ed1c3b41 aaf1 43fd bf74 49f684d4c3eb 2x

Ljeto s Vokabulom

e1bb339d 867c 4e47 9136 642746f49034
7ec7bb36 654f 4eee 9e25 dded7112ac44 2x

Tuzla: Moj prvi čas njemačkog gratis!

AI Brzi sažetak Naš besplatni mini kurs njemačkog jezika otvoren je za sve i svakoga, pa bilo da ste početnik ili samo želite osvježiti svoje vještine, pozivamo vas da nam se pridružite u ponedjeljak ...

min čitanja

Vokabula
12.01.2023
|
Ažurirano 24.02.2024
4 besplatan mini kurs njemackog jezika vokabula tuzla

AI Brzi sažetak

  • Naš besplatni mini kurs njemačkog jezika otvoren je za sve i svakoga, pa bilo da ste početnik ili samo želite osvježiti svoje vještine, pozivamo vas da nam se pridružite u ponedjeljak u 19.
  • Kao škola njemačkog jezika broj 1 u kvaliteti obrazovanja u Tuzli, vjerujemo da bi svatko trebao imati priliku naučiti njemački i postići svoje ciljeve, bez obzira na dob i geografiju.
  • Za rezervaciju mjesta molimo vas da nam pošaljete na email ili u inbox društvenih mreža vaše ime i prezime te broj mobitela.

Jeste li spremni učiniti prvi korak ka savladavanju njemačkog jezika? Ne tražite dalje od Vokabule!

Samo u ponedjeljak 16.1., uradite besplatnu procjenu znanja i pridružite nam se na prvom času!

Kao škola njemačkog jezika broj 1 u kvaliteti obrazovanja u Tuzli, vjerujemo da bi svatko trebao imati priliku naučiti njemački i postići svoje ciljeve, bez obzira na dob i geografiju. U Vokabuli ćeš steći znanja koja će ti pomoći da ovladaš njemačkim jezikom i promijeniš svoj život. Zato smo uzbuđeni što vas možemo pozvati da nam se pridružite na besplatnom mini kursu njemačkog jezika u ponedjeljak, 16. januara, od 19.30 do 21h!

Tokom prvog časa imat ćete priliku iz prve ruke iskusiti naše stručne predavače i zanimljivu metodu učenja njemačkog jezika. Naši stručni predavači naučiti će vas osnove njemačkog jezika i kulture, dajući vam temelj koji vam je potreban za naredne faze putovanja učenja jezika.

Učenje u Vokabuli usmjereno je na praktično znanje tako da možete odmah početi koristiti ono što ste naučili. Naši stručni predavači čine složenu gramatiku zanimljivom i lako razumljivom, a također ćete naučiti fraze i vokabular koji Nijemci koriste cijelo vrijeme.

Ali nemojte nam samo vjerovati na riječ – dođite i uvjerite se!

Naš besplatni mini kurs njemačkog jezika otvoren je za sve i svakoga, pa bilo da ste početnik ili samo želite osvježiti svoje vještine, pozivamo vas da nam se pridružite u ponedjeljak u 19.30h na već dobro poznatoj adresi u Tuzli na Skveru (iznad Konzuma, ulaz iz ul. Hendek).

Ne propustite ovu priliku da naučite njemački jezik uz Vokabulu – prijavite se za besplatan mini kurs njemačkog jezika još danas!

Za rezervaciju mjesta molimo vas da nam pošaljete na email ili u inbox društvenih mreža vaše ime i prezime te broj mobitela.

Radujemo se što ćemo se vidjeti!

Vaša Vokabula!

*Besplatan mini kurs se održava u učionici (Vokabula – centar za njemački jezik Tuzla). Nemate nikakvu obavezu da upišete kurs. Mini kurs se održava u unaprijed dogovoreno vrijeme sa vama i ostalim učesnicima.

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern

Prijavite se da dobijete besplatnu uvodnu lekciju

Odmah nakon ispunjavanja obrasca na email ćemo vam poslat login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern