banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

Otto Krake Ljetna škola 2023: Učenje, zabava i avantura

AI Brzi sažetak Otto Krake ljetna škola jezika ove godine se održava samo u Mostaru i Tuzli, a namijenjena je djeci od 6 do 13 godina. To je prilika za zabavu, sklapanje novih prijateljstava i i...

min čitanja

Vokabula
07.06.2023
|
Ažurirano 24.02.2024
ljetna škola engleskog i njemačkog jezika

AI Brzi sažetak

  • Otto Krake ljetna škola jezika ove godine se održava samo u Mostaru i Tuzli, a namijenjena je djeci od 6 do 13 godina.
  • To je prilika za zabavu, sklapanje novih prijateljstava i istraživanje šarenog i predivnog svijeta.
  • Ne čekajte, prijavite se danas i osigurajte mjesto za vaše dijete na našoj ljetnoj školi jezika.

Zamislite ljeto koje je zabavno, edukativno i prepuno novih avantura. Ljeto koje vaše dijete provodi učeći novi jezik, stvarajući nova prijateljstva i istražujući svijet na jedinstven način. To je upravo ono što Otto Krake Ljetna škola jezika pruža – priliku za vaše dijete da provede ljeto učeći i unaprjeđujući engleski i/ili njemački jezik, dok se zabavlja i stvara nezaboravne uspomene.

Otto Krake ljetna škola jezika ove godine se održava samo u Mostaru i Tuzli, a namijenjena je djeci od 6 do 13 godina. Prvi termin ljetne škole je od 19.06. do 14.07., a za one kojima više odgovara, tu je i drugi termin od 17.07. do 11.08. Konačna satnica održavanja ljetne škole će biti dogovorena s roditeljima prije početka ljetne škole, ali najčešće je to jutarnji (~8:30-10:00h) ili večernji termin (~18:00-19:30h).

Cijena jednog termina u trajanju od 4 tjedna i jednog jezika iznosi samo 95KM sa svim materijalima. Ako vaše dijete dolazi s bratom, sestrom, ili povede prijatelja, onda svako dijete ostvaruje dodatni popust od 10%!

otto krake ljetni kamp kolaz 1024x1024

Ali Otto Krake Ljetna škola jezika nije samo o učenju jezika. To je prilika za zabavu, sklapanje novih prijateljstava i istraživanje šarenog i predivnog svijeta! Vaša djeca će uživati dok usvajaju nove jezične vještine. Broj mjesta je ograničen, stoga ne čekajte predugo da se prijavite.

Otto Krake Ljetna škola je više od obične škole – to je mjesto gdje se učenje i zabava susreću. Mjesto gdje vaše dijete može rasti, razvijati se i stvarati nezaboravne ljetne uspomene.

Ne propustite ovu priliku da vaše dijete provede ljeto učeći, istražujući i zabavljajući se. Prijavite se danas i osigurajte mjesto za vaše dijete na Otto Krake Ljetnoj školi jezika. Požurite, mjesta se brzo popunjavaju!

Za prijavu i dodatne informacije, slobodno nam se javite telefonski ili na profilima naših društvenih mreža. Ne čekajte, prijavite se danas i osigurajte mjesto za vaše dijete na našoj ljetnoj školi jezika!

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern