ed1c3b41 aaf1 43fd bf74 49f684d4c3eb 2x
Ljeto s Vokabulom
e1bb339d 867c 4e47 9136 642746f49034
7ec7bb36 654f 4eee 9e25 dded7112ac44 2x

Zapošljavamo glavnog administratora u Tuzli!

“Ne možete zaplivati ako ne napravite nekoliko valova.” -Vokabula Iako zvuči nestvarno, pored 7 postojećih profes...

min čitanja

Vokabula
30.08.2019
|
Ažurirano 17.07.2024
InfoCentarVokabula
Objavljeno 30.08.2019

min čitanja

Zapošljavamo glavnog administratora u Tuzli!

“Ne možete zaplivati ako ne napravite nekoliko valova.” -Vokabula Iako zvuči nestvarno, pored 7 postojećih profesora njemačkog jezika u Tuzli zapošljavamo i jednog administrativnog radnika...
InfoCentarVokabula

“Ne možete zaplivati ako ne napravite nekoliko valova.” -Vokabula

Iako zvuči nestvarno, pored 7 postojećih profesora njemačkog jezika u Tuzli zapošljavamo i jednog administrativnog radnika koji će raditi u Info centru za njemački jezik. Imaš li što je potrebno da se pridružiš timu mladih ljudi ovog brzorastućeg Bosanskohercegovačkog jezičnog strast-upa? (da, dobro ste pročitali, strast-up)

Iskustvo koje ćeš zapamtiti

”Naša potreba za novim profesorima i dodatnom radnom snagom proizlazi iz stabilnog i konstantnog rasta našeg, kako ga mi volimo nazvati, jezičnog strast-upa. Svojim jedinstvenim i vrlo kreativnim pristupom u svemu što radimo, a pogotovo trudom da svakoga tko ima dodira s Vokabulom učinimo sretnim, opravdava status da smo omiljeni odabir u regiji kada je u pitanju njemački jezik. Osim najmodernijih i najmnogobrojnijih kurseva, pokazujemo našim zaposlenicima da smo uistinu najbolje okruženje za lični rast i razvoj. Nerijetko smo svjedoci da pojedinci u našem centru stasaju u izvrsne profesionalce koji mogu služiti na ponos svojoj struci. Iz dana u dan ohrabrujemo naše zaposlenike da preuzmu rizik i naprave korak više, jer iskustvo i znanje koje neprestano crpe iz kolektiva i u radu s ljudima je prava garancija da neuspjeh uopće nije opcija”, rekla nam je ravnateljica centra Ivana Vukadin.

Glavni administrator (m/ž)

Pričali su nam o tebi prije par godina kada smo bili puno mlađi i tek predavali papire za registraciju našeg centra. Tada smo pomislili: “Eh što bi bilo dobro da sad radiš za nas.” Ne zato jer nismo mogli sami odnijeti papire na šalter, već zato jer si ti puno spretniji, odgovorniji i organiziraniji od nas. I jako cijenimo tvoje zanimanje.

Ako lako podnosiš vrućine (u klimatizovanom uredu, naravno) i ne bojiš se Matejinog psa Mikija onda ćeš se sigurno snaći i u obradi podataka, arhiviranju poslovne dokumentacije i adekvatnog ažuriranja baze podataka. Moguće da imaš iskustva u koordinaciji događaja i proslava. Ako je to istina onda ti je to veliki plus. Mi jako volimo da se zabavljamo. Iako se nismo lično upoznali, vjerujemo da si timski igrač i da se trudiš na kontinuiranom unapređenju poslovanja ali i da želiš sarađivati s knjigovođom oko financijskih poslova.

Pročitajte i ovo
Najavaljujemo besplatni workshop za profesore njemačkog jezika

Ako ti ikada dosadi posao nećemo ti zamjeriti da ustaneš, rastegneš se, malo prošetaš do učionica i pri tome popiješ kafu ili čaj… i da probaš svaki bombon koji nađeš u zdjelicama. Meki bomboni su stvarno super, trebaš ih probati sve. Na njemačkom znaš reći 2 riječi, Danke i Bitte, i to je nama sasvim dovoljno.

Jasmina te stalno hvali da si vrlo odgovorna osoba, profesionalna u radu, da možeš samostalno rješavati probleme i da imaš izvrsne interpersonalne vještine. Onda ti sigurno neće smetati kad neko od naših predavača pita preporuku nove serije (a da nije Game of Thrones, jer smo je svi već pogledali). Osim što ćeš biti izvršni direktor za preporuku serija, posjeduješ izvrsne pisane, verbalne i komunikacijske vještine. To nam je jako bitno.

Prije nego te upoznamo sa ostatkom tima, vjerujem da već znaš da ti je radno vrijeme od 16 do 20h i subotom od 10 do 14h, no neće ti smetati da preko dana obaviš neke sitne poslove. A više od 300 polaznika u jednom tromjesečju znači da ćeš provoditi dosta vremena s ljudima.

Osim što ćeš usavršiti sve tehnike komunikacije, od vještine slušanja klijenta, postavljanja pitanja, davanja informacija biti ćeš i pošteno nagrađen. Isto tako ćeš raditi u vrlo mladom i profesionalnom okruženju koje se neprestano razvija. Hej, ne zaboravi da je ovo posao za pola radnog vremena (24h sedmično).

Ako si željan novih izazova onda te izazivamo da klikneš tačno ovdje i prijaviš se na posao pun prilika. Ne zaboravi da imaš već pripremljen životopis (sa slikom) i motivacijsko pismo jer će ti trebati prilikom prijave.

PS. Možeš se prijaviti do 16.09.2019. Čekamo te! :-)

Pročitajte i ovo
'Šta ti radiš inače?' – 'A evo, planiram da idem u Njemačku' Posjeti najprije Vokabulu!

#AdministrativniRadnikNijeIstoŠtoiAdministratorBazePodataka

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern

Prijavite se da dobijete besplatnu uvodnu lekciju

Odmah nakon ispunjavanja obrasca na email ćemo vam poslat login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern