banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

Dođite na peti ‘Kaffee und kolač, bitte!’ i besplatno naučite njemački jezik

AI Brzi sažetak Cilj ove serije događaja je jednom mjesečno pružiti opušteno mjesto, kontekst i priliku za slobodan, spontan i prirodan govor o zanimljivim i aktualnim temama na njemačkom jez...

min čitanja

Vokabula
09.09.2018
|
Ažurirano 09.09.2018

AI Brzi sažetak

  • Cilj ove serije događaja je jednom mjesečno pružiti opušteno mjesto, kontekst i priliku za slobodan, spontan i prirodan govor o zanimljivim i aktualnim temama na njemačkom jeziku.
  • Odnosno besplatna kava na kojoj možete vježbati i usavršiti konverzaciju na njemačkom jeziku, a pri tome steći nove prijatelje.
  • Nova dimenzija učenja njemačkog jezika jednom mjesečno privuče Mostarce i Mostarke na 60-minutno edukativno druženje da kroz spontan i prirodan govor vježbaju komunikaciju na njemačkom jeziku.

Kava se smatra omiljenim napitkom diljem svijeta, ali način na koji u Mostaru u njoj uživamo poprimio je razmjere legende. Pa je tako ovaj Mostarski ćeif neizostavni dio svakog od nas i to se izgleda, svom srećom, neće promijeniti.

A što je jedino bolje od kave? ‘Kaffee und kolač, bitte’, naravno! Odnosno besplatna kava na kojoj možete vježbati i usavršiti konverzaciju na njemačkom jeziku, a pri tome steći nove prijatelje.

Peti po redu ‘Kaffee und kolač, bitte!’, odnosno serija besplatnih konverzacijskih “kava” na njemačkom jeziku, održati će se u ponedjeljak 10.09. u 18 sati u slastičarnoj Aldi na Rondou.

Njemački dostupan svima – i to besplatno!

Cilj ove serije događaja je jednom mjesečno pružiti opušteno mjesto, kontekst i priliku za slobodan, spontan i prirodan govor o zanimljivim i aktualnim temama na njemačkom jeziku.

Nova dimenzija učenja njemačkog jezika jednom mjesečno privuče Mostarce i Mostarke na 60-minutno edukativno druženje da kroz spontan i prirodan govor vježbaju komunikaciju na njemačkom jeziku. Uz besplatnu kavu, naravno.

“Ideja vodilja u Vokabula centru oduvijek je bila omogućiti našim polaznicima da uspješno savladaju konverzacijske vještine, čak i na nižim jezičnim razinama. Imajući to na umu, razvili smo poseban program konverzacijskih “kava” za sve građane Mostara, koji ne zahtijeva odlično poznavanje gramatike, već omogućuje da s postojećim predznanjem imate priliku usavršiti svoje konverzacijske sposobnosti.”, rekla nam je ravnateljica centra Ivana Vukadin.

Otkrij i ti Njemačku iz udobnosti stolice

Pronađite inspiraciju među mladim Mostarcima koji žele unaprijediti svoje poznavanje njemačkog jezika i steknite nove prijatelje na petom događaju u slastičarnoj Aldi na Rondou.

Peti ‘Kaffee und kolač, bitte!’ održati će se u ponedjeljak 10.09. u 18 sati u slastičarnoj Aldi na Rondou. Druženje će trajati 60 minuta, a svoje mjesto možete rezervirati sa samo 2 klika preko ovog linka. Rezervacija mjesta traje kraće od 30 sekundi!

‘Kaffee und kolač, bitte!’ događaj je otvorenog tipa, dostupan svim zainteresiram građanima, a oni koji ne mogu fizički doći, mogu nas uvijek pratiti preko naše facebook stranice.

Pratite ovaj događaj s hashtagom #KaffeeUndKolačBitte

Otkrij Njemačku uz Vokabulu i Eurowings?

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za naš newsletter

Ispunite podatke i na email ćemo vam jednom mjesečno slati korisne i zanimljive stvari. Obećavamo da nećemo slati slam.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!