ed1c3b41 aaf1 43fd bf74 49f684d4c3eb 2x
Ljeto s Vokabulom
e1bb339d 867c 4e47 9136 642746f49034
7ec7bb36 654f 4eee 9e25 dded7112ac44 2x

Dođite na peti ‘Kaffee und kolač, bitte!’ i besplatno naučite njemački jezik

Kava se smatra omiljenim napitkom diljem svijeta, ali način na koji u Mostaru u njoj uživamo poprimio je razmjere legende. Pa...

min čitanja

Vokabula
09.09.2018
|
Ažurirano 17.07.2024
kaffee2
Objavljeno 09.09.2018

min čitanja

Dođite na peti ‘Kaffee und kolač, bitte!’ i besplatno naučite njemački jezik

Kava se smatra omiljenim napitkom diljem svijeta, ali način na koji u Mostaru u njoj uživamo poprimio je razmjere legende. Pa je tako ovaj Mostarski ćeif neizostavni dio svakog od nas i to se izgleda,...
kaffee2

Kava se smatra omiljenim napitkom diljem svijeta, ali način na koji u Mostaru u njoj uživamo poprimio je razmjere legende. Pa je tako ovaj Mostarski ćeif neizostavni dio svakog od nas i to se izgleda, svom srećom, neće promijeniti.

A što je jedino bolje od kave? ‘Kaffee und kolač, bitte’, naravno! Odnosno besplatna kava na kojoj možete vježbati i usavršiti konverzaciju na njemačkom jeziku, a pri tome steći nove prijatelje.

Peti po redu ‘Kaffee und kolač, bitte!’, odnosno serija besplatnih konverzacijskih “kava” na njemačkom jeziku, održati će se u ponedjeljak 10.09. u 18 sati u slastičarnoj Aldi na Rondou.

Njemački dostupan svima – i to besplatno!

Cilj ove serije događaja je jednom mjesečno pružiti opušteno mjesto, kontekst i priliku za slobodan, spontan i prirodan govor o zanimljivim i aktualnim temama na njemačkom jeziku.

Nova dimenzija učenja njemačkog jezika jednom mjesečno privuče Mostarce i Mostarke na 60-minutno edukativno druženje da kroz spontan i prirodan govor vježbaju komunikaciju na njemačkom jeziku. Uz besplatnu kavu, naravno.

“Ideja vodilja u Vokabula centru oduvijek je bila omogućiti našim polaznicima da uspješno savladaju konverzacijske vještine, čak i na nižim jezičnim razinama. Imajući to na umu, razvili smo poseban program konverzacijskih “kava” za sve građane Mostara, koji ne zahtijeva odlično poznavanje gramatike, već omogućuje da s postojećim predznanjem imate priliku usavršiti svoje konverzacijske sposobnosti.”, rekla nam je ravnateljica centra Ivana Vukadin.

Otkrij i ti Njemačku iz udobnosti stolice

Pronađite inspiraciju među mladim Mostarcima koji žele unaprijediti svoje poznavanje njemačkog jezika i steknite nove prijatelje na petom događaju u slastičarnoj Aldi na Rondou.

Peti ‘Kaffee und kolač, bitte!’ održati će se u ponedjeljak 10.09. u 18 sati u slastičarnoj Aldi na Rondou. Druženje će trajati 60 minuta, a svoje mjesto možete rezervirati sa samo 2 klika preko ovog linka. Rezervacija mjesta traje kraće od 30 sekundi!

Pročitajte i ovo
Otto Krake Ljetna škola 2023: Učenje, zabava i avantura

‘Kaffee und kolač, bitte!’ događaj je otvorenog tipa, dostupan svim zainteresiram građanima, a oni koji ne mogu fizički doći, mogu nas uvijek pratiti preko naše facebook stranice.

Pratite ovaj događaj s hashtagom #KaffeeUndKolačBitte

Otkrij Njemačku uz Vokabulu i Eurowings?

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern

Prijavite se da dobijete besplatnu uvodnu lekciju

Odmah nakon ispunjavanja obrasca na email ćemo vam poslat login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern