banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

Vokabula Tanzt: U Tuzli u subotu nesvakidašnji događaj za djecu i roditelje?

AI Brzi sažetak Cilj ove nesvakidašnje manifestacije je zabava i uživanje u dobroj muzici i plesu na otvorenom, a u glavnom fokusu je porodica i dijete te njegov zdrav i siguran razvoj. Vokabula...

min čitanja

Vokabula
10.09.2020
|
Ažurirano 24.02.2024
DSC 0420

AI Brzi sažetak

  • Cilj ove nesvakidašnje manifestacije je zabava i uživanje u dobroj muzici i plesu na otvorenom, a u glavnom fokusu je porodica i dijete te njegov zdrav i siguran razvoj.
  • Vokabula Tanzt (Tanzt = pleše) je odlična prilika da sa djecom prošetate, zaplešete uz sasvim nove ritmove, zabavite se uz davno zaboravljene igre, a na kraju možda i osvojite nagrade koje smo pripremili za sve posjetitelje.
  • A da bi dan bio još uzbudljiviji očekuju Vas i zabavne igre, a za najbolje u njima biće pripremljene super nagrade.

Školsko zvono napokon se oglasilo i to znači samo jedno, početak jesenje čarolije. A kako najbolje proslaviti početak jeseni? Uz dobru zabavu i veselu atmosferu, naravno!

Posjetite Trg Slobode u subotu 12. septembra od 11:30 sati i uživajte na prvom Vokabula Tanzt – festivalu plesa, smijeha i sreće.

Cilj ove nesvakidašnje manifestacije je zabava i uživanje u dobroj muzici i plesu na otvorenom, a u glavnom fokusu je porodica i dijete te njegov zdrav i siguran razvoj.

Očekuje vas pregršt zanimljivih igara, moći ćete zaplesati uz vrhunske njemačke hitove, a uz svu tu zabavu sa svojom djecom, na dosad neviđen način, usvojićete i novi vokabular njemačkog jezika!

Dance studio i Mini Maus dolaze. A ti?

Za savršen dan na otvorenom pobrinuće se dance studio LaLuna iz Tuzle kao i Mini Maus (da dobro ste pročitali, dolazi Mini i zaplesaće sa nama) kojima će se pridružiti grupa “malih Nijemaca” tj. mali polaznici Otto Krake škole njemačkog jezika u Tuzli.

DSC 0478

A da bi dan bio još uzbudljiviji očekuju Vas i zabavne igre, a za najbolje u njima biće pripremljene super nagrade.

DSC 0326 1024x683

Posjetitelje očekuje niz aktivnosti, edukacija i zabava za cijelu porodicu, a da bi dan ostao što duže u dobrom sjećanju, svu djecu očekuje oslikavanje lica sa face painting umjetnicima.

DSC 0353 1024x683

Napravite mjesta za igru

Vokabula Tanzt (Tanzt = pleše) je odlična prilika da sa djecom prošetate, zaplešete uz sasvim nove ritmove, zabavite se uz davno zaboravljene igre, a na kraju možda i osvojite nagrade koje smo pripremili za sve posjetitelje.

DSC 0541 2 1024x683

“Sve ovo radimo jer volimo njemački jezik. Stvaramo. Borimo se. Volimo. U prvoj godini sam sve radila sama, pa je početak bio težak. Sada imam tim koji može nastaviti ono što sam počela. Ponosna sam i uzbuđena. Ne brojimo nikome krvna zrnca, nije važno jeste li ovaj ili onaj, naš ili njihov, nas samo zanima pozitivna atmosfera, veselje i dobar provod.”, poručila je organizatorica događaja Ivana Vukadin, kreatorica Otto Krake i Vokabula 360° međunarodno priznatih metodologija učenja.

Vidimo se u subotu, ovu sad subotu

Za mališane će ova subota biti istinska zabava, a kako bi svako dijete bilo dio ove nesvakidašnje priče cijeli događaj je besplatan.

I da skratimo, možemo Vam obećati da će ovo biti dan za pamćenje i vidimo se u subotu!

Kad: Subota 12.9. od 11:30 sati
Gdje: Trg Slobode – Tuzla
Ko: Ti i tvoja mala vesela ekipa?

Volimo te i Tschüss!

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za naš newsletter

Ispunite podatke i na email ćemo vam jednom mjesečno slati korisne i zanimljive stvari. Obećavamo da nećemo slati slam.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!