ed1c3b41 aaf1 43fd bf74 49f684d4c3eb 2x
Ljeto s Vokabulom
e1bb339d 867c 4e47 9136 642746f49034
7ec7bb36 654f 4eee 9e25 dded7112ac44 2x

Posao pun prilika u Vokabuli. Imaš li što je potrebno u sebi za ovaj posao?

Postoji posao, a postoji i životni poziv. Vokabula je jedan mladi Mostarski strast-up s velikim ambicijama. Kao što već znaš,...

min čitanja

Vokabula
27.02.2020
|
Ažurirano 17.07.2024
posao mostar profesor njemackog jezika
Objavljeno 27.02.2020

min čitanja

Posao pun prilika u Vokabuli. Imaš li što je potrebno u sebi za ovaj posao?

Postoji posao, a postoji i životni poziv. Vokabula je jedan mladi Mostarski strast-up s velikim ambicijama. Kao što već znaš, rodili smo se u Mostaru, a ćuj nema nas stotinu ovakvih, i specijalizirali...
posao mostar profesor njemackog jezika

Postoji posao, a postoji i životni poziv.

Vokabula je jedan mladi Mostarski strast-up s velikim ambicijama. Kao što već znaš, rodili smo se u Mostaru, a ćuj nema nas stotinu ovakvih, i specijalizirali smo se samo za njemački jezik.

Zauvijek smo promijenili industriju i način na koji se uči njemački jezik. Nekoliko tisuća polaznika svake godine pohađa tečajeve njemačkog jezika zahvaljujući najkompletnijem programu koji svakom polazniku omogućuje da njemački jezik nauči govoriti tečno, budući da je u njegovoj srži nalazi polaznik, ljubav prema njemačkom jeziku s naglaskom na komunikaciju bez puno gramatike.

Dosta o nama, pričajmo malo o tebi!

Ti si profesor njemačkog jezika. Očekujemo da si završio bar preddiplomski, a to što trenutno studiraš na diplomskom ti je velika prednost. Samoprocjenjuješ se da si C1 ili C2 jezična razina (ne treba nam jezični certifikat). Možda imaš prethodno iskustvo na nastavi, a možda ne. Nama ne smeta ako ti je ovo prvo radno iskustvo jer ćemo te mi svakako obučiti prije početka predavanja u Vokabuli. Ti si netko tko vjeruje da obrazovanje nikada ne prestaje – pogotovo nakon završenog fakulteta. Učestvovao si na seminarima, kongresima ili nekom drugom obliku neformalnog obrazovanja.

…sigurno si po prirodi netko tko zna da uspostavi dobre odnose s polaznicima i kolegama. Prije nego popiješ jutarnju kavu znaš prirodno i lagano riješiti konflikte. Svakodnevno radiš na razvoju i poboljšanju svojih predavačkih sposobnosti, a možda te čak svi iz obitelji zovu “rodila mama pametno dijete”. Kada nema ništa na TV-u, a na Netflixu si sve pogledao, ti i dalje možeš ostati motiviran i predan ciljevima. Kažu ti da imaš potencijala i želiš biti u timu vrhunskih stručnjaka koji će te svaki dan izazvati da taj potencijal i ostvariš.

Pročitajte i ovo
'Šta ti radiš inače?' – 'A evo, planiram da idem u Njemačku' Posjeti najprije Vokabulu!

Posao je…

Svaki naš polaznik je jedinstven. Ne kao pahulja, jer obično ostanu duže s nama od jedne zime, nego ima različite potrebe. Nekome bolje ide konverzacija, nekome bolje slušanje i razumijevanje, za neke se trudimo više, neke samo fotkamo za Instagram, a za neke kombiniramo sve to.

Kao naš budući Super Profesor čuvat ćeš nastavu njemačkog od dosade, zaštititi polaznike od krede i ispisivanja suhoparnih fraza na ploči u nedogled, te ćeš koristiti zabavne aktivnosti na nastavi i svojim super moćima dovesti polaznike ultra brzo do slobodne konverzacije u opuštenoj atmosferi i razumijevanja njemačkog.

Ne, mi ne tražimo novog Supermana i ne tražimo da imaš rendgenski vid ili da spašavaš mačke s drveta, ali postoji spisak stvari (ne zahtjeva) na čemu rade ostali predavači u Vokabuli. Od našeg budućeg Super Profesora očekujemo:

  • Kvalitetno izvođenje nastave njemačkog jezika
  • Planiranje, pripremu i isporuku lekcija za različite grupe i starosne godine
  • Stvaranje, pisanje i proizvodnja novih materijala, uključujući audio i vizualne resurse
  • Sudjelovanje u van-nastavnim aktivnostima i događanjima
  • Osnovno vođenje polaznika, kao što je evidencija pohađanja nastave
  • Korespondenciju i kontaktiranje polaznika
  • Vođenje i održavanje učionice urednom (cakum pakum što bi rekli)

Prednosti…

Osim fleksibilnog radnog vremena, radiš u dosta mladom i cool timu i imaš dosta dobru plaću uz ugovor o radu (a ne honorarni ugovor). Od ostalih prednosti nudimo otprilike… pa nekih 100% više nego u državnim školama.

Vjerujemo da možeš doprinositi najbolje kad se osjećaš najbolje.

Ako ti ovo iznad zvuči cool…

Pošalji nam email na moc.alubakovobfsctd@oasopmilez i oduševi nas s nekoliko rečenica u motivacijskom pismu. Nešto što baš misliš da je cool. Hej, nemoj nam zaboraviti poslati i CV.

Nakon toga slijedi jedan cool intervju. Svi mrzimo opća pitanja poput “Gdje se vidiš za 5 godina?”. Pa da to izbjegnemo, pričati ćemo konkretno i o tome gdje te mi vidimo, a ovo bolje funkcionira kada dođeš opušten i daš nam neke teme iz svakodnevnog života o kojima bi mogli pričati. PS. Treba nam neka preporuka šta gledati u Cinestaru?

Pročitajte i ovo
[ZAPOSLI SE U VOKABULI!] U potrazi smo za 5 profesora njemačkog i jednim administrativnim radnikom

Nama ne smeta ako si drugačiji i vjerujemo da je u raznolikosti leži najveća moć u ljudima. Ima nas svakakvih oblika i dimenzija i mi ih sve prihvaćamo. Ljude dijelimo samo na dobre i loše.

Ako si spreman da se pridružiš timu top 5% profesora njemačkog jezika u BiH i stalno nadmašuješ sebe u nastavi, a pri tome ne mislimo na popravljanje rukopisa na ploči, onda je ovaj posao kao stvoren za tebe, ili kao što bi rekli Bosanci: “To ti je to, ba”.

Ako imaš dodatnih pitanja za nas, javi nam se kojim god putem želiš i rado ćemo odgovoriti na tvoja pitanja.

A što sad? Prijavi se što prije i postani dio #najcool tima u #najcool tečaju u Mostaru.

Ovo je posao pun prilika i vjeruj nam, željet ćeš raditi ovdje.

Volimo te i tschüss!

PS. Prijave bez diplome studija germanistike neće biti uzete u obzir.

Vaša Vokabula
Kreni u život. Život pun prilika.

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern

Prijavite se da dobijete besplatnu uvodnu lekciju

Odmah nakon ispunjavanja obrasca na email ćemo vam poslat login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern