Iskustva
s Vokabulom

Važno nam je da donesete ispravnu odluku o učenju njemačkog jezika. Stoga smo za vas prikupili iskrena mišljenja naših polaznika – kako biste mogli procijeniti sve prednosti i nedostatke i pronaći odgovore na evantualna pitanja.

bubble izjave - Iskustva drugih s Vokabulom

4.8 Screenshot 120 - Iskustva drugih s Vokabulom

Prosječna ocjena
tečajeva

97%

Ocjena nastave
i nastavnih materijala

94%

Ocjena komunikacije
s predavačem

88%

Nastavlja tečaj
nakon prvog upisa

Marija Bojčić

17.05.2022.

“Dugo sam odgađala pri učenju njemačkog, budući da sam bila na porodiljnom dopustu, i mislila sam da ga nikada neću savladati. Ali u 3 mjeseca koliko učim, profesorica je zaista imala strpljenja da mi sve strpljivo objasni, hvala joj puno na tome, a i cijeli tim Vokabule je bio profesionalan i ljubazan. Jedva čekam da krenem na B1 nivo!”

Selvina Purić

30.12.2021.

“Njemački jezik učim već skoro godinu dana. Što se tiče samog centra, ja sam prezadovoljna. Prezadovoljna sam profesorima, njihovim načinom rada s nama, njihovim pristupom. Prezadovoljna sam svojim stečenim znanjem, ma sa svime. Pozdravljam sve svoje profesorice, a poseban pozdrav ide za profesoricu Ivanu Vukadin.”

Ajla Bašić

04.02.2022.

“Na različite načine sam pokušavala naučiti njemački jezik, međutim sve je bilo bezuspješno, dok nisam došla u centar za njemački jezik Vokabula. Vokabula ima odličan tim profesora koji svojim metodama lako prenose znanje njemačkog jezika. Sada sam sretnija i zadovoljnija svojim znanjem njemačkog jezika.”

Nađa Čepić

26.06.2022.

“Nažalost situacija je bila takva kakva je, i bili smo primorani pohađati nastavu online na platformi. Za mene je to u početku bilo stresno i izazivalo je veliku konfuziju i strah, no na sva moja pitanja i upite Vokabula je ljubazno odgovorila. Na kraju sam vidjela da je učenje online isto pa i bolje nego u stvarnoj učionici. Želim da se zahvalim svojoj profesorici Ružici i cijeloj Vokabuli.”

Video recenzije

izjava5 jpg - Iskustva drugih s Vokabulom
izjava10 jpg - Iskustva drugih s Vokabulom
izjava2 jpg - Iskustva drugih s Vokabulom
izjava3 jpg - Iskustva drugih s Vokabulom
izjava4 jpg - Iskustva drugih s Vokabulom
izjava6 jpg - Iskustva drugih s Vokabulom
izjava7 jpg - Iskustva drugih s Vokabulom
izjava9 jpg - Iskustva drugih s Vokabulom
izjava1 jpg - Iskustva drugih s Vokabulom