banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

Ukrasi svoj CV! Objavljeni termini ispita Goethe-Instituta u Mostaru za 2019. godinu

AI Brzi sažetak Omogućuju studiranje na njemačkim sveučilištima i veleučilištima te pomažu u razvoju karijere i olakšavaju promjenu škole, u zemlji i inozemstvu. Na pripremnu nastavu mož...

min čitanja

Vokabula
06.03.2019
|
Ažurirano 24.02.2024
goethe ispiti mostar hercegovina termini rmfwuk

AI Brzi sažetak

  • Omogućuju studiranje na njemačkim sveučilištima i veleučilištima te pomažu u razvoju karijere i olakšavaju promjenu škole, u zemlji i inozemstvu.
  • Na pripremnu nastavu možete se prijaviti online, a sve dodatne informacije u vezi pripremne nastave možete naći na web stranici Vokabula-centra ili pozivom na besplatni info broj 080 080 080.
  • Ali ono što je još važnije je da imate potvrdu o znanju jezika, jer tek kada imate službeni dokument o poznavanju jezika to znanje možete dokazati drugima, npr.

Ove godine izađi na jedan od ponuđenih rokova i ukrasi svoj CV međunarodno priznatim certifikatom iz poznavanja njemačkog jezika.

Dobro poznavanje njemačkog jezika vrlo je vrijedno u cijelom svijetu. Ali ono što je još važnije je da imate potvrdu o znanju jezika, jer tek kada imate službeni dokument o poznavanju jezika to znanje možete dokazati drugima, npr. prilikom prijave za posao.

Goethe-Institut je najpoznatija ustanova za izdavanje međunarodno priznatih certifikata za njemački jezik, a Goethe-Zertifikat je međunarodno priznati dokument kojim se potvrđuje razina znanja njemačkog jezika. Ovi certifikati su akreditirani od strane Ministarstva obrazovanja i naučnog istraživanja Njemačke i uživaju ugled u cijelom svijetu. Omogućuju studiranje na njemačkim sveučilištima i veleučilištima te pomažu u razvoju karijere i olakšavaju promjenu škole, u zemlji i inozemstvu.

Putovanje od A1 do C1

U 2019. godini biti će održana 3 ispitna roka za dobivanje Goethe-Zertifikata i to, po prvi put, od A1 pa sve do C1 razine. Termini ispita su 29.03., 31.05. i 28.10.2019., a prijave na svaki od ponuđenih rokova biti će otvorene otprilike 10 dana prije održavanja istog.

goethe ispiti mostar hercegovina termini rmfwuk

Ispiti će biti održani u Vokabula – centru za njemački jezik, a za pristupanje ispitu nije potrebno pohađati tečaj u Vokabula-centru.

Prijave su već aktivne, a svoje mjesto na ispitu možete osigurati već danas online prijavom na zvaničnoj stranici Goethe-Instituta Bosne i Hercegovine!

Pripremi se za ispit i položi ga sa sigurnošću!

Vokabula – centar za njemački jezik u kooperaciji s Goethe-Institut Bosnien und Herzegowina organizira pripreme za polaganje Goethe-Ispita, neposredno prije samog održavanja ispitnog roka. Pripremna nastava idealna je za ispitanike koji se žele što bolje pripremiti za neki od predstojećih ispitnih rokova i položiti ispit sa sigurnošću.

Datumi priprema za prvi ispitni rok su 16.03. (A1 razina), 22.03. (B1 razina) i 23.03. (B2 razina). Prolaznost polaznika koji su prošli pripremnu nastavu je 100%!

Na pripremnu nastavu možete se prijaviti online, a sve dodatne informacije u vezi pripremne nastave možete naći na web stranici Vokabula-centra ili pozivom na besplatni info broj 080 080 080.

Još ste tu? Što čekate! Prijavite se na jedan od rokova i uljepšajte svoj CV međunarodno priznatim certifikatom! :)

Doznaj više na:

BESPLATAN INFO BROJ: 080 080 003 https://vokabula.com/ https://www.facebook.com/vokabula moc.alubakovobfsctd@ofni

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za naš newsletter

Ispunite podatke i na email ćemo vam jednom mjesečno slati korisne i zanimljive stvari. Obećavamo da nećemo slati slam.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!