ed1c3b41 aaf1 43fd bf74 49f684d4c3eb 2x
Ljeto s Vokabulom
e1bb339d 867c 4e47 9136 642746f49034
7ec7bb36 654f 4eee 9e25 dded7112ac44 2x

Posao pun prilika. Zapošljavamo 7 profesora njemačkog jezika u Tuzli!

Postoji posao, a postoji i životni poziv. Vokabula je jedna mlada škola s velikim ambicijama. Rodili smo se u Mostaru, a ćuj ...

min čitanja

Vokabula
03.07.2019
|
Ažurirano 17.07.2024
posao tuzla profesor njemackog jezika
Objavljeno 03.07.2019

min čitanja

Posao pun prilika. Zapošljavamo 7 profesora njemačkog jezika u Tuzli!

Postoji posao, a postoji i životni poziv. Vokabula je jedna mlada škola s velikim ambicijama. Rodili smo se u Mostaru, a ćuj nema nas stotinu ovakvih, i specijalizirali smo se samo za njemački jezik. ...
posao tuzla profesor njemackog jezika

Postoji posao, a postoji i životni poziv.

Vokabula je jedna mlada škola s velikim ambicijama. Rodili smo se u Mostaru, a ćuj nema nas stotinu ovakvih, i specijalizirali smo se samo za njemački jezik.

Zauvijek smo promijenili industriju i način na koji se uči njemački jezik. Nekoliko hiljada polaznika svake godine pohađa kurseve njemačkog jezika zahvaljujući najkompletnijem programu koji svakom polazniku omogućava da njemački jezik nauči govoriti tečno, budući da je u njegovoj srži nalazi polaznik, ljubav prema njemačkom jeziku s naglaskom na komunikaciju bez puno gramatike.

Zašto raditi u Vokabuli?

O Vokabuli se uvijek radi o guranju samog sebe, o tome u čemu ste najbolji i to je drugačije od bilo koje druge škole koju znate. Nikada nećemo odustati jer je nešto previše teško ili je nemoguće. Ne znamo za nijednu drugu školu u regiji gdje će vas više cijeniti i štovati kada čuju da dolazite iz Vokabule. Ne radite u Vokabuli osim ako ste jako dobri u onome što radite. Razlog zašto ste dobili posao u Vokabuli je zato jer ste vrhunski u svom poslu, ili imate veliki potencijal da to postanete.

Vjerujemo u svoj tim djelatnika da mogu napraviti velike stvari i živjeti dobar život. Ako imate prave ljude s kojima radite onda se odlične stvari mogu dogoditi, a vi možete postati još bolji u svom poslu. Nikada ne prestajemo stvarati, inovirati i poboljšavati se.

Naša vjerovanja su da radimo požrtvovno, pametno i brinemo jedni o drugima. Vjerujemo u raznolikost i da su svi ljudi posebni. Volimo pse i volimo biti pomalo otkačeni. Stalno nam je do podrške lokalnoj zajednici i to svakodnevno.

Pored moderne i prepoznatljive nastave, pozitivan smo primjer ekonomskog osnaživanja žena, zapošljavanja mladih koji su tek završili fakultet, a surađujemo i sa svjetski renomiranim Goethe-Institutom iz Njemačke čiji se ispiti održavaju u našem centru u Mostaru.

Dosta o nama, pričajmo malo o tebi!

Ti si profesor njemačkog jezika. Očekujemo da si završio bar preddiplomski, a to što trenutno studiraš na diplomskom ti je velika prednost. Samoprocjenjuješ se da si C1 ili C2 jezična razina. Možda imaš prethodno iskustvo na nastavi, a možda ne. Nama ne smeta ako ti je ovo prvo radno iskustvo jer ćemo te mi svakako obučiti prije početka predavanja u Vokabuli. Ti si netko tko vjeruje da obrazovanje nikada ne prestaje – pogotovo nakon završenog fakulteta. Učestvovao si na seminarima, kongresima ili nekom drugom obliku neformalnog obrazovanja.

Pročitajte i ovo
[VIDEO] AI službeno ulazi u učionice: Vokabula predstavlja revolucionarnog AI asistenta!

…sigurno si po prirodi netko tko zna da uspostavi dobre odnose s polaznicima i kolegama. Prije nego popiješ jutarnju kafu znaš prirodno i lagano riješiti konflikte na nastavi. Svakodnevno radiš na razvoju i poboljšanju svojih predavačkih sposobnosti, a možda te čak svi iz obitelji zovu “rodila mama pametno dijete”. Kada nema ništa na TV-u, a na Netflixu si sve pogledao, ti i dalje možeš ostati motivisan i predan ciljevima. Kažu ti da imaš potencijala i želiš biti u timu vrhunskih stručnjaka koji će te svaki dan izazvati da taj potencijal i ostvariš.

Posao je…

Svaki naš polaznik je jedinstven. Ne kao pahulja, jer obično ostanu duže s nama od jedne zime, nego ima različite potrebe. Nekome bolje ide konverzacija, nekome bolje slušanje i razumijevanje, za neke se trudimo više, neke samo fotkamo za Instagram, a za neke kombiniramo sve to.

