98% polaznika preporučuje
naše predavače

expert badge final

Naši stručni predavači ne samo da podučavaju – oni vas i mentoriraju. Razgovarati će s vama o izazovima u učenju, postavljati ćete ciljeve i zajedno slaviti uspjeh. Najvažnije od svega, vaš predavač će se pobrinuti da ostanete motivirani, usredotočeni i brzo ostvarite rezultate.

Zašto TOP 5%?

Kako bi uvijek mogli garantirati istu prepoznatljivu kvalitetu, stalno nastojimo pronaći najbolje profesore lokalno i iz cijelog svijeta te raditi s njima. Od stotina prijava koje primimo godišnje, obično do zaposlenja stigne otprilike 5% prijava. Tražimo ljude koji imaju strast i želju da svaki dan budu bolji u onome što rade, sve kako bi vaše iskustvo u Vokabuli bilo izvanredno – svaki put!

Upoznaj svoje predavače

Predstavljamo vam priče ljudi koji će vam pokazati da Vokabula radi po modelu drugačije stvarnosti u kojoj se različitost slavi, a trud nagrađuje, mjesto na kojem se zajedinštvo cijeni više od svega. Vokabula je mjesto u kojoj je čovjek uvijek u fokusu, bez obzira na to o kome je riječ, polazniku ili profesoru.

Ana
PlayPlay
Prof. Ana Marić
Vokabula Mostar
Mateja
PlayPlay
Prof. Mateja Knezović
Vokabula Mostar
Josip
PlayPlay
Prof. Josip Čuljak
Vokabula Mostar

Vokabulina
garancija uspjeha

Tijekom posljednjih 8 godina usavršili smo najbrži način za učenje njemačkog jezika. Uz kombinaciju individualnog i komunikacijskog pristupa, te naše napredne interaktivne alate za učenje njemačkog kako bismo vam pomogli da naučite njemački jezik 3x brže.

brze napredovanje

Znamo da Vokabulina metoda funkcionira – naši učenici koji završe svoju preporučenu razinu učenja napreduju najmanje jednu cijelu razinu svakih 12 tjedana. Završi preporučeni nivo učenja i ti možeš učiniti isto – ili ćeš učiti besplatno dok ne to učiniš. U Vokabuli znanje ti je zajamčeno!

napredovanje hrv

Kreni s učenjem njemačkog u Vokabuli

Upis je brz i bezbolan i traje kraće od 1 minute.

Kratka prijava (2 stranice)
  • Pričaj nam o sebi 👋
  • O tečaju ✨

Klikom na gumb pristajem
na obradu osobnih podataka.