banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

Održana još jedna dječja radionica njemačkog jezika

AI Brzi sažetak Osim filmskih večeri, na Zimskom festivalu možete pronaći radionice i događaje za djecu, za medicinare, zatim za profesionalni razvoj (pisanje CV-a, motivacijskog pisma i inter...

min čitanja

Vokabula
19.12.2017
|
Ažurirano 19.12.2017

AI Brzi sažetak

  • Osim filmskih večeri, na Zimskom festivalu možete pronaći radionice i događaje za djecu, za medicinare, zatim za profesionalni razvoj (pisanje CV-a, motivacijskog pisma i intervju za posao), interaktivne i presmiješne radionice poput one “Ma švabo ti je to.
  • Mališani su osim lijepe uspomene i ugodnog druženja ponijeli potvrdu o sudjelovanju na radionici sa sobom ali i dobili mali poklon paket od Vokabule (narodno rečeno “kesu”) .
  • Ova radionica je bila u sklopu Zimskog festivala u Vokabuli gdje smo za sve zainteresirane pripremili 9 zanimljivih događaja i radionica u 8 dana.

U subotu 16.12. u Vokabula-centru na Rondou je održana dječja radionica njemačkog jezika naziva “Moji prvi koraci na njemačkom jeziku 2” u sklopu Zimskog festivala u Vokabuli.

Razigrani mališani predvođeni našom mladom profesoricom Patricijom se kroz zabavno druženje međusobno upoznalo, igralo, plesalo, natjecalo ali i naučilo nešto novo.

Radionica je bila posebno osmišljena za djecu osnovnoškolskog uzrasta od 7 do 14 godina.

Cilj radionice je bio stvaranje prvih koraka prema njemačkom jeziku i njemačkoj kulturi. Djeca su na zanimljiv način obogatili i usvojili novi vokabular na njemačkom jeziku.

Mališani su osim lijepe uspomene i ugodnog druženja ponijeli potvrdu o sudjelovanju na radionici sa sobom ali i dobili mali poklon paket od Vokabule (narodno rečeno “kesu”) :-)

Ovo je bila prva dječja radionica u novoj školskoj godini a naši profesori će održati mnoge slične radionice u budućnosti. Ovim putem pozivamo sve roditelje i zainteresirane da prate našu facebook stranicu i web stranicu gdje ćemo pravovremeno najaviti naše buduće besplatne radionice.

Veliku galeriju slika pogledajte na našoj facebook stranici Vokabula Junior.

Zimski festival u Vokabuli

Ova radionica je bila u sklopu Zimskog festivala u Vokabuli gdje smo za sve zainteresirane pripremili 9 zanimljivih događaja i radionica u 8 dana. Osim filmskih večeri, na Zimskom festivalu možete pronaći radionice i događaje za djecu, za medicinare, zatim za profesionalni razvoj (pisanje CV-a, motivacijskog pisma i intervju za posao), interaktivne i presmiješne radionice poput one “Ma švabo ti je to!” ali i ceremonije dodjele potvrda.

Možda Vas zanima i ovo… Za par dana će biti održano “Kinderkino” odnosno dječja filmska večer koja će biti održana u četvrtak 21.12. u 19 sati na Rondou. Saznajte više?

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za naš newsletter

Ispunite podatke i na email ćemo vam jednom mjesečno slati korisne i zanimljive stvari. Obećavamo da nećemo slati slam.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!