banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

Najavljujemo drugi Kaffee und kolač, bitte! u Tuzli

AI Brzi sažetak Cilj ove serije događaja je jednom mjesečno pružiti opušteno mjesto, kontekst i priliku za slobodan, spontan i prirodan govor o zanimljivim i aktualnim temama na njemačkom jez...

min čitanja

Vokabula
05.12.2019
|
Ažurirano 05.12.2019

AI Brzi sažetak

  • Cilj ove serije događaja je jednom mjesečno pružiti opušteno mjesto, kontekst i priliku za slobodan, spontan i prirodan govor o zanimljivim i aktualnim temama na njemačkom jeziku.
  • Odnosno besplatna kava na kojoj možete vježbati i usavršiti konverzaciju na njemačkom jeziku, a pri tome ćete stvoriti nove kontakte i upoznate zanimljive ljude.
  • Organizator serije događaja je Vokabula, mlada škola njemačkog jezika u Tuzli, koja uz podršku Eurowingsa, niskotarifnog zračnog prijevoznika iz Njemačke, nudi svim zainteresiranim građanima mogućnost da besplatno vježbaju i uče njemački jezik.

Kava se smatra omiljenim napitkom diljem svijeta, ali način na koji u Tuzli u njoj uživamo poprimio je razmjere legende. Pa je tako ovaj ćeif postao neizostavni dio svakog od nas i to se izgleda, svom srećom, neće promijeniti.

A šta je jedino bolje od kafe? ‘Kaffee und kolač, bitte’, naravno! Odnosno besplatna kava na kojoj možete vježbati i usavršiti konverzaciju na njemačkom jeziku, a pri tome ćete stvoriti nove kontakte i upoznate zanimljive ljude.

Druženje na drugom Kaffee und kolač, bitte! eventu

Drugi po redu ‘Kaffee und kolač, bitte!’, odnosno serija besplatnih konverzacijskih “kava” na njemačkom jeziku, održati će se u četvrtak 12.12. u 18 sati u Urban BeaTZ Lounge Baru u Tuzli.

Želimo inspirirati druge da učine više

Organizator serije događaja je Vokabula, mlada škola njemačkog jezika u Tuzli, koja uz podršku Eurowingsa, niskotarifnog zračnog prijevoznika iz Njemačke, nudi svim zainteresiranim građanima mogućnost da besplatno vježbaju i uče njemački jezik.

“Želimo inspirisati druge da učine više i da postanu ono šta su oduvijek željeli. Nikad nije kasno!”, poručuju mladi ljudi iz Vokabule.

Njemački dostupan svima – i to besplatno!

Nova dimenzija učenja njemačkog jezika jednom mjesečno privuče Tuzlanke i Tuzlake na 60-minutno edukativno druženje da kroz spontan i prirodan govor vježbaju komunikaciju na njemačkom jeziku. Uz besplatnu kavu ili sok, naravno.

Cilj ove serije događaja je jednom mjesečno pružiti opušteno mjesto, kontekst i priliku za slobodan, spontan i prirodan govor o zanimljivim i aktualnim temama na njemačkom jeziku.

Druženje na drugom Kaffee und kolač, bitte! eventu

Na događaju ne koristimo udžbenike već pronalazimo autentične situacije i materijale iz stvarnog svijeta od kojih će svi imati priliku naučiti puno više od samog jezika. Tako će svi sudionici događaja naučiti nove pojmove, poboljšati vokabular i izgovor kroz rasprave u skupinama.

Otkrij i ti Njemačku iz udobnosti stolice

Pronađite inspiraciju među mladim Tuzlacima koji žele unaprijediti svoje poznavanje njemačkog jezika i upoznajte nove zanimljive ljude na drugom događaju, koji je na rasporedu za manje od tjedan dana.

Drugi ‘Kaffee und kolač, bitte!’ održati će se u četvrtak 12.12. u 18 sati u Urban BeaTZ Lounge Baru.

Druženje će trajati otprilike 60 minuta, a svoju stolicu možete rezervirati tako što kliknete ovdje ili jednostavno pozovete naš besplatni info broj 080 080 003. Rezervacija je brza i bezbolna i traje kraće od 30 sekundi!

Događaj je otvorenog tipa i dostupan je svim zainteresiranim građanima uz prethodnu brzu rezervaciju. A oni koji ne mogu fizički doći, mogu nas uvijek pratiti preko naše facebook stranice.

Stoga, kavoljupci vidimo se za par dana u Urbanu kada ćete moći uživati u ispijanju kave uz Vokabulu i Eurowings (koji daruje svaki put!) :)

Pratite ovaj događaj sa hashtagom #KaffeeUndKolačBitte

Otkrij Njemačku uz Vokabulu i Eurowings?

Vokabula
Više od njemačkog. Život pun prilika.

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za naš newsletter

Ispunite podatke i na email ćemo vam jednom mjesečno slati korisne i zanimljive stvari. Obećavamo da nećemo slati slam.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!