[16.07.2018.] Upisi u ljetni ciklus su završeni. Upisi na individualnu 1-na-1 nastavu u tijeku! →

Posebno prilagođeni tečajevi za djecu i mlade

Moje dijete zaslužuje najbolje

Manje grupe od 6-10 polaznika*

Čak 44 školska sata kroz 3 mjeseca

2x 2 školska sata tjedno

Najveći broj sati za najnižu cijenu

Detaljnije o tečajevim za djecu i mlade

Naši tečajevi za djecu i mlade od 7 do 14 godina sadržajno i metodički prilagođeni su uzrastu djeteta. Rad u malim skupinama omogućuje intenzivnu komunikaciju, dijete stječe znanja i vještine kroz zabavu, igru, natjecanja i međusobnu interakciju. U nastavi se koriste najnoviji nastavni materijali i razna audio, video i multimedijalna glotodidaktička pomagala s ciljem da svojim polaznicima ubrzamo i olakšamo učenje njemačkog jezika te da ga učinimo što zabavnijim. Za polaznike s predznanjem iz njemačkog jezika naši stručni profesori i pedagozi će vrlo rado uraditi besplatno testiranje, gdje ćemo precizno odrediti razinu poznavanja jezika te od koje točno razine treba krenuti s tečajem.

Zar to nije previše za djecu?

Vjerujemo da su 44 šk. sata kroz 3 mjeseca idealna za usvajanje novog stranog jezika kada su u pitanju mladi i djeca. Sve niže od toga i Vaše dijete vrlo vjerojatno neće uspješno savladati strani jezik. Poznato je da djeca upijaju kao spužve i mi zaista vjerujemo da svi mogu naučiti njemački jezik, no za učenje novog stranog jezika je potrebno dosta vremena i zato su 44 šk. sata idealno za svako dijete!

Što možete očekivati od Vokabule?

Zaboravite sve što znate o tečajevima i upoznajte Vokabulu. Od nas možete očekivati:

Odlično! A koja je cijena?

Tečajeve u Vokabuli upiše više od 200 polaznika svaki ciklus i tako četiri puta godišnje što Vokabulu čini najvećim centrom za učenje njemačkog jezika u Hercegovini. Za naše juniore imamo vrlo jednostavnu cijenu! Cijena tečajeva za djecu i mlade za svaku podrazinu u trajanju od 3 mjeseca i 44 školska sata iznosi 170KM za prvi upis. Ukoliko Vaše dijete nastavi ići na tečaj cijena se umanjuje za 10% i tada tečaj iznosi 150KM dokle god vaše dijete ide na tečaj! Bez obzira na koju podrazinu upišete Vaše dijete, od A1.1 do B1.2 (najviša razina za juniore), cijena je uvijek ista. Cool, zar ne?

Uvijek ista cijena za sve razine! KM 170 Za jednokratno plaćanje

Cijena je navedena za jednokratno plaćanje. Ukoliko želite plaćati u ratama onda cijena iznosi dva puta po 90KM (dodaje se 5% na cijenu). Za sve juniore koji nastave s tečajem, cijena se umanjuje za 10% i tada tečaj za svaki sljedeći upis iznosi 150KM odnosno dvokratno po 80KM!

Često postavljena pitanja prije upisa

Kako da znam od koje razine moje dijete treba krenuti s tečajem?

Ukoliko Vaše dijete ima predzanje iz njemačkog jezika, naši stručni profesori i pedagozi će vrlo rado uraditi besplatno testiranje, gdje ćemo precizno odrediti razinu poznavanja jezika te od koje točno razine treba krenuti s tečajem. Prilikom prijave na tečaj, u prijavnom obrascu se nalazi dio gdje ćemo Vas pitati želite li besplatno testiranje. Nakon što označite da želite besplatno testiranje i nakon slanja prijave mi ćemo Vas pozvati u naš centar da Vaše dijete uradi besplatnu procjenu znanja. Nakon besplatne procjene znanja moći ćemo svrstati Vaše dijete u neku od "junior" grupa, odnosno pronaći adekvatan tečaj ta Vaše dijete.

Moram li tečaj nakon prijave odmah platiti?

Tečaj se nakon prijave ne mora odmah platiti. Plaćanje se obavlja tek nakon formiranja grupa i određivanja termina održavanja nastave.

Koji su termini održavanja nastave?

Tečajevi se najčešće održavaju nakon škole, a ovisno o dogovoru mogući su jutarnji ili večernji termini. Moguće je kombinirati jutarnje i večernje termine. Tečajevi se održavaju svaki dan od ponedjeljka do subote, a moguće je održavanje nastave i nedjeljom ukoliko grupi odgovara termin.

Gdje mogu saznati više informacija? Kako doći do Vas?

Za sva dodatna pitanja i nejasnoće obratite nam se putem email adrese: info@vokabula.com ili nas kontaktirajte preko naše Facebook stranice. Naši predavači će Vam rado odgovoriti. Ukoliko želite da nas posjetite to možete učiniti dok traju dani otvorenih vrata (pratite obavijesti na našoj facebook stranici) ili uz prethodnu najavu, tako da znamo biti u učionicama. Naša vrata su Vam uvijek otvorena! Dođite i uvjerite se!

Želite da Vam dijete nauči njemački? Mi ćemo se pobrinuti za to!

"Želim Vam se zahvaliti na divnom održavanju tečaja, a to vidim iz oduševljenja svojih sinova koji jedva čekaju sat tečaja kod vas i koji se presretni te puni utisaka vrate poslije održanih sati. Pohvale za njihovu nastavnicu Ivanu Marić i hvala još jednom za ovako divno iskustvo." -Danijela Grgić