Vokabula proširuje ponudu: Sada pričamo i engleski!

Image

Vokabula, vaš pouzdan partner u učenju njemačkog jezika, s ponosom objavljuje proširenje svoje ponude. S fokusom na kvalitetnom obrazovanju i autentičnom pristupu, Vokabula je postala sinonim za uspješno učenje njemačkog jezika. Sada, uz iste visoke standarde, uvodimo engleski jezik u naš repertoar!

Naša priča počela je s predanošću pružanju najboljeg iskustva učenja njemačkog jezika, a uspjeh naših polaznika, više od 16.000, govori sam za sebe. Razumijemo da je učenje stranog jezika više od pukog usvajanja riječi i gramatike; to je put ka proširenju horizonta, otvaranju novih vrata kultura i prilika.

Osluškujući potrebe naših dragih polaznika, odlučili smo proširiti svoju ponudu na engleski jezik. Pružamo autentično i praktično učenje engleskog, koje se temelji na razgovoru i primjeni znanja u stvarnim situacijama.

vokabula mostar uce njemacki
Vokabula proširuje ponudu: Sada pričamo i engleski! 3

Kao škola koja vjeruje u pozitivnu moć učenja jezika i prednosti koje proizlaze iz višejezičnosti, trudimo se osigurati multijezičnu ponudu, zadržavajući istovremeno svoje ključne vrijednosti – dostupnost i autentičnost.

Naš tim stručnjaka i prepoznatljivo iskustvo škole Vokabula jamče vam najinovativnije i najzabavnije iskustvo učenja kada je u pitanju učenje jezika.

Naši dosadašnji uspjesi na području učenja njemačkog jezika samo su početak. Sada, s istim entuzijazmom i kvalitetom, uvodimo i tečajeve engleskog jezika i otvaramo nova vrata prilika za učenike u Vokabulinim centrima u Mostaru, Tuzli ali i diljem svijeta na eVokabula jezičnoj platformi!

ivana i profesori
Vokabula proširuje ponudu: Sada pričamo i engleski! 4

Nastavljamo raditi na tome da proces učenja bude što jednostavniji i učinkovitiji, a naši dosadašnji uspjesi govore u prilog tome. Želimo da svaki trenutak proveden u učenju jezika bude ispunjen zadovoljstvom i napretkom. S nama možete učiti ono što vas stvarno zanima, primjenjujući naučeno u stvarnom životu.

S Vokabulom možete istražiti svijet jezika i otvoriti vrata novim avanturama. Pridružite nam se i krenite na putovanje jezičnih otkrića!

Kliknite ovdje kako biste se prijavili za besplatan probni sat engleskog jezika u Vokabuli i srušite jezične barijere!

Vaša Vokabula

Povezani članci