i podršku.

“Uzbuđeni smo što najavljujemo integraciju Vokabula AI, našeg AI asistenta, u virtualne učionice na našoj eVokabula platformi”, rekla je Ivana, osnivačica Vokabule. „Postojimo da razbijemo jezične barijere i pomognemo učenicima iz cijelog svijeta da se povežu s drugima i njihovim snovima. S Vokabula AI-jem, naši učenici sada mogu doživjeti sve prednosti personaliziranog učenja, kao što su poboljšano razumijevanje, povećano samopouzdanje i sigurniju komunikaciju na njemačkom.”

Upoznajte Vokabula AI: budućnost učenja njemačkog jezika

Vokabula AI je više od pomoćnog alata za učenje; to je katalizator koji će revolucionirati način učenja jezika. okretan OpenAI-jevim GPT-om, Vokabula AI pruža dva revolucionarna alata: “Objasni moj odgovor” i “Igranje uloga. “Objasni moj odgovor” pruža učenicima jednostavno objašnjenje je li njihov odgovor bio točan ili netočan i objašnjenje istog, dok im igra uloga omogućuje vježbanje konverzacijskih i korespondencijskih vještina s interaktivnim likovima.

Davor, Vokabulin CTO i stručnjak za tehnologiju, podijelio je svoje uzbuđenje zbog integracije:

Vokabula AI je poput osobnog jezičnog trenera koji vam pruža podršku, usmjerava vas kroz složenosti svladavanja novog jezika. Naš glavni cilj je učenje njemačkog jezika učiniti zabavnim, učinkovitim i dostupnim svima. Uvođenje Vokabula AI-ja predstavlja veliki korak naprijed u postizanju tog cilja.”

Što Vokabula AI znači za predavače? “Predavači mogu unaprijediti svoju nastavu primjenjujući Vokabula AI na planiranje lekcija, oslobađajući najograničeniji resurs – vrijeme. Predavači se sada mogu fokusirati na ono što najbolje rade: kreiranje zanimljivih i personaliziranih iskustava učenja za svoje učenike kroz komunikaciju, rušeći jezične barijere.

Upoznajte VokAI: Prvi AI asistent u svijetu u virtualnim učionicama! #gpt #ai

Ana Krešić, učenica online nastave na B1.1 nivou, dijeli svoje oduševljenje s Vokabula AI-jem:

“Osjećam kao da imam osobnog mentora dostupnog 24/7, spremnog da mi pomogne kad god mi je to potrebno. To mi pomaže bolje savladati najvažnije vještine kada je u pitanju učenje njemačkog, koje su govorenje i pisanje. Mogu reći da imam više samopouzdanja i da sam sigurnija pri komuniciranju usmeno i pismeno.”

Auf Wiedersehen, jezične barijere!

Vokabula je izgrađena s ciljem rušenja jezičnih barijera i osnaživanja pojedinaca da ostvare svoj puni potencijal kroz jezično obrazovanje. Rješava problem sporih, dosadnih i neučinkovitih metoda učenja jezika koje nude tradicionalne škole, koje često sprječavaju pojedince da ostvare svoj puni potencijal i slijede svoje snove. Integracijom Vokabula AI-ja, Vokabula nastavlja poštovati svoju predanost učenicima, ostajući vjerni svojoj viziji:

“Vjerujemo da svatko može naučiti njemački kroz personalizirano i privlačno iskustvo učenja, dijeleći našu strast prema njemačkom i otključavajući svoj puni potencijal.”

Počnite s učenjem i isprobajte Vokabula AI! Doživite čarobnu kombinaciju personaliziranog učenja i umjetne inteligencije, usudite se sanjati velike snove i započnite svoje putovanje učenja njemačkog jezika s Vokabulom.

Budućnost je ovdje i govori vašim jezikom!

Prijavi se za besplatan probni sat i otključaj svoj pravi potencijal!

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za naš newsletter

Ispunite podatke i na email ćemo vam jednom mjesečno slati korisne i zanimljive stvari. Obećavamo da nećemo slati slam.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!