ed1c3b41 aaf1 43fd bf74 49f684d4c3eb 2x
Ljeto s Vokabulom
e1bb339d 867c 4e47 9136 642746f49034
7ec7bb36 654f 4eee 9e25 dded7112ac44 2x

Vokabula raste. U Čapljini otvorena super učionica 21. stoljeća

Rođena u Mostaru i voljena od tisuće polaznika, centar koji diktira trendove skoro 3 godine i u kojem najbitnije mjesto zauzi...

min čitanja

Vokabula
08.10.2018
|
Ažurirano 17.07.2024
vokabula od srca 2 teu1ua
Objavljeno 08.10.2018

min čitanja

Vokabula raste. U Čapljini otvorena super učionica 21. stoljeća

Rođena u Mostaru i voljena od tisuće polaznika, centar koji diktira trendove skoro 3 godine i u kojem najbitnije mjesto zauzimaju tri faktora: polaznici Vokabule, ljubav prema njemačkom jeziku te mode...
vokabula od srca 2 teu1ua

Rođena u Mostaru i voljena od tisuće polaznika, centar koji diktira trendove skoro 3 godine i u kojem najbitnije mjesto zauzimaju tri faktora: polaznici Vokabule, ljubav prema njemačkom jeziku te moderna i kvalitetna predavanja, odlučila je ponuditi Čapljini sasvim novi koncept poučavanja njemačkog jezika, ali i usluga, gdje svatko može naći nešto po svom ukusu.

U Čapljini je u ponedjeljak otvoren prvi centar Vokabule van Mostara, i ukupno treći, pored postojećih centara Rondo i Bulevar u Mostaru. Ovo je do sada najljepši centar Vokabule, a plan je u narednih nekoliko tjedana zaposliti još dvoje novih profesora njemačkog jezika iz Čapljine i okolice.

Novi koncept učionice 21. stoljeća

Dom je uvijek bila najljepša riječ za opisati Vokabuline učionice, no ovaj put su mladi ljudi iz Vokabule otišli korak dalje.

Iako Vokabula ima čak 6 moderno opremljenih učionica 21. stoljeća u Mostaru, Čapljina je prvi grad koji je dobio novi koncept učionice “s potpisom”, odnosno prvu super učionicu 21. stoljeća koja kombinira najnovije tehnologije te elegantan i moderan interijer. I sve to u bojama najuređenijeg grada u BiH – Čapljine.

“Otvaranje centra u Čapljini proizlazi iz stabilnog i konstantnog rasta našeg centra, ili kako ga mi volimo nazvati jezičnog startupa. Svojim jedinstvenim i vrlo kreativnim pristupom u nastavi, a pogotovo trudom da svakoga tko ima dodira s Vokabulom učinimo sretnim, opravdava status da smo omiljeni odabir u Mostaru kada je u pitanju njemački jezik. Tu istu prepoznatljivu kvalitetu i kreativnu nastavu želimo staviti na raspolaganje svakom stanovniku prelijepe Čapljine, koju osobno već godinama posjećujem i gdje se osjećam kao doma.”, rekla nam je ravnateljica centra Ivana Vukadin.

Dođite i uvjerite se

Uglavnom, Čapljina je bogatija za novi reprezentativan centar koji je nedostajao gradu u kojem vlada veliki interes za njemačkim jezikom, i na kojeg Čapljinci mogu računati da ih neće iznevjeriti.

Pročitajte i ovo
NOVO! Tečaj njemačkog jezika za pse! Woof!

Centar se nalazi na primaljivoj lokaciji preko puta Hotela Mogorjelo, odmah pokraj prodajnog centra AS.

Mi volimo naše polaznike i vjerujemo da svi mogu brzo i lako naučiti njemački jezik. Kroz ciklus se upoznajemo i sklapamo prijateljstva. I zato dođite i dopustite da Vas uvjerimo zašto je Vokabula toliko posebna i ne zaboravite: Njemački spaja ljude!

VOKABULA CENTAR ČAPLJINA

Ulica Gojka Šuška L2
(pored Prodajnog centra AS)
T: 080 080 003 (besplatni info broj)

vokabula.com
Facebook

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern

Prijavite se da dobijete besplatnu uvodnu lekciju

Odmah nakon ispunjavanja obrasca na email ćemo vam poslat login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern