banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

Vokabula Tanzt: U Mostaru u petak nesvakidašnji događaj za djecu i roditelje?

AI Brzi sažetak Cilj ove nesvakidašnje manifestacije je zabava i uživanje u dobroj glazbi i plesu na otvorenom, a u glavnom fokusu je obitelj i dijete te njegov zdrav i siguran razvoj. Vokabula ...

min čitanja

Vokabula
17.09.2020
|
Ažurirano 24.02.2024
BeFunky collage 1 scaled 2

AI Brzi sažetak

  • Cilj ove nesvakidašnje manifestacije je zabava i uživanje u dobroj glazbi i plesu na otvorenom, a u glavnom fokusu je obitelj i dijete te njegov zdrav i siguran razvoj.
  • Vokabula Tanzt (Tanzt = pleše) je odlična prilika da s djecom prošetate, zaplešete uz sasvim nove ritmove, zabavite se uz davno zaboravljene igre, a na kraju možda i osvojite nagrade koje smo pripremili za sve posjetitelje.
  • Za savršen dan na otvorenom pobrinuti će se Plesni studio Mo-Stars, Lola Klaunovi i Mini Maus (da dobro ste pročitali, dolazi Mini i zaplesati će s nama) kojima će se pridružiti grupa “malih Nijemaca” tj.

Školsko zvono napokon se oglasilo i to znači a samo jedno, početak jesenje čarolije. A kako najbolje proslaviti početak jeseni? Uz dobru zabavu i veselu atmosferu, naravno!

Posjetite Šetnicu ispred kluba Kariole u petak 18. rujna od 17:30 sati i uživajte na drugom Vokabula Tanztu – festivalu plesa, smijeha i sreće.

Cilj ove nesvakidašnje manifestacije je zabava i uživanje u dobroj glazbi i plesu na otvorenom, a u glavnom fokusu je obitelj i dijete te njegov zdrav i siguran razvoj.

Očekuje vas pregršt zanimljivih igara, moći ćete zaplesati uz vrhunske njemačke hitove, a uz svu tu zabavu sa svojom djecom, na dosad neviđen način, usvojiti ćete i novi vokabular njemačkog jezika!

Plesni studio i Mini Maus dolaze. A ti?

Za savršen dan na otvorenom pobrinuti će se Plesni studio Mo-Stars, Lola Klaunovi i Mini Maus (da dobro ste pročitali, dolazi Mini i zaplesati će s nama) kojima će se pridružiti grupa “malih Nijemaca” tj. mali polaznici Otto Krake škole njemačkog jezika u Mostaru.

A da bi dan bio još uzbudljiviji očekuju vas i zabavne igre, a za najbolje u njima biti će pripremljene super nagrade.

Posjetitelje očekuje niz aktivnosti, edukacija i zabava za cijelu obitelj, a da bi dan ostao što duže u dobrom sjećanju, svu djecu očekuje oslikavanje lica sa face painting umjetnicima.

Napravite mjesta za igru

Vokabula Tanzt (Tanzt = pleše) je odlična prilika da s djecom prošetate, zaplešete uz sasvim nove ritmove, zabavite se uz davno zaboravljene igre, a na kraju možda i osvojite nagrade koje smo pripremili za sve posjetitelje.

“Sve ovo radimo jer volimo njemački jezik. Stvaramo. Borimo se. Volimo. U prvoj godini sam sve radila sama, pa je početak bio težak. Sada imam tim koji može nastaviti ono što sam počela. Ponosna sam i uzbuđena. Ne brojimo nikome krvna zrnca, nije važno jeste li ovaj ili onaj, naš ili njihov, nas samo zanima pozitivna atmosfera, veselje i dobar provod.”, poručila je organizatorica događaja Ivana Vukadin, kreatorica Otto Krake i Vokabula 360° međunarodno priznatih metodologija učenja.

Vidimo se u petak, ovaj sad petak

Za mališane će ovaj petak biti istinska zabava, a kako bi svako dijete bilo dio ove nesvakidašnje priče cijeli događaj je besplatan.

I da skratimo, možemo Vam obećati da će ovo biti dan za pamćenje i vidimo se u petak!

Kad: Sutra (petak) od 17:30 satiGdje: Šetnica (kod kluba Kariole)Tko: Ti i tvoja mala vesela ekipa?

Volimo te i Tschüss!

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za naš newsletter

Ispunite podatke i na email ćemo vam jednom mjesečno slati korisne i zanimljive stvari. Obećavamo da nećemo slati slam.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!