banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

Ove godine blagdane provedi s Vokabulom! Besplatne radionice za sve!

AI Brzi sažetak Razumijemo kako među nama ima onih koji bježe čim čuju prve note blagdanskih klasika kao što su Last Christmas i All I Want for Christmas Is You, ili općenito ne vole božić...

min čitanja

Vokabula
18.12.2020
|
Ažurirano 24.02.2024
2020 12 18 1 1 1

AI Brzi sažetak

 • Razumijemo kako među nama ima onih koji bježe čim čuju prve note blagdanskih klasika kao što su Last Christmas i All I Want for Christmas Is You, ili općenito ne vole božićni hype (zlonamjerni bi ih nazvali grinčevima, ali mi ne), pa smo i za takve pripremili radionice koje nemaju veze s blagdanskim radostima – drugim riječima, kao i uvijek, pripremili smo ponešto za svakoga.
 • “Već četvrtu godinu za redom organiziramo Zimski festival koji je prvi i jedini ovakve vrste u regiji, kada je u pitanju njemački jezik.
 • Cilj ovog festivala je približiti njemačku kulturu, običaje i navike, te omogući da jezik čujete i prakticirate u stvarnim životnim situacijama.

Za kraj ove neobične godine dajemo ono najbolje od sebe i za tebe smo pripremili mnoštvo čarobnih iznenađenja gdje imaš priliku naučiti više od njemačkog jezika.

Razumijemo kako među nama ima onih koji bježe čim čuju prve note blagdanskih klasika kao što su Last Christmas i All I Want for Christmas Is You, ili općenito ne vole božićni hype (zlonamjerni bi ih nazvali grinčevima, ali mi ne), pa smo i za takve pripremili radionice koje nemaju veze s blagdanskim radostima – drugim riječima, kao i uvijek, pripremili smo ponešto za svakoga. Tako uz brojne Vokabuline radionice za odrasle nudimo i Otto Krake radionice za djecu i mlade od 3-16 godina!

Ok, dosta blebetanja, pitaš se što smo sve pripremili za tebe? Baci oko na naš kalendar događaja.

Program festivala u Mostaru

Sudjelovanje na radionici “Razgovor s pacijentom na njemačkom” je, zbog svima poznate situacije, moguće isključivo uz prethodnu prijavu. Prijave na radionicu u Vokabuli primamo najdalje 12 sati prije održavanja iste! Prijave primamo u inbox na društvenim mrežama ili preko besplatnog broja 080 080 003.

Radionice označene sa “FB Live” nije potrebna prijava i te radionice će biti održane uživo na našoj facebook stranici u zakazano vrijeme.

 • 18.12. u 19h: Neka tvoj CV na njemačkom zablista (FB Live)
 • 21.12. u 18h: Moj život u Njemačkoj (FB Live)
 • 21.12. u 19h: Razgovor s pacijentom na njemačkom (u Vokabuli, potrebna prijava)
 • 22.12. u 18h: Weihnachten Quiz (FB Live)

Program festivala u Tuzli

Sudjelovanje na radionicama “Razgovor s pacijentom na njemačkom” i “Položi Sprechen A1”, kao i na Filmskoj večeri je, zbog svima poznate situacije, moguće isključivo uz prethodnu prijavu. Prijave na radionice u Vokabuli primamo najdalje 12 sati prije održavanja istih! Prijave primamo u inbox na društvenim mrežama ili preko besplatnog broja 080 080 003.

Radionice označene sa “FB Live” nije potrebna prijava i te radionice će biti održane uživo na našoj facebook stranici u zakazano vrijeme.

 • 18.12. u 19h: Neka tvoj CV na njemačkom zablista (FB Live)
 • 21.12. u 18h: Moj život u Njemačkoj (FB Live)
 • 21.12. u 17h: Razgovor sa pacijentom na njemačkom (u Vokabuli, potrebna prijava)
 • 22.12. u 18h: Weihnachten Quiz (FB Live)
 • 23.12 u 17:30h: Položi Sprechen A1 (u Vokabuli, potrebna prijava)
 • 24.12. u 19h: Vokabula Miniplex (Gledamo film: 100 Dinge, potrebna prijava)

Čarobne radionice za djecu

Da vam ovo nešto drugačije blagdansko vrijeme, koje uglavnom provodite u toplini svojih domova, učinimo ljepšim, pripremili smo za naše mališane posebne zimske radionice.

Djeca će se zabaviti uz zimsku čarapu iznenađenja, upoznati sa zimskim radostima na njemačkom jeziku, zabaviti se i usvojiti vokabular vezan za zimske običaje uz pjesme, izradu kreativnih materijala, čestitki i neobičnih snjegovića.

Sudjelovanje na radionicama je, zbog svima poznate situacije, moguće isključivo uz prethodnu prijavu. Prijave na radionice primamo najdalje 12 sati prije održavanja istih! Prijave primamo u inbox na društvenim mrežama ili preko besplatnog broja 080 080 003.

Raspored radionica u Mostaru:

 • Ponedjeljak 21.12. u 18h: Djeca 7-10 god
 • Utorak 22.12. u 20h: Teen Deutsch 11-16 god
 • Srijeda 23.12. u 18h: Predškolska djeca 3-6 god

Raspored radionica u Tuzli:

 • Ponedjeljak 21.12. u 19h: Teen Deutsch 11-16 god
 • Srijeda 23.12. u 17h: Predškolska djeca 3-6 god
 • Srijeda 23.12. u 17h: Djeca 7-10 god

O festivalu

Cilj ovog festivala je približiti njemačku kulturu, običaje i navike, te omogući da jezik čujete i prakticirate u stvarnim životnim situacijama.

Već četvrtu godinu za redom organiziramo Zimski festival koji je prvi i jedini ovakve vrste u regiji, kada je u pitanju njemački jezik. U sklopu festivala svi zainteresirani imati će priliku sudjelovati u mnogobrojnim radionicama, tematskim večerima, večerima njemačke kinematografije, i sl. Želimo svim zainteresiranim približiti njemački jezik i njemačku kulturu, a pri tome im na zanimljiv način pokazati da njemački jezik stvarno nije težak.“, rekla nam je Ivana Vukadin, kreatorica Otto Krake i Vokabula 360° međunarodno priznatih metodologija učenja.

Napomena: Sve radionice prilagođene su osobama koje se prvi put susreću s njemačkim jezikom, tako da se možeš prijaviti na bilo koju radionicu bez predznanja iz njemačkog jezika!

Dođi i postani dio zimske priče u Vokabuli, i naravno, ne zaboravi ponijeti dobro raspoloženje! Vidimo se u Vokabuli!

Vaša Vokabula

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za naš newsletter

Ispunite podatke i na email ćemo vam jednom mjesečno slati korisne i zanimljive stvari. Obećavamo da nećemo slati slam.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!