ed1c3b41 aaf1 43fd bf74 49f684d4c3eb 2x
Ljeto s Vokabulom
e1bb339d 867c 4e47 9136 642746f49034
7ec7bb36 654f 4eee 9e25 dded7112ac44 2x

Upis novih kandidata na Triple Win – Tvoj siguran put do posla u Njemačkoj

Ako posljednjih mjeseci neumorno pretražuješ na Internetu pouzdane i provjerene informacije o tome kako pronaći siguran posao...

min čitanja

Vokabula
27.04.2021
|
Ažurirano 17.07.2024
2021 04 blog medicinari triple win bih v2
Objavljeno 27.04.2021

min čitanja

Upis novih kandidata na Triple Win – Tvoj siguran put do posla u Njemačkoj

Ako posljednjih mjeseci neumorno pretražuješ na Internetu pouzdane i provjerene informacije o tome kako pronaći siguran posao medicinske struke u Njemačkoj, moramo ti reći da je tvoja potraga upravo z...
2021 04 blog medicinari triple win bih v2

Ako posljednjih mjeseci neumorno pretražuješ na Internetu pouzdane i provjerene informacije o tome kako pronaći siguran posao medicinske struke u Njemačkoj, moramo ti reći da je tvoja potraga upravo završila. Ne samo to, nego si kliknuo/kliknula na vjerojatno najkorisniji link za tebe na čitavom području BiH. Ovo zaista nije pretjerana izjava.

Kao prvo, Triple Win nije agencija

Sigurni smo da si do sada već shvatio/la da ima raznih agencija čija pomoć dolazi uz skrivene troškove, zbog čega te tvoj put do posla u Njemačkoj može koštati puno, puno više nego što misliš ili čak možeš platiti da dobiješ posao.

Projekt „Triple Win“ nema nikakve veze s agencijama. Nema troškova, caki niti bilo kakvih dodatnih iznenađenja za tebe. Sam naziv projekta kaže da donosi trostruke pogodnosti; Njemačka rješava problem nedostatak medicinskih radnika, stopa nezaposlenosti u BiH se smanjuje, a doznake koje šalju naši medicinari na radu u Njemačkoj doprinose i ekonomskom razvoju cijele zemlje.

Ono što je najbolje u cijeloj priči i što ćete najviše zanimati – upisi novih kandidata su upravo u tijeku.

Ne košta baš ništa, a dobivaš jako puno!

Triple Win provodi GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH) u ime njemačke vlade, na temelju sporazuma i saradnje između Centrale za rad sa strancima i stručno posredovanje SR Njemačke, Savezne agencije za rad SR Njemačke, te Agencije za rad i zapošljavanje BiH (ARZ).

Za tebe kao medicinara koji traži posao u Njemačkoj ovaj projekt znači lakši put do posla koji želiš. Možeš sam/sama birati grad, pa čak i bolnicu u kojoj želiš raditi, pri čemu dobivaš i punu, potpuno besplatnu podršku tijekom prve godine života u Njemačkoj. Zvuči predobro da bi bilo istinito? Znamo, ali, zaista ne preuveličajemo.

Pročitajte i ovo
U Mostaru svečano otvoren centar za kineski jezik - WOKabula!

Naime, sve troškove plaća tvoj budući poslodavac, pa čak i tečaj njemačkog jezika od A1.1 do B1.2 nivoa u suradnji s Vokabula centrom za njemački jezik, a plaćen ti je i izlazak na B1 ispit Goethe Instituta. Pri tome ti kao dodatni bonus umjesto suhoparnog gradiva i dosadnog učenja riječi na pamet Vokabula pruža zabavne interaktivne sate njemačkog jezika i znanje koje će ti koristiti na tvom budućem poslu.

Koje su tvoje obaveze? Postoje, doduše samo jedna. A to je završiti tečaj njemačkog jezika za razinu B1, jer na taj način stječeš zvanje medicinska sestra/tehničar.

Do kada i kako se možeš prijaviti?

Kandidati za Triple Win projekt se mogu prijavljivati kontinuirano, a intervjui za prijem u projekt se organiziraju tri puta godišnje. Dobra vijest za tebe je da se naredni intervjui sa zainteresiranim polaznicima obavljaju vrlo skoro, stoga se prijavi odmah kako bi osigurao mjesto u narednom krugu intervjua.

Sve dodatne informacije o projektu možeš pronaći na internet stranici Agencije za rad i zapošljavanje BiH i na službenoj Facebook stranici Triple Win BiH.

Uz Triple Win konačno se možeš pripremiti za budućnost kakvu želiš i zaslužuješ, a uz Vokabulu pomoći ćemo ti da na taj put odeš pripremljen sa što boljim znanjem njemačkog jezika. Prijavi se već danas!

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern

Prijavite se da dobijete besplatnu uvodnu lekciju

Odmah nakon ispunjavanja obrasca na email ćemo vam poslat login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern