banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

Vokabula održala obećanje. Niže cijene njemačkog jezika u Tuzli

AI Brzi sažetak Svojim jedinstvenim i vrlo kreativnim pristupom u svemu što radimo, a pogotovo trudom da svakoga tko ima dodira sa Vokabulom učinimo sretnim, opravdava status da smo omiljeni oda...

min čitanja

Vokabula
02.02.2020
|
Ažurirano 24.02.2024
tuzlanski nove cijene 3

AI Brzi sažetak

  • Svojim jedinstvenim i vrlo kreativnim pristupom u svemu što radimo, a pogotovo trudom da svakoga tko ima dodira sa Vokabulom učinimo sretnim, opravdava status da smo omiljeni odabir u regiji kada je u pitanju njemački jezik.
  • Doći će vrijeme kada se nećete moći osloniti na državu, već ćete se okrenuti onome ko vam može pomoći… Prijavi se i ti još danas i nauči njemački jezik u najsavremenije opremljenim učionicama u Tuzli.
  • Na nastavi ne ponavljamo suhoparne fraze ispisane na tabli u nedogled već pronalazimo autentične situacije i materijale iz stvarnog svijeta gdje kombinujemo učenje i zabavu, i na taj način svi imaju priliku naučiti puno više od samog jezika.

„Napokon kurs njemačkog koji je dobar i povoljan“, neka bude novi moto Vokabule.

Sve ono što su najavljivali proteklih mjeseci su i učinili. A rečenica “Ma odo’ upisati neki kurs i na brzinu naučiti njemački, svakako su svi oni isti.” više neće zvučati tako očajno kao prije.

Vjerujemo da ste već načuli, a sada vam službeno dajemo potvrdu – Vokabula, najkul kurs njemačkog, je ispunila obećanje dato u septembru i učinila njemački dostupnim svima!

Visoko postavljene norme, nisko postavljene cijene

Iako reputacija Vokabule i šarolika ponuda kada je u pitanju njemački jezik djeluju pomalo ekskluzivno, nove cijene su prijatelji vašeg novčanika i po mjeri normalnog čovjeka, ili kao što bi naš narod rekao: “To ti je to, ba”.

Vokabulin 2u1 Sprint kurs za početnike sadrži čak 60 nastavnih jedinki (UE) gdje će svi polaznici za ukupno 7 sedmica nastave i 3 susreta sedmično moći savladati jedan podnivo i uspješno položiti Goethe-ispit.

Tako nova cijena Vokabulinog 2u1 Sprint kursa za početnike za ukupno 7 sedmica nastave i čak 60 nast. jedinki (UE) iznosi samo 199KM, a moguće je i plaćanje u 2 jednake rate po 99.50KM. Ali to nije kraj dobrim cijenama. Svi Vokabulini polaznici na sljedećem upisu ostvaruju dodatni popust i tada, recimo A1.2 kurs iznosi nevjerovatnih 189KM/60 UE!

Šta bi učinio da znaš da ćeš uspjeti?

Vokabulini programi, kao i inovativna metodologija učenja, kreirani su tako da stavljaju polaznika na prvo mjesto, gdje su greške sastavni dio učenja, a u nastavi se ne stavlja fokus na (dosadnu) gramatiku već se ona upotrebljava automatski kroz konverzaciju.

“Cilj naših kurseva nije polaznika naučiti da recitira pravila futura, već ga osposobiti da sagovorniku na ulici može tečno na njemačkom objasniti šta želi sutra raditi.”, dodala je vlasnica Vokabule.

vokabula tuzla 13

Na nastavi ne ponavljamo suhoparne fraze ispisane na tabli u nedogled već pronalazimo autentične situacije i materijale iz stvarnog svijeta gdje kombinujemo učenje i zabavu, i na taj način svi imaju priliku naučiti puno više od samog jezika.

Svojim jedinstvenim i vrlo kreativnim pristupom u svemu što radimo, a pogotovo trudom da svakoga tko ima dodira sa Vokabulom učinimo sretnim, opravdava status da smo omiljeni odabir u regiji kada je u pitanju njemački jezik.

vokabula slogan 2020 5 1024x768

Doći će vrijeme kada se nećete moći osloniti na državu, već ćete se okrenuti onome ko vam može pomoći… Prijavi se i ti još danas i nauči njemački jezik u najsavremenije opremljenim učionicama u Tuzli. I ne zaboravi, Vokabula uvijek daje više!

Hej, jesmo li spomenuli da nas možeš kontaktirati i na naš besplatan info broj?

Uskoči i ti u život pun prilika i kreni u život!

Vaša Vokabula
Više od njemačkog. Život pun prilika.

Kontakt informacije:

VOKABULA CENTAR TUZLA
Hendek 29 – Skver
(I sprat iznad Konzuma)

BESPLATAN INFO BROJ: 080 080 003

https://vokabula.com/
http://facebook.com/vokabulaTuzla

Upozorenje. Posjeta Vokabule prouzročiti će veliku sreću u Vama!

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za naš newsletter

Ispunite podatke i na email ćemo vam jednom mjesečno slati korisne i zanimljive stvari. Obećavamo da nećemo slati slam.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!