Kao naš budući Super Profesor čuvat ćeš nastavu njemačkog od dosade, zaštititi polaznike od krede i ispisivanja suhoparnih fraza na ploči u nedogled, te ćeš koristiti zabavne aktivnosti na nastavi i svojim super moćima dovesti polaznike ultra brzo do slobodne konverzacije u opuštenoj atmosferi i razumijevanja njemačkog.

Ne, mi ne tražimo novog Supermana i ne tražimo da imaš rendgenski vid ili da spašavaš mačke s drveta, ali postoji spisak stvari (ne zahtjeva) na čemu rade ostali predavači u Vokabuli. Od našeg budućeg Super Profesora očekujemo:

 • Kvalitetno izvođenje nastave njemačkog jezika
 • Planiranje, pripremu i isporuku lekcija za različite grupe i starosne godine
 • Stvaranje, pisanje i proizvodnja novih materijala, uključujući audio i vizualne resurse
 • Sudjelovanje u van-nastavnim aktivnostima i događanjima
 • Osnovno vođenje polaznika, kao što je evidencija pohađanja nastave
 • Korespondenciju i kontaktiranje polaznika
 • Vođenje i održavanje učionice urednom (cakum pakum što bi rekli)

Prednosti…

Osim fleksibilnog radnog vremena, radiš u dosta mladom i cool timu i imaš dosta jaku plaću uz ugovor o radu. Da, ugovor o radu, a ne honorarni ugovor. Od ostalih prednosti nudimo otprilike… pa nekih 100% više nego u državnim školama.

Vjerujemo da možete doprinositi najbolje kad se osjećate najbolje. Ovo su samo neke od prednosti koje naši profesori imaju:

 • Imaš razne bonuse na plaću (zaposlenik ciklusa, besplatni laptop, mobitel, slatke nagrade, bonus za pobjedu na kvizu, itd.)
 • Imaš mogućnost napredovanja u poslu (koje u državnim školama ne postoje) te imaš 5 stupnjeva napredovanja u plati za svaku od pozicija
 • Jednokratni bonusi za radni staž u Vokabuli
 • Radiš bez puno nepotrebne “papirologije” kao u državnim školama, glavni fokus usmjeren je na nastavu njemačkog jezika
 • Troškovi tvojih stručnih usavršavanja i odlazaka na seminare snosi Vokabula
 • Ideš na team buildinge na more, u planinu i prirodu
 • Radiš u potpuno opremljenim učionicama sa svim materijalima potrebnim za rad (laptopi, projektori, soundbar ozvučenje, materijali za kreativan rad, …)
 • U državnim školama sam trebaš kupiti udžbenike, CD-ove, DVD-ove, priručnike za profesore, materijale potrebne za svakodnevnu nastavu (markere u boji, materijale za izradu kartica i plakata itd.), dok je u Vokabuli za svakog profesora sve osigurano potpuno besplatno
 • Radiš po najsuvremenijim udžbenicima
 • U državnim školama nemaš konstruktivne kritike jer tvoju nastavu posjećuju osobe koje često nisu iz tvoje struke, dok u Vokabuli feedback dobiješ od svojih kolega, profesora njemačkog jezika koji ti mogu pomoći da budeš još bolji
 • Imaš fleksibilno radno vrijeme, a tvoje kolege mogu uskočiti za tebe kad god ti je potrebno
Pročitajte i ovo
Dobar posao u Mostaru! Vokabula se širi i zapošljava nove profesore

Ako ti ovo iznad zvuči cool…

Pošalji nam email na moc.alubakovobfsctd@oasopmilez i oduševi nas s nekoliko rečenica u motivacijskom pismu. Nešto što baš misliš da je cool. Hej, nemoj nam zaboraviti poslati i CV.

Nakon toga slijedi jedan cool intervju. Svi mrzimo opća pitanja poput “Gdje se vidiš za 5 godina?”. Pa da to izbjegnemo, pričati ćemo konkretno i o tome gdje te mi vidimo, a ovo bolje funkcionira kada dođeš opušten i daš nam neke teme iz svakodnevnog života o kojima bi mogli pričati. PS. Treba nam neka preporuka šta gledati u Cinestaru?

Nama ne smeta ako si drugačiji i vjerujemo da je u raznolikosti leži najveća moć u ljudima. Ima nas svakakvih oblika i dimenzija i mi ih sve prihvaćamo. Ljude dijelimo samo na dobre i loše.

Ako si spreman da se pridružiš timu top 5% profesora njemačkog jezika u BiH i stalno nadmašuješ sebe u nastavi, a pri tome ne mislimo na popravljanje rukopisa na ploči, onda je ovaj posao kao stvoren za tebe, ili kao što bi rekli Bosanci: “To ti je to, ba”.

A što sad? Pošalji nam e-mail što prije i postani dio #najcool tima u #najcool kursu u Tuzli.

Ovo je posao pun prilika i vjeruj nam, željet ćeš raditi ovdje. Volimo te i tschüss!

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern

Prijavite se da dobijete besplatnu uvodnu lekciju

Odmah nakon ispunjavanja obrasca na email ćemo vam poslat login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern