Zdravo, mi smo Vokabula.
Vjerujemo da je svaka osoba u mogućnosti naučiti njemački jezik i preuzeti kontrolu nad svojom budućnosti. Olakšavamo proces učenja kako bismo vam pomogli u tome.

2016

Godina osnivanja

68%

Remote profesora

150+

Profesora

16,000

Polaznika

Tijekom godina, Vokabula je evoluirala od male škole do najvećeg brenda za njemački jezik. Usredotočeni smo na to da drugima pomognemo ostvariti ciljeve. Jer vaš uspjeh je i naš uspjeh.

Ujedinjeni kao jedan.

Naše vrijednosti su naš način života. Teku nam kroz vene, definiraju tko smo, kako radimo i osnova su za donošenje odluka. Obećanje koje smo dali polaznicima, prijateljima i našim zaposlenicima.

#1 Stvaramo bolju okolinu

Mi smo škola koja mari – marimo jedni o drugima, pazimo na dobrobit naših kolega, njegujemo odnose jedni s drugima i polaznicima i vodimo brigu o okolišu i tome kakav svijet ostavljamo budućim generacijama.

Uspjeh i dobrobit Vokabule stavljamo iznad pojedinaca. Uspjeh i dobrobit naših kolega stavljamo iznad naših.

Mi smo misionari, a ne plaćenici. Svi smo odgovorni za uspjeh ili neuspjeh Vokabule i djelujemo naspram toga.

vokabula tuzla
DSC 0120 scaled

#2 Stvaramo bolje otvorenog uma

Kreativnost je snažna sila koja donosi nove ideje i briše stare ustaljene navike. Vjetar u jedra Vokabule uz čiju pomoć plovimo prema novim neistraženim horizontima i neotkrivenim obalama.

Našem poslu, kolegama, polaznicima i sebi pristupamo jasno i iskreno. Koristimo pragmatizam kao svakodnevnu super moć. Bolji je gram iskustva nego tona teorije.

Nikad ne prestajemo biti znatiželjni, uvijek neustrašivi (i na greškama se uči!) i žedni svježih ideja i novih iskustava. Vjerujemo procesu učenja znajući da će nas dovesti do boljih rješenja svakodnevnih zadataka i izazova.

U svemu što radimo unosimo vlastiti pečat i dozu kreativnosti.

#3 Stvaramo nove mogućnosti

Na našem putu prema vrhu pomičemo planine i hrabro nadilazimo prepreke i prkosimo svakoj buri.

Kad god stignemo na neko odredište, već vidimo početak novog putovanja. Naš rad nikada neće biti kompletno završen niti ćemo ikad biti savršeni.

Na ovom putu, sa svim prekrasnim i izazovnim trenucima koje nosi, izlazimo iz svoje zone ugode, pokazujemo inicijativu i postižemo naše ciljeve, gradeći istovremeno pravedan odnos s našim kolegama, polaznicima i okolišem. Uvijek gladni novih izazova, razvitku vlastitog potencijala i činjenju dobrog, penjemo se prema vrhu planine uspjeha – svi zajedno.

viber slika 2021 03 01 11 22 30
LUX 9411 scaled

#4 Stvaramo entuzijazam

Strast s kojom pristupamo svemu što radimo isijava kao sunce – pokretačka snaga koja nas inspirira.

Ali nije samo stvar u tome što radimo, već način na koji to radimo.

Poput posebnog začina, strast kojom oplemenjujemo naš rad čini razliku i pomaže da uvijek dajemo najbolje što možemo. Predanost je tajni sastojak koji našu školu čini boljom, a budućnost svih nas svjetlijom – baš poput zrake sunca koja prosijava kroz oblake.

I, što kažeš? Osjećaš li se kao da si već dio Vokabule?

Učinimo velike stvari zajedno. Pridruži se našem timu.