VAŠE DIJETE ZASLUŽUJE NAJBOLJE UVJETE

Djeca su magija u nastajanju

Manje grupe od 6-12 polaznika

Čak 44 školska sata kroz 3 mjeseca

2x 2 školska sata tjedno

Najveći broj sati za najnižu cijenu po satu

Detaljnije o tečajevima
za djecu i mlade

Naši tečajevi za djecu i mlade od 7 do 15 godina sadržajno i metodički prilagođeni su uzrastu djeteta. Rad u malim skupinama omogućuje intenzivnu komunikaciju, dijete stječe znanja i vještine kroz zabavu, igru, natjecanja i međusobnu interakciju. U nastavi se koriste najnoviji nastavni materijali i razna audio, video i multimedijalna glotodidaktička pomagala s ciljem da svojim polaznicima ubrzamo i olakšamo učenje njemačkog jezika te da ga učinimo što zabavnijim. Za polaznike s predznanjem iz njemačkog jezika naši stručni profesori i pedagozi će vrlo rado uraditi besplatno testiranje, gdje ćemo precizno odrediti razinu poznavanja jezika te od koje točno razine treba krenuti s tečajem.

Savršeno ili previše sati
za djecu?

Vjerujemo da su 44 šk. sata kroz 3 mjeseca idealna za usvajanje novog stranog jezika kada su u pitanju mladi i djeca. Sve niže od toga i Vaše dijete vrlo vjerojatno neće uspješno savladati strani jezik. Poznato je da djeca upijaju kao spužve i mi zaista vjerujemo da svi mogu naučiti njemački jezik, no za učenje novog stranog jezika je potrebno dosta vremena i zato su 44 šk. sata idealno za svako dijete!

Što možete očekivati od Vokabule?

Zaboravite sve što znate o tečajevima i upoznajte Vokabulu. Ipak, u krvi nam je da naše polaznike učinimo sretnim.
Zato naši tečajevi dolaze s puno sitnica i iznenađenja. Ovo je samo dio onoga što smo ti spremili

Lako, zanimljivo i zabavno učenje

Stručni i iskusni predavači u radu s djecom

Moderno opremljenu učionicu 21. stoljeća

Trajanje tečaja čak 44 školska sata kroz 3 mjeseca

Potvrdu o završetku tečaja

Nastavni program prilagođen uzrastima djece

Maksimalnu posvećenost djetetu i njegovom tempu učenja

Manje grupe 6-12

Bogat start paket prilikom upisa

Neograničene zalihe čajeva (a za odrasle i 3-u-1 kave), vode, te korištenje pikada i/ili igrača...

Sretna učionica 21. stoljeća

Mi razumijemo djecu. Zato smo napravili 3 različita programa za djecu i mlade uzrasta od 3 pa sve do 15 godina. Zavirite u Vokabulinu sretnu učionicu 21. stoljeća!

Vokabula tečajevi njemačkog za djecu i mlade
Vokabula tečajevi njemačkog za djecu i mlade

Želim Vam se zahvaliti na divnom održavanju tečaja, a to vidim iz oduševljenja svojih sinova koji jedva čekaju sat tečaja kod vas. I koji se presretni te puni utisaka vrate poslije održanih sati. Pohvale za njihovu nastavnicu i hvala još jednom za ovako divno iskustvo.
- D. Grgić

Dom je najljepša riječ za opisati naše učionice

Iskusite nešto stvarno lijepo i otkrijte sve sitnice u modernoj učionici 21. stoljeća. Osim što će Vas prikovati za sjedalo, završnu notu zasigurno daje ugodni "kućni" interijer i vrhunska tehnička opremljenost. Vrijeme provedeno u njima oživjeti će mnoge priče...

Učionice Vokabula-centra 1
Učionice Vokabula-centra 2 Učionice Vokabula-centra 3

Često postavljena pitanja prije upisa

 • Kako da znam od koje razine moje dijete treba krenuti s tečajem?

  Ukoliko Vaše dijete ima predzanje iz njemačkog jezika, naši stručni profesori i pedagozi će vrlo rado uraditi besplatno testiranje, gdje ćemo precizno odrediti razinu poznavanja jezika te od koje točno razine treba krenuti s tečajem. Prilikom prijave na tečaj, u prijavnom obrascu se nalazi dio gdje ćemo Vas pitati želite li besplatno testiranje. Nakon što označite da želite besplatno testiranje i nakon slanja prijave mi ćemo Vas pozvati u naš centar da Vaše dijete uradi besplatnu procjenu znanja. Nakon besplatne procjene znanja moći ćemo svrstati Vaše dijete u neku od "junior" grupa, odnosno pronaći adekvatan tečaj ta Vaše dijete.

 • Moram li tečaj nakon prijave odmah platiti?

  Tečaj se nakon prijave ne mora odmah platiti. Plaćanje se obavlja tek nakon formiranja grupa i određivanja termina održavanja nastave.

 • Koji su termini održavanja nastave?

  Tečajevi se najčešće održavaju nakon škole, a ovisno o dogovoru mogući su jutarnji ili večernji termini. Moguće je kombinirati jutarnje i večernje termine. Tečajevi se održavaju svaki dan od ponedjeljka do subote, a moguće je održavanje nastave i nedjeljom ukoliko grupi odgovara termin.

 • Gdje mogu saznati više informacija? Kako doći do Vas?

  Za sva dodatna pitanja i nejasnoće obratite nam se putem email adrese: info@vokabula.com ili nas kontaktirajte preko naše Facebook stranice. Naši predavači će Vam rado odgovoriti. Ukoliko želite da nas posjetite to možete učiniti dok traju dani otvorenih vrata (pratite obavijesti na našoj facebook stranici) ili uz prethodnu najavu, tako da znamo biti u učionicama. Naša vrata su Vam uvijek otvorena! Dođite i uvjerite se!

Pogledaj više odgovora na stranici često postavljenih pitanja →

Spremni da krenete s učenjem njemačkog?

...Na početku upišete tečaj i ne znate što da očekujete. Upoznate se i predstavite jedno drugom. Zatim se opustite i krenete šaliti. A, na kraju ciklusa, svi postanemo raja i prijatelji s kojima se družimo izvan tečaja. Kreni s učenjem njemačkog?