banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

Najava radionice: Goethe ispit – Tipps und Tricks (Sprechen i Schreiben)

AI Brzi sažetak Riječ je o ispitima i certifikatima koji uživaju međunarodni ugled i priznati su globalno, a izdaje ih Goethe-Institut u ime Ministarstva obrazovanja i naučnog istra�...

min čitanja

Vokabula
12.12.2022
|
Ažurirano 24.02.2024
Goethe ispiti – Tipps und Tricks Sprechen i Schreiben

AI Brzi sažetak

  • Riječ je o ispitima i certifikatima koji uživaju međunarodni ugled i priznati su globalno, a izdaje ih Goethe-Institut u ime Ministarstva obrazovanja i naučnog istraživanja Njemačke.
  • U posljednje vrijeme je vrlo tražen njemački jezik i na tržištu se pojavljuju oglasi da se uz kurs dobije i certifikat.
  • Prijavi se i saznaj kako izgleda Goethe ispit (ispit Goethe-Instituta), kakvi te zadaci čekaju na istom i na što obratiti pažnju.

Planirate izaći na ispit ili se namjeravate prijaviti za spajanje obitelji? Izvrsno!

Vokabula organizira još jednu besplatnu specijaliziranu radionicu – Goethe ispiti – Tipps und Tricks (Sprechen i Schreiben).

Zvuči zanimljivo? Čitaj dalje i saznaj što te očekuje na radionici!

Kako položiti Goethe ispit?

Nimalo lako pitanje. Ali Vokabulini stručni profesori mogu ti pomoći! Odgovor pronađi u srijedu 14.12. na još jednoj besplatnoj radionici u Vokabula centru.

Prijavi se i saznaj kako izgleda Goethe ispit (ispit Goethe-Instituta), kakvi te zadaci čekaju na istom i na što obratiti pažnju. Radionicu vode Vokabulini stručni predavači koji godišnje više od 500 polaznika pripreme za uspješno polaganje međunarodno priznatih ispita.

WhatsApp Image 2020 02 15 at 20.29.42 1024x576 1

Radionica će se održati u prostorijama Vokabula-centra i traje otprilike 2 školska sata (1×90 minuta). Za sudjelovanje na radionici nije potrebno poznavanje njemačkog jezika.

Što je Goethe ispit / Goethe-Zertifikat?

Dobro znanje njemačkog cijeni se diljem svijeta, ali uz međunarodno priznat certifikat možete to bolje prezentirati. Osim što ćete i sami biti više motivirani, samim polaganjem međunarodno priznatih ispita moći ćete svoje znanje bilo gdje i bilo kada dokazati i drugima, npr. kada se prijavljujete na fakultet ili prilikom zapošljavanja.

U posljednje vrijeme je vrlo tražen njemački jezik i na tržištu se pojavljuju oglasi da se uz kurs dobije i certifikat. Svi takvi “certifikati” nemaju određenu težinu i nisu priznati na međunarodnoj razini. Priznati su jedino certifikati svjetski renomiranih institucija.

Postoji nekoliko međunarodno priznatih certifikata, a najpoznatiji među njima je zasigurno Goethe-ove certifikat. Kako bi ga stekli morate položiti ispit na Goethe-Institutu, i riječ je o istoimenom Goethe-ovom ispitu. Ispit možete polagati za 6 jezičnih razina od A1 do C2. To su univerzalne razine i služe kao dokaz o poznavanju jezika.

Iako možda na prvu Vama to i ne govori puno, ali sam naziv Goethe-Zertifikat u svijetu znači mnogo. Riječ je o ispitima i certifikatima koji uživaju međunarodni ugled i priznati su globalno, a izdaje ih Goethe-Institut u ime Ministarstva obrazovanja i naučnog istraživanja Njemačke.

Ukratko s ovim certifikatom njemačkog jezika vrata svijeta su Vam otvorena jer s njime se možete obrazovati i zaposliti u bilo kojoj službenoj instituciji njemačkog govornog područja.

Vidimo se na radionici!

Ako si zainteresiran/na za radionicu, pošalji svoju prijavu slanjem svog imena i broja mobitela u naš inbox na društevnim mrežama (ili nam se javi na email) kako bi osigurao svoje mjesto!

Možeš nas posjetiti i osobno u Vokabuli u Dubrovačkoj 67 (iznad Sjemenarne, I kat, ulaz kod “Slatke kuće”).

Za sva pitanja, slobodno se javi!

Kada? Srijeda, 14.12.2022. od 18:00 do 19:30
Gdje? Vokabula Mostar (Dubrovačka 67, iznad Sjemenarne)
Tko? Svi koji namjeravaju izaći na Goethe ispit ili žele aplicirati za dobijanje vize u svrhu spajanja obitelji
Cijena? Radionica je besplatna za sve naše prijatelje i ljude dobre volje
Rezervacija mjesta je neophodna!

Vidimo se u Vokabuli!

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za naš newsletter

Ispunite podatke i na email ćemo vam jednom mjesečno slati korisne i zanimljive stvari. Obećavamo da nećemo slati slam.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!