banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

Održana dječja radionica: Moji prvi koraci na njemačkom jeziku

AI Brzi sažetak U susjednoj učionici je bio naš profesor Anel koji je na sličan, ali ne i na isti način, naučio mališane novi vokabular na njemačkom jeziku te se zabavio i nasmijao s njima ...

min čitanja

Vokabula
10.09.2017
|
Ažurirano 10.09.2017

AI Brzi sažetak

  • U susjednoj učionici je bio naš profesor Anel koji je na sličan, ali ne i na isti način, naučio mališane novi vokabular na njemačkom jeziku te se zabavio i nasmijao s njima do suza.
  • Na radionici su djeca bila podijeljena u dvije grupe u dvije učionice tako da se svakom djetetu moglo individualno pristupiti i posvetiti dovoljno pažnje.
  • Ovo je bila prva dječja radionica u novoj školskoj godini a naši profesori će održati mnoge slične radionice u budućnosti.

U subotu 9.9. u Vokabula-centru je održana prva dječja radionica u novoj školskoj godini naziva “Moji prvi koraci na njemačkom jeziku”.

Čak 15-ero djece se kroz zabavno druženje međusobno upoznalo, igralo, plesalo, natjecalo ali i naučilo nešto novo.

Radionica je bila posebno osmišljena za djecu osnovnoškolskog uzrasta od 7 do 14 godina.

Na radionici su djeca bila podijeljena u dvije grupe u dvije učionice tako da se svakom djetetu moglo individualno pristupiti i posvetiti dovoljno pažnje.

Cilj radionice je bio stvaranje prvih koraka prema njemačkom jeziku i njemačkoj kulturi. Djeca su na zanimljiv način obogatili i usvojili novi vokabular na njemačkom jeziku.

Veliku galeriju slika (čak 268 slika) pogledajte na ovom linku.

Oduševljenje na licima djece, profesora i roditelja!

Voditelji radionice profesor Anel Kajić i profesorica Anela Mišić nisu skrivali oduševljenje tijekom cijele radionice.

Iskusna profesorica Anela nam je otkrila kako je prošao kreativni dan u Vokabuli: “Bilo je predivno raditi s mališanima i zaista sam oduševljena kako su uspjeli tako brzo savladati puno novih pojmova u tako kratkom vremenu! Preponosna sam na njih!”.  Zatim je dodala: “Druženje je počelo tako što smo se svi prvo upoznali na jedan vrlo kreativan način. Zatim smo učili pozdrave na njemačkom jeziku te se igrali pantomime. Učili smo godišnja doba te naučili kako se kaže dosta različitih boja na njemačkom jeziku.”.

U susjednoj učionici je bio naš profesor Anel koji je na sličan, ali ne i na isti način, naučio mališane novi vokabular na njemačkom jeziku te se zabavio i nasmijao s njima do suza.

Naši mališani su na kraju druženja dobili potvrde o sudjelovanju na radionici. A osim čokoladnih nagrada za prvo i drugo mjesto, mališani su dobili na poklon jednu sitnicu od nas (ili narodno rečeno “kesu”).

Ovo je bila prva dječja radionica u novoj školskoj godini a naši profesori će održati mnoge slične radionice u budućnosti. Ovim putem pozivamo sve roditelje i zainteresirane da prate našu facebook stranicu i web stranicu gdje ćemo pravovremeno najaviti naše buduće besplatne radionice.

Možda Vas zanima i ovo… Upisi u novi ciklus tečajeva njemačkog jezika za djecu i mlade je u tijeku. Saznajte više?

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za naš newsletter

Ispunite podatke i na email ćemo vam jednom mjesečno slati korisne i zanimljive stvari. Obećavamo da nećemo slati slam.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!