ed1c3b41 aaf1 43fd bf74 49f684d4c3eb 2x
Ljeto s Vokabulom
e1bb339d 867c 4e47 9136 642746f49034
7ec7bb36 654f 4eee 9e25 dded7112ac44 2x

Najavljujemo besplatni seminar za profesore njemačkog jezika

Pozitivno razmišljanje stvara pozitivne ideje, a okruženje s drugim stručnjacima iz iste ili slične industrije pomaže u stvar...

min čitanja

Vokabula
09.05.2018
|
Ažurirano 17.07.2024
cover vokabula seminar 0 jhyyfd
Objavljeno 09.05.2018

min čitanja

Najavljujemo besplatni seminar za profesore njemačkog jezika

Pozitivno razmišljanje stvara pozitivne ideje, a okruženje s drugim stručnjacima iz iste ili slične industrije pomaže u stvaranju još više ideja. Svaka posljedica ima neki uzrok, a kod profesora stran...
cover vokabula seminar 0 jhyyfd

Pozitivno razmišljanje stvara pozitivne ideje, a okruženje s drugim stručnjacima iz iste ili slične industrije pomaže u stvaranju još više ideja. Svaka posljedica ima neki uzrok, a kod profesora stranih jezika uzrok je efekat kreativne i dinamične nastave.

U subotu 12.5. s početkom u 10 sati u prostorijama novootvorenog Code Hub-a (u zgradi Ledare) će biti održan besplatni seminar koji će okupiti sve profesore njemačkog jezika osnovnih i srednjih škola u Mostaru. Cilj seminara je stručno usavršavanje profesora ovog jezika, a sam seminar je organiziran u suradnji s Vokabula – centrom za njemački jezik i Pedagoškim zavodom Mostar.

“Kako podučavati njemački kao strani jezik?”

Organizatorice ovog seminara, profesorice Đenita Hadžović i Ivana Vukadin, su kao temu odabrale “Wie vermittelt man Deutsch als Fremdsprache?” (Kako podučavati njemački kao strani jezik?).

Kroz četverosatno druženje će se potruditi drugim profesorima pružiti uvid u suvremene tehnike poučavanja njemačkog kao stranog jezika, zatim strategije učenja, poticanje individualnosti i samostalnosti učenika ali i mnoge druge teme.

„Cilj seminara je da kroz praktične zadatke nastavnici reflektiraju svoju ulogu nastavnika njemačkog jezika i tipove učenika s kojima se susreću, te načine prilagodbe zadataka unutar svake skupine učenika. Također ćemo otkriti mnoge stvari iz prakse, ali i baviti se kreiranjem zadataka otvorenog tipa, gdje će svi profesori dobiti korisne savjete iz prve ruke.“, rekla nam je profesorica Đenita Hadžović.

Opa! Njemačka ambasada u Sarajevu donirala materijale

Osim besplatnog seminara, profesori će dobiti i razne materijale koje je osigurala Njemačka ambasada u Sarajevu koje će im zasigurno pomoći da primijene teoriju sa seminara u stvarnu praksu.

Četverosatni seminar za profesore i nastavnike njemačkog jezika osnovnih i srednjih škola se održava na razini grada Mostara i očekuje se oko 20 profesora iz Mostara. Ovo je važan program stručnog usavršavanja za nastavnike i profesore njemačkog jezika gdje će naposljetku najviše profitirati učenici, koji će se zabavljati na nastavi njemačkog, a uz to još slobodnije i vještije komunicirati na ovom jeziku.

Pročitajte i ovo
Održan ispit Goethe-Instituta u Vokabuli u Mostaru

Motor promjena u Mostaru

Iz Vokabule poručuju da je ovaj seminar tek prvi u nizu serije besplatnih seminara za stručno usavršavanje profesora kojeg će, zajedno s prijateljima i partnerima ali i drugim stručnjacima iz oblasti njemačkog jezika, biti organizirani na redovnoj razini više puta godišnje.

“Vjerujem da je ovaj seminar motor promjena u Mostaru, barem kada su u pitanju stručna usavršavanja profesora njemačkog jezika, ali i da će poslužiti kao nadahnuće drugim školama stranih jezika da organiziraju slične besplatne događaje. Jer imati tradiciju od 10-ak godina, a da pritom nisu nikada organizirali neku besplatnu radionicu ili seminar za profesore, baš i ne ide u prilog reputaciji škole.“, poručuje nam Ivana Vukadin.

A uz koga ste Vi?

Ovo je odlična prilika za razmjenu praksi i iskustava i upoznavanje novih metoda u poučavanju njemačkog ali i bilo kojeg drugog stranog jezika.

Učešće na seminaru je besplatno, a svi učesnici će na kraju druženja dobiti prigodan poklon i potvrdu izdanu i ovjerenu od strane Pedagoškog zavoda i Vokabula-centra.

Više informacija o događaju i kako se prijaviti možete pronaći na Facebook eventu Vokabule.

Možemo uraditi mnogo više, a to možemo postići jedino zajedničkim snagama!

Mi smo uz profesore njemačkog jezika, a uz koga ste Vi?

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern

Prijavite se da dobijete besplatnu uvodnu lekciju

Odmah nakon ispunjavanja obrasca na email ćemo vam poslat login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern