Svi tečajevi njemačkog

Odaberi najbolji format za sebe i nauči pričati njemački jezik pomoću Vokabuline metodologije.

Kreni s učenjem njemačkog u Vokabuli

Kratka prijava (2 stranice)
  • Pričaj nam o sebi 👋
  • O tečaju ✨

Klikom na gumb pristajem
na obradu osobnih podataka.

Za sve razine

od A1 do C1

Oblik učenja

online i u učionici

Konverzacijski

pristup učenju

Garancija

povrata novca

Odgovaramo na
često postavljana pitanja

Ne ide me učenje jezika, bojim se početi

Naša metodologija je dizajnirana posebno za ljude koji govore B/H/S jezike. Uzima u obzir osobitosti artikulacije naših ljudi i konstrukcije fraza. Zahvaljujući tome, početi ćeš govoriti brže i moći ćeš izbjeći greške koje su tipične za govornike kojima su B/H/S materinji jezici. Tehnika uzima u obzir osobitosti govora i omogućuje maksimalnu konverzacijsku praksu. Zahvaljujući posebnim aktivnostima i vježbama, značajno ćeš poboljšati svoj govorni njemački jezik u samo nekoliko susreta nastave.

Postoji li test jezične razine?

Da, možeš uraditi test jezične razine kako bi točno znao koja si razina znanja iz njemačkog jezika. Klikni Test znanja i provjeri odmah!

Mogu li platiti tečaj na rate?

Da, možeš. Ukoliko plaćaš gotovinski, onda možeš platiti u 2 jednake rate, s tim da je prvu ratu potrebno uplatiti prije početka tečaja. Ukoliko plaćaš online kartično, onda možeš platiti do 6 rata – ukoliko su kartice izdate od Unicredit banke (Visa Classic, MasterCard/Visa Revolving i Golden Visa).

Kakvi profesori rade u Vokabuli?

Naši učitelji su stručnjaci u svom području s velikom željom da potaknu ljubav prema njemačkom jeziku u svim dobnim kategorijama. Cijeli nastavni kadar prolazi strogu selekciju i staž. Redovno održavamo interne edukacije za unapređenje kvalifikacije predavača, budući da nam je kvaliteta nastave jedan od prioriteta.

Hoću li nakon tečaja dobiti certifikat koji će potvrditi moje znanje?

Da, hoćeš. Nakon završetka tečaja svi naši polaznici rade završni test. Ukoliko ostvarite 70% dobijete potvrdu da ste uspješno završili tu razinu.

Ako mi se ne svidi tečaj, mogu li dobiti natrag svoj novac?

Da, hoćeš. Važno je samo da to učiniš što prije kako se ne bi doveli u neugodnu situaciju da tražiš povrat novca pred sam kraj tečaja.

Pripremate li za polaganje međunarodnih jezičnih ispita?

Na individualnoj nastavi s predavačem steći ćeš sve potrebne vještine kako bi i bez pripreme položio ispit. Naši stručni predavači te ne podučavaju da naučiš jezik u dva tjedna (i tako padneš ispit) – umjesto toga, mi se brinemo da njemački savladaš uspješno i da ga možeš tečno koristiti u svakoj situaciji.

Nemam dovoljno slobodnog vremena, bojim se da neću imati vremena za učenje

Naši grupni tečajevi su maksimalno fleksibilni. A dostupne su ti i druge opcije, poput recimo Master 1-na-1 tečaja (Individualna nastava). Tu možeš učiti bilo kada, tempom koji ti odgovara. Odabrat ćemo ti učitelja i s njim ćep dogovoriti raspored, a u svakom trenutku možeš promijeniti raspored ili napraviti pauzu.

Kako se vrši plaćanje?

Plaćanje se vrši gotovinom u bilo kojoj od naših škola, uplatom na račun, plaćanjem online kartično na našoj web stranici ili na bilo koji način koji ti odgovara. Tečaj se plaća mjesečno, prva rata (ili cijeli iznos) se plaća uvijek prije početka tečaja, a dostupno ti je i kartično plaćanje do 6 rata.