banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

Udvaranje na njemačkom jeziku je lakše nego što mislite. U Čapljinu nam stiže još jedan ‘Kaffee und kolač, bitte!’. Ideš?

AI Brzi sažetak ‘Kaffee und kolač, bitte’ je besplatna kava na kojoj možete vježbati i usavršiti konverzaciju na njemačkom jeziku, a pri tome ćete stvoriti nove kontakte i upoznati z...

min čitanja

Vokabula
09.02.2020
|
Ažurirano 24.02.2024
kaffee2

AI Brzi sažetak

  • ‘Kaffee und kolač, bitte' je besplatna kava na kojoj možete vježbati i usavršiti konverzaciju na njemačkom jeziku, a pri tome ćete stvoriti nove kontakte i upoznati zanimljive ljude.
  • Bilo da ste romantičar ili ne, nije važno, nekoliko slatkih riječi će sigurno izmamiti osmijeh na lice vašeg partnera, a mi smo tu da Vam pomognemo u tome na još jednoj besplatnoj konverzacijskoj kavi u Caffe baru Tropic.
  • Alles Gute zum Valentinstag i vidimo se za par dana u Aldiju kada ćete moći uživati u ispijanju kave uz Vokabulu i Eurowings (koji daruje svaki put.

Bliži nam se Dan zaljubljenih, sve se crveni u znaku ljubavi, a vi se i dalje ne znate udvarati na njemačkom jeziku?

Znate li koliko prilika u životu ste propustili zbog toga? Vrijeme je da to promijenimo. Jednom zauvijek.

Valentinovsko izdanje ‘Kaffee und kolač, bitte!’, odnosno serije besplatnih konverzacijskih “kava” na njemačkom jeziku, održati će se u srijedu 12.02. u 18 sati u Caffe baru Tropic u Čapljini.

Zaboravite na ruže i čokolade. Udvaranje na njemačkom jeziku je novi hit!

Neka stara izreka ”Ljubav dolazi iz stomaka” bude novi moto Valentinovskog izdanja “Kaffee und kolač, bitte!” događaja, i neka druženje protekne u znaku ljubavi… i čokolade.

Sigurno već znate što znači Ich liebe dich, Schatz i Herz. Ali nemojte stati na tome. U samo 60 minuta naučite se udvarati djevojci ili dečku i iznenadite ih nekim novim forama, ovaj put na njemačkom jeziku.

vokabula valentinovo 1

Bilo da ste romantičar ili ne, nije važno, nekoliko slatkih riječi će sigurno izmamiti osmijeh na lice vašeg partnera, a mi smo tu da Vam pomognemo u tome na još jednoj besplatnoj konverzacijskoj kavi u Caffe baru Tropic.

Njemački dostupan svima – i to besplatno!

‘Kaffee und kolač, bitte’ je besplatna kava na kojoj možete vježbati i usavršiti konverzaciju na njemačkom jeziku, a pri tome ćete stvoriti nove kontakte i upoznati zanimljive ljude.

vokabula capljina kaffeeundkolac 1

Organizator serije događaja je Vokabula, koja uz podršku Eurowingsa, niskotarifne zrakoplovne kompanije iz Njemačke, nudi svim zainteresiranim građanima mogućnost besplatno vježbati i učiti njemački jezik.

Ne koristimo udžbenike već pronalazimo autentične situacije i materijale iz stvarnog svijeta od kojih će svi imati priliku naučiti puno više od samog jezika. Uz besplatnu kavu ili sok, naravno.

Otkrij i ti Njemačku iz udobnosti stolice

Pronađite inspiraciju među mladim ljudima koji žele unaprijediti svoje poznavanje njemačkog jezika i upoznajte nove zanimljive ljude na specijalnom izdanju #Kaffeeundkolač događaja, koji je na rasporedu za manje od 3 dana.

Valentinovsko izdanje ‘Kaffee und kolač, bitte!’ održati će se u srijedu 12.02. u 18 sati u Caffe baru Tropic.

vokabula capljina kaffeeundkolac 2

Druženje će trajati otprilike 60 minuta, a svoju stolicu možete rezervirati tako što kliknete ovdje ili jednostavno pozovete naš besplatni info broj 080 080 003. Rezervacija stolice je brza i bezbolna i traje kraće od 30 sekundi.

Događaj je otvorenog tipa i dostupan je svim zainteresiranim građanima uz prethodnu brzu rezervaciju. A oni koji ne mogu fizički doći mogu nas uvijek pratiti preko naše facebook stranice.

Stoga, kavoljupci: Alles Gute zum Valentinstag i vidimo se za par dana u Aldiju kada ćete moći uživati u ispijanju kave uz Vokabulu i Eurowings (koji daruje svaki put!)

Pratite ovaj događaj sa hashtagom #KaffeeUndKolačBitte

Otkrij Njemačku uz Vokabulu i Eurowings?

Vaša Vokabula
Više od njemačkog. I kava. I kolač.

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za naš newsletter

Ispunite podatke i na email ćemo vam jednom mjesečno slati korisne i zanimljive stvari. Obećavamo da nećemo slati slam.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!