ed1c3b41 aaf1 43fd bf74 49f684d4c3eb 2x
Ljeto s Vokabulom
e1bb339d 867c 4e47 9136 642746f49034
7ec7bb36 654f 4eee 9e25 dded7112ac44 2x

Otkrij Njemačku uz ‘Kaffee und kolač, bitte!’. Drugi event u ponedjeljak!

Slastičarna Aldi i Vokabula – centar za njemački jezik zajedno su prepoznali priliku da Mostaru i Mostarcima ponude neš...

min čitanja

Vokabula
11.05.2018
|
Ažurirano 17.07.2024
DSC 0378 q8qz1h
Objavljeno 11.05.2018

min čitanja

Otkrij Njemačku uz ‘Kaffee und kolač, bitte!’. Drugi event u ponedjeljak!

Slastičarna Aldi i Vokabula – centar za njemački jezik zajedno su prepoznali priliku da Mostaru i Mostarcima ponude nešto više, pa je u sklopu najslađeg prijateljstva u gradu stvorena i serija b...
DSC 0378 q8qz1h

Slastičarna Aldi i Vokabula – centar za njemački jezik zajedno su prepoznali priliku da Mostaru i Mostarcima ponude nešto više, pa je u sklopu najslađeg prijateljstva u gradu stvorena i serija besplatnih događaja za sve zainteresirane naziva ‘Kaffee und kolač, bitte!’.

Kaffee und kolač, bitte!

Uz učenje jezika bitno je i upoznati se s kulturom i civilizacijom zemalja njemačkog govornog područja. Cilj ‘Kaffee und kolač, bitte!’ serije događaja je pružiti opušteno mjesto, kontekst i priliku za slobodan, spontan i prirodan govor o zanimljivim i aktualnim temama na njemačkom jeziku.

Na ovim događajima se ne koriste udžbenici već autentične situacije i materijali iz stvarnog svijeta od kojih će svi imati priliku naučiti puno više od samog jezika.

Kaffee und kolač, bitte! - Vokabula Mostar

Iz Vokabule napominju da će kava ili sok uvijek biti besplatni te da je ovaj događaj otvorenog tipa, što znači da su svi zainteresirani dobrodošli pridružiti se.

Sudionici ovih događaja naučiti će nove pojmove, poboljšati vokabular i izgovor kroz grupne rasprave. Potrebno je da sudionici imaju određeno predznanje kako bi mogli usavršiti svoje komunikacijske vještine. Sat konverzacije namijenjen je A2 i višim jezičnim razinama, odnosno namijenjen je za A2, B1 i B2 razine.

Nova dimenzija učenja njemačkog

Eurowings, niskotarifni zračni prijevoznik iz Njemačke, je generalni sponzor Vokabule za seriju događaja u slastičarni Aldi.

“Njemački je jezik kulture, znanosti, a naš maternji jezik je pun germanizama, čega tek postanemo svjesni kada krenemo učiti njemački jezik. U suradnji s Eurowingsom iz Njemačke, vjerujemo da smo stvorili sasvim novu dimenziju druženja i učenja njemačkog jezika u Mostaru. Baš kao i naše brend-obećanje – #imaVezeGdjeIdeteNaTečaj.”, dodali su u Vokabuli.

A kako bi sudionicima svaki događaj ostao u posebnom sjećanju, osigurali smo male poklone na kraju svakog našeg druženja. Tako će svi sudionici, uz garantirano ugodno druženje, smijeh i ogromnu količinu novog znanja, otići kući s malim znakom pažnje.

Pročitajte i ovo
Vokabula ljetni tečajevi njemačkog jezika po posebno niskim cijenama. Iskoristite ljeto na najbolji način!
Kaffee und kolač, bitte! - Vokabula Mostar

Događaj će, osim jačanja konverzacijskih vještina sudionika, obilježiti i pozitivna energija, druženje i stvaranje novih kontakata.

Vidimo se u Aldiju

Drugi ‘Kaffee und kolač, bitte!’ održati će se u ponedjeljak 14.05. u 18 sati na terasi slastičarne Aldi na Rondou. Druženje će trajati 60 minuta a svoje mjesto možete rezervirati na ovom linku. Rezervacija traje kraće od 30 sekundi!

‘Kaffee und kolač, bitte!’ događaj je otvorenog tipa, dostupan svim zainteresiram građanima, a oni koji ne mogu fizički doći, mogu nas uvijek pratiti preko naše facebook stranice.

Pratite ovaj događaj s hashtagom #KaffeeUndKolačBitte

Otkrij Njemačku uz Vokabulu i Eurowings!

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern

Prijavite se da dobijete besplatnu uvodnu lekciju

Odmah nakon ispunjavanja obrasca na email ćemo vam poslat login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern