ed1c3b41 aaf1 43fd bf74 49f684d4c3eb 2x
Ljeto s Vokabulom
e1bb339d 867c 4e47 9136 642746f49034
7ec7bb36 654f 4eee 9e25 dded7112ac44 2x

Rušenje jezičnih barijera sa stilom: Otkrijte Vokabulin hrabri novi dizajn i osvježeni logo

U današnjem međusobno povezanom svijetu učenje stranog jezika nije samo luksuz, već i nužnost za osobni rast, obrazovanje i p...

min čitanja

Vokabula
23.03.2023
|
Ažurirano 17.07.2024
youtube cover
Objavljeno 23.03.2023

min čitanja

Rušenje jezičnih barijera sa stilom: Otkrijte Vokabulin hrabri novi dizajn i osvježeni logo

U današnjem međusobno povezanom svijetu učenje stranog jezika nije samo luksuz, već i nužnost za osobni rast, obrazovanje i profesionalni napredak. Vokabula, sa svojim jedinstvenim spojem stručnih pre...
youtube cover

U današnjem međusobno povezanom svijetu učenje stranog jezika nije samo luksuz, već i nužnost za osobni rast, obrazovanje i profesionalni napredak. Vokabula, sa svojim jedinstvenim spojem stručnih predavača i vrhunske tehnologije, prednjači u pružanju učinkovitog učenja njemačkog jezika. Danas smo uzbuđeni što možemo otkriti hrabar, moderan i autentičan novi vizualni identitet našeg brenda.

Naša misija je osnažiti pojedince da razbiju jezične barijere i oslobode svoj puni potencijal kroz jezično obrazovanje – bilo kada, bilo gdje. Naš osvježeni vizualni identitet osmišljen je kako bi utjelovio ovu misiju i pokazao naš inovativni pristup učenju jezika. Željeli smo stvoriti suvremeni izgled koji je privlačan našim modernim učenicima koji razmišljaju unaprijed, a istovremeno ostati vjerni našoj misiji i temeljnim uvjerenjima. Ovaj opsežni dizajnerski projekt uključivao je redizajn logotipa, palete boja, izradu prilagođenih fontova, kreiranje ilustracija i uspostavljanje smjernica za fotografije i logotip.

Osvježeni logotip Vokabule snažan je simbol naše posvećenosti pomaganju učenicima da budu bolji u njemačkom jeziku. Odražava našu misiju da učenicima ulijemo samopouzdanje i motivaciju, dok naglašavamo vezu između jezika, kulture i osobnog razvoja. Pažljivo odabrana paleta boja predstavlja živost i energiju koju Vokabula unosi u iskustvo učenja jezika.

Koncept rebranda usredotočen je na hrabre, privlačne gradijentne boje, no jedan od najizrazitijih aspekata našeg novog vizualnog identiteta je uvođenje “linija napredovanja“. Inspirirani govornim valovima, ovi elementi ističu kontinuirano putovanje učenja jezika i postepeni napredak naših učenika. Cijela naša strategija rebranda i vizualni identitet kreirani su unutar Vokabule (in-house), a novi vizualni identitet bit će uskoro integriran u sve aspekte naše škole, koja se od prvog dana kreće naprijed i konstantno raste.

Od svog osnutka, kada su se naši osnivači Ivana i Davor prvi put upoznali, Vokabula je promijenila živote tisuća učenika pružajući im alate i podršku potrebnu za brzo i tečno učenje njemačkog jezika. S našim personaliziranim pristupom i vrhunskom obrazovnom platformom eVokabulom, pružamo sveobuhvatno iskustvo učenja jezika na način koji je pristupačan i jednostavan za naše učenike.

Pročitajte i ovo
Eurowings postao partner Vokabule. Evo što to znači za Vas!

Dok otkrivamo naš živahni, osvježeni vizualni identitet, ostajemo duboko predani našoj misiji osnaživanja učenika da postignu svoje ciljeve učenja jezika. S našim inovativnim pristupom učenju i strašću za izvrsnošću, Vokabula ostaje vaša omiljena škola njemačkog jezika, spremna da vas vodi na vašem putu ka tečnom govoru i osobnom razvoju.

Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom uzbudljivom putovanju dok se nastavljamo razvijati i širiti, ostajući vjerni svojoj misiji pružanja iskustva učenja jezika svjetske klase. S našim odvažnim osvježenim vizualnim identitetom, Vokabula ostaje vaša omiljena škola njemačkog jezika, posvećena pomoći da dosegnete nove visine u poznavanju jezika i osobnom razvoju.

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern

Prijavite se da dobijete besplatnu uvodnu lekciju

Odmah nakon ispunjavanja obrasca na email ćemo vam poslat login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern