banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

FOTO: Održana besplatna dječja radionica “Djeca, zabava i igra”

AI Brzi sažetak U to su se mogli uvjerili razigrani mališani, predvođeni našim mladim predavačicama Anom i Matejom, koji su kroz igru, zabavu, boje, ples i timska natjecanja naučili najzaniml...

min čitanja

Vokabula
23.09.2018
|
Ažurirano 23.09.2018

AI Brzi sažetak

  • U to su se mogli uvjerili razigrani mališani, predvođeni našim mladim predavačicama Anom i Matejom, koji su kroz igru, zabavu, boje, ples i timska natjecanja naučili najzanimljiviji vokabular i izraze na njemačkom jeziku, koji su ujedno najvažniji za školsku svakodnevnicu.
  • Ova radionica je bila prilagođena i posebno osmišljena za djecu osnovnoškolskog uzrasta (od 7 do 15 godina), a tematske cjeline radionice su prilagođene uzrastima djece od 7 do 10 i 11 do 15 godina.
  • Mališani su osim lijepe uspomene i ugodnog druženja ponijeli potvrdu o sudjelovanju na radionici sa sobom, ali i dobili mali dar (ili narodno rečeno “kesu”) .

U subotu 22.09. u Vokabula-centru na Rondou je održana besplatna dječja radionica njemačkog jezika naziva Kinder, Spiel und Spaß (Djeca, zabava i igra).

Mi vjerujemo da se učenje njemačkog i zabava ne isključuju. U to su se mogli uvjerili razigrani mališani, predvođeni našim mladim predavačicama Anom i Matejom, koji su kroz igru, zabavu, boje, ples i timska natjecanja naučili najzanimljiviji vokabular i izraze na njemačkom jeziku, koji su ujedno najvažniji za školsku svakodnevnicu!

Ova radionica je bila prilagođena i posebno osmišljena za djecu osnovnoškolskog uzrasta (od 7 do 15 godina), a tematske cjeline radionice su prilagođene uzrastima djece od 7 do 10 i 11 do 15 godina.

Djeca uče drugačije

Djeca uče drugačije. Mi u Vokabuli to znamo. Zato smo za naše tečajeve osmislili programe posebno prilagođene mališanima i to u tri starosne grupe: predškolska djeca 3-6, mali juniori 7-10 godina i veliki juniori 11-15 godina.

Mališani su osim lijepe uspomene i ugodnog druženja ponijeli potvrdu o sudjelovanju na radionici sa sobom, ali i dobili mali dar (ili narodno rečeno “kesu”) :-)

Veliku galeriju slika pogledajte na našoj facebook stranici Vokabula Junior.

Djeca mogu mnogo toga ako im date malo mogućnosti

Junior ogranak Vokabula-centra redovito organizira besplatne dječje radionice, a naši predavači, koji su ujedno izvrsni pedagozi i motivatori, svakodnevno se trude učiniti nastavu jako dinamičnom i zanimljivom.

Shodno tome, ovim putem pozivamo sve roditelje, ali i sve druge zainteresirane, da prate našu facebook stranicu Vokabula Junior, kao i web stranicu, gdje ćemo pravovremeno najaviti naše buduće besplatne radionice.

Dođite i uvjerite se. Učite s osmjehom!
Vidimo se u Vokabuli

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za naš newsletter

Ispunite podatke i na email ćemo vam jednom mjesečno slati korisne i zanimljive stvari. Obećavamo da nećemo slati slam.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!