banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

Održana treća besplatna konverzacijska kava na njemačkom jeziku

AI Brzi sažetak Cilj ove serije događaja je jednom mjesečno pružiti opušteno mjesto, kontekst i priliku za slobodan, spontan i prirodan govor o zanimljivim i aktualnim temama na njemačkom jez...

min čitanja

Vokabula
11.06.2018
|
Ažurirano 11.06.2018

AI Brzi sažetak

  • Cilj ove serije događaja je jednom mjesečno pružiti opušteno mjesto, kontekst i priliku za slobodan, spontan i prirodan govor o zanimljivim i aktualnim temama na njemačkom jeziku.
  • Pronađite inspiraciju među mladim Mostarcima koji žele unaprijediti svoje poznavanje njemačkog jezika i steknite nove prijatelje na četvrtom događaju, koji je na rasporedu za manje od mjesec dana.
  • sati nastave, iznositi 200KM, a svi polaznici koji su ranije pohađali neki od Vokabulinih tečajeva mogu očekivati i dodatnih 10% popusta te cijenu od čak 180KM (3KM/sat.

Nova dimenzija učenja njemačkog jezika je privukla Mostarce i Mostarke da dođu na treće edukativno druženje te kroz spontan i prirodan govor vježbaju komunikaciju na njemačkom jeziku.

U ponedjeljak, 11.06.2018. godine, u slastičarnoj Aldi održano je 60-minutno edukativno druženje na događaju naziva ‘Kaffee und kolač, bitte!‘.

Organizator ove serije događaja je Vokabula – centar za njemački jezik, koja je uz podršku Eurowingsa, niskotarifnog zračnog prijevoznika, kao i slastičarne Aldi, ponudila svim zainteresiranim građanima mogućnost da besplatno vježbaju i uče njemački jezik.

Njemački dostupan svima – i to besplatno!

Cilj ove serije događaja je jednom mjesečno pružiti opušteno mjesto, kontekst i priliku za slobodan, spontan i prirodan govor o zanimljivim i aktualnim temama na njemačkom jeziku.

“Ideja vodilja u Vokabula centru oduvijek je bila omogućiti našim polaznicima da uspješno savladaju konverzacijske vještine, čak i na nižim jezičnim razinama. Imajući to na umu, razvili smo poseban program konverzacijskih “kava”, koji ne zahtijeva odlično poznavanje gramatike, već vam omogućuje da s postojećim predznanjem imate priliku usavršiti svoje konverzacijske sposobnosti.”, rekla nam je ravnateljica centra Ivana Vukadin.

Pod motom “Otkrij Njemačku”, sudionici su igrali zanimljive igre, jačali komunikacijske vještine na njemačkom jeziku i međusobno se upoznavali te družili.

Svi sudionici su iskazali veliko zadovoljstvo što su imali priliku vježbati njemački jezik a sam događaj su obilježili pozitivna energija, druženje i stvaranje novih kontakata. Na kraju druženja vrijedni sudionici su dobili mali znak pažnje, kojeg su osigurali Eurowings i Vokabula.

Nadahnuće za ljetne tečajeve

Osim ovog besplatnog događaja, iz Vokabule najavljuju i ljetni program tečajeva njemačkog jezika, čiji upisi startaju već sljedećeg četvrtka, 21.06.2018. godine. Ljetni tečajevi su, pored onih standardnih, uglavnom intenzivnijeg karaktera i polaznicima omogućuju ubrzano učenje tijekom ljetnog perioda.

Iz Vokabule napominju da će kao i prošle godine „otopiti cijene“ te će ljetni tečajevi njemačkog jezika biti po posebno niskim ljetnim cijenama. Pa će tako početna razina, za čak 60 šk. sati nastave, iznositi 200KM, a svi polaznici koji su ranije pohađali neki od Vokabulinih tečajeva mogu očekivati i dodatnih 10% popusta te cijenu od čak 180KM (3KM/sat!).

Više o ljetnim tečajevima i posebnim ljetnim cijenama saznajte na ovom linku.

Prijavite se na sljedeći događaj

Pronađite inspiraciju među mladim Mostarcima koji žele unaprijediti svoje poznavanje njemačkog jezika i steknite nove prijatelje na četvrtom događaju, koji je na rasporedu za manje od mjesec dana.

Četvrti ‘Kaffee und kolač, bitte!’ održati će se u ponedjeljak 09.07. u 18 sati u slastičarnoj Aldi. Druženje će trajati 60 minuta a svoje mjesto možete rezervirati preko ovog linka. Rezervacija mjesta traje kraće od 30 sekundi!

‘Kaffee und kolač, bitte!’ događaj je otvorenog tipa, dostupan svim zainteresiram građanima, a oni koji ne mogu fizički doći, mogu nas uvijek pratiti preko naše facebook stranice.

Pratite ovaj događaj s hashtagom #KaffeeUndKolačBitte

Otkrij Njemačku uz Vokabulu i Eurowings!

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za naš newsletter

Ispunite podatke i na email ćemo vam jednom mjesečno slati korisne i zanimljive stvari. Obećavamo da nećemo slati slam.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!