banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

Upisi u zimski ciklus tečajeva njemačkog jezika u tijeku

AI Brzi sažetak Ako ni to ne upali, uvijek se možete obratiti timu Vokabule na službenoj facebook stranici koji će vrlo rado i strpljivo, a uz to i nevjerojatno brzo odgovoriti na sva pitanja k...

min čitanja

Vokabula
08.01.2018
|
Ažurirano 08.01.2018

AI Brzi sažetak

  • Ako ni to ne upali, uvijek se možete obratiti timu Vokabule na službenoj facebook stranici koji će vrlo rado i strpljivo, a uz to i nevjerojatno brzo odgovoriti na sva pitanja koja Vas zanimaju.
  • stoljeća koje pokrivaju uže gradsko područje i nalaze se na 2 vrlo dostupne lokacije u Mostaru, uz najnoviju tehnologiju te uz kooperaciju s Goethe-Institutom, kao mjerilo kvalitete podučavanja njemačkog jezika, nudimo svim polaznicima savršenu uslugu za bezobrazno niske cijene.
  • Znamo da ste izgubili povjerenje u druge tečajeve njemačkog jezika u Mostaru, no, Vokabula je u vrlo kratkom vremenskom razdoblju dokazala zašto baš ovdje trebate učiti njemački jezik.

Pitate se kako naučiti njemački jezik? Lako. U Vokabuli svi mogu lako i jednostavno naučiti njemački za samo 3KM/sat.

Sve što Vam treba u životu je ljubav. I njemački. Njemački treba svima. Pogotovo u današnja vremena. Ako ste pomislili da je ovo još jedna reklama za tečaj njemačkog jezika, u krivu ste!

Počeo je novi ciklus upisa za sve koji žele naučiti njemački jezik. Odvojite trenutak svoga vremena i uvjerite se zašto ovo nije samo još jedan tečaj njemačkog jezika.

Vokabula – centar za njemački jezik otvara svoja vrata

I to širom. Vokabula je centar za njemački jezik u kojemu najbitnije mjesto zauzimaju tri faktora: polaznici Vokabule, ljubav prema njemačkom jeziku te moderna i kvaliteta predavanja.

Znamo da ste izgubili povjerenje u druge tečajeve njemačkog jezika u Mostaru, no, Vokabula je u vrlo kratkom vremenskom razdoblju dokazala zašto baš ovdje trebate učiti njemački jezik. Jeste li ikad učili strani jezik u učionici 21. stoljeća? Jeste li u školi navikli na ugodnu radnu atmosferu u kojoj se nova saznanja stječu druženjem, kroz igru i zabavu i opuštenu interakciju (a bez ocjena?!)? A uz sve to dobijete istinski predane predavače koji nastoje na što bezbolniji :-) način prenijeti znanje o njemačkom jeziku? I niste baš?

Krajnje je vrijeme uvjeriti se kako se strani jezici lako uče! Ne vjerujete? Provjerite!

Zaboravite priče koje Vam govore o njemačkom kao teškom i ružnom jeziku. Uz pravi način podučavanja zavoljet ćete njemački jezik baš kao i mi, zajamčeno!

Uz čak 6 moderno opremljenih učionica 21. stoljeća koje pokrivaju uže gradsko područje i nalaze se na 2 vrlo dostupne lokacije u Mostaru, uz najnoviju tehnologiju te uz kooperaciju s Goethe-Institutom, kao mjerilo kvalitete podučavanja njemačkog jezika, nudimo svim polaznicima savršenu uslugu za bezobrazno niske cijene. Dakle… koji je Vaš izgovor?

Budući da slike govore više od tisuću riječi, izvolite provjeriti. Naš način rada možete provjerite na facebook stranici a sve ostale informacije možete naći na našoj službenoj stranici.  Upisi traju još nekoliko dana a prijaviti se možete ovdje. Prijava je kratka i neće oduzeti više od 2 minute Vašeg vremena.

Ako ni to ne upali, uvijek se možete obratiti timu Vokabule na službenoj facebook stranici koji će vrlo rado i strpljivo, a uz to i nevjerojatno brzo odgovoriti na sva pitanja koja Vas zanimaju. Zvuči nevjerojatno? Tim Vokabule rado će Vas i u to uvjeriti.

Dođite i uvjerite se!

Ako želite provjeriti sve navedeno, nudimo Vam još jednu opciju. Vaša Vokabula organizira Dane otvorenih vrata a za Vas smo otvoreni od 08.01. do 12.01. u periodu od 12 do 16.30 sati. Dani otvorenih vrata održavati će se paralelno u centru na Rondo te u centru na Bulevaru. Svatko zainteresiran srdačno je pozvan doći u najsuvremenije učionice u Mostaru i uvjeriti se zašto su baš one idealno mjesto za učenje njemačkog jezika.

Volimo naše polaznike i vjerujemo da svi mogu brzo i lako naučiti njemački jezik. Kroz ciklus se upoznajemo i sklapamo prijateljstva. I zato dođite i dopustite da Vas uvjerimo zašto je Vokabula toliko posebna i ne zaboravite: Njemački spaja ljude!

Dođite i uvjerite se! Učite s osmijehom! :-)

#imaVezeGdjeIdeteNaTečaj

Upis na tečaj →

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za naš newsletter

Ispunite podatke i na email ćemo vam jednom mjesečno slati korisne i zanimljive stvari. Obećavamo da nećemo slati slam.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!