Bliži nam se Dan zaljubljenih, sve se crveni u znaku ljubavi, a vi se i dalje ne znate udvarati na njemačkom jeziku?

Znate li koliko prilika u životu ste propustili zbog toga? Vrijeme je da to promijenimo. Jednom zauvijek.

Valentinovsko izdanje ‘Kaffee und kolač, bitte!’, odnosno serije besplatnih konverzacijskih “kava” na njemačkom jeziku, održati će se u srijedu 12.02. u 18 sati u Caffe baru Tropic u Čapljini.

Zaboravite na ruže i čokolade. Udvaranje na njemačkom jeziku je novi hit!

Neka stara izreka ”Ljubav dolazi iz stomaka” bude novi moto Valentinovskog izdanja “Kaffee und kolač, bitte!” događaja, i neka druženje protekne u znaku ljubavi… i čokolade.

Sigurno već znate što znači Ich liebe dich, Schatz i Herz. Ali nemojte stati na tome. U samo 60 minuta naučite se udvarati djevojci ili dečku i iznenadite ih nekim novim forama, ovaj put na njemačkom jeziku.

udvarati na njemačkom jeziku, Udvaranje na njemačkom jeziku je lakše nego što mislite. U Čapljinu nam stiže još jedan ‘Kaffee und kolač, bitte!’. Ideš?

Bilo da ste romantičar ili ne, nije važno, nekoliko slatkih riječi će sigurno izmamiti osmijeh na lice vašeg partnera, a mi smo tu da Vam pomognemo u tome na još jednoj besplatnoj konverzacijskoj kavi u Caffe baru Tropic.

Njemački dostupan svima – i to besplatno!

‘Kaffee und kolač, bitte’ je besplatna kava na kojoj možete vježbati i usavršiti konverzaciju na njemačkom jeziku, a pri tome ćete stvoriti nove kontakte i upoznati zanimljive ljude.

udvarati na njemačkom jeziku, Udvaranje na njemačkom jeziku je lakše nego što mislite. U Čapljinu nam stiže još jedan ‘Kaffee und kolač, bitte!’. Ideš?

Organizator serije događaja je Vokabula, koja uz podršku Eurowingsa, niskotarifne zrakoplovne kompanije iz Njemačke, nudi svim zainteresiranim građanima mogućnost besplatno vježbati i učiti njemački jezik.

Ne koristimo udžbenike već pronalazimo autentične situacije i materijale iz stvarnog svijeta od kojih će svi imati priliku naučiti puno više od samog jezika. Uz besplatnu kavu ili sok, naravno.

Otkrij i ti Njemačku iz udobnosti stolice

Pronađite inspiraciju među mladim ljudima koji žele unaprijediti svoje poznavanje njemačkog jezika i upoznajte nove zanimljive ljude na specijalnom izdanju #Kaffeeundkolač događaja, koji je na rasporedu za manje od 3 dana.

Valentinovsko izdanje ‘Kaffee und kolač, bitte!’ održati će se u srijedu 12.02. u 18 sati u Caffe baru Tropic.

udvarati na njemačkom jeziku, Udvaranje na njemačkom jeziku je lakše nego što mislite. U Čapljinu nam stiže još jedan ‘Kaffee und kolač, bitte!’. Ideš?

Druženje će trajati otprilike 60 minuta, a svoju stolicu možete rezervirati tako što kliknete ovdje ili jednostavno pozovete naš besplatni info broj 080 080 003. Rezervacija stolice je brza i bezbolna i traje kraće od 30 sekundi.

Događaj je otvorenog tipa i dostupan je svim zainteresiranim građanima uz prethodnu brzu rezervaciju. A oni koji ne mogu fizički doći mogu nas uvijek pratiti preko naše facebook stranice.

Stoga, kavoljupci: Alles Gute zum Valentinstag i vidimo se za par dana u Aldiju kada ćete moći uživati u ispijanju kave uz Vokabulu i Eurowings (koji daruje svaki put!) 🙂

Pratite ovaj događaj sa hashtagom #KaffeeUndKolačBitte

Otkrij Njemačku uz Vokabulu i Eurowings?

Vaša Vokabula
Više od njemačkog. I kava. I kolač.