1. Mostar

Održana treća besplatna konverzacijska kava na njemačkom jeziku

Nova dimenzija učenja njemačkog jezika je privukla Mostarce i Mostarke da dođu na treće edukativno druženje te kroz spontan i prirodan govor vježbaju komunikaciju na njemačkom jeziku.

U ponedjeljak, 11.06.2018. godine, u slastičarnoj Aldi održano je 60-minutno edukativno druženje na događaju naziva ‘Kaffee und kolač, bitte!‘.

Organizator ove serije događaja je Vokabula – centar za njemački jezik, koja je uz podršku Eurowingsa, niskotarifnog zračnog prijevoznika, kao i slastičarne Aldi, ponudila svim zainteresiranim građanima mogućnost da besplatno vježbaju i uče njemački jezik.

Njemački dostupan svima – i to besplatno!

Cilj ove serije događaja je jednom mjesečno pružiti opušteno mjesto, kontekst i priliku za slobodan, spontan i prirodan govor o zanimljivim i aktualnim temama na njemačkom jeziku.

“Ideja vodilja u Vokabula centru oduvijek je bila omogućiti našim polaznicima da uspješno savladaju konverzacijske vještine, čak i na nižim jezičnim razinama. Imajući to na umu, razvili smo poseban program konverzacijskih “kava”, koji ne zahtijeva odlično poznavanje gramatike, već vam omogućuje da s postojećim predznanjem imate priliku usavršiti svoje konverzacijske sposobnosti.”, rekla nam je ravnateljica centra Ivana Vukadin.

Pod motom “Otkrij Njemačku”, sudionici su igrali zanimljive igre, jačali komunikacijske vještine na njemačkom jeziku i međusobno se upoznavali te družili.

Svi sudionici su iskazali veliko zadovoljstvo što su imali priliku vježbati njemački jezik a sam događaj su obilježili pozitivna energija, druženje i stvaranje novih kontakata. Na kraju druženja vrijedni sudionici su dobili mali znak pažnje, kojeg su osigurali Eurowings i Vokabula.

Nadahnuće za ljetne tečajeve

Osim ovog besplatnog događaja, iz Vokabule najavljuju i ljetni program tečajeva njemačkog jezika, čiji upisi startaju već sljedećeg četvrtka, 21.06.2018. godine. Ljetni tečajevi su, pored onih standardnih, uglavnom intenzivnijeg karaktera i polaznicima omogućuju ubrzano učenje tijekom ljetnog perioda.

Iz Vokabule napominju da će kao i prošle godine „otopiti cijene“ te će ljetni tečajevi njemačkog jezika biti po posebno niskim ljetnim cijenama. Pa će tako početna razina, za čak 60 šk. sati nastave, iznositi 200KM, a svi polaznici koji su ranije pohađali neki od Vokabulinih tečajeva mogu očekivati i dodatnih 10% popusta te cijenu od čak 180KM (3KM/sat!).

Više o ljetnim tečajevima i posebnim ljetnim cijenama saznajte na ovom linku.

Prijavite se na sljedeći događaj

Pronađite inspiraciju među mladim Mostarcima koji žele unaprijediti svoje poznavanje njemačkog jezika i steknite nove prijatelje na četvrtom događaju, koji je na rasporedu za manje od mjesec dana.

konverzacijska kava na njemačkom, Održana treća besplatna konverzacijska kava na njemačkom jeziku

Četvrti ‘Kaffee und kolač, bitte!’ održati će se u ponedjeljak 09.07. u 18 sati u slastičarnoj Aldi. Druženje će trajati 60 minuta a svoje mjesto možete rezervirati preko ovog linka. Rezervacija mjesta traje kraće od 30 sekundi!

‘Kaffee und kolač, bitte!’ događaj je otvorenog tipa, dostupan svim zainteresiram građanima, a oni koji ne mogu fizički doći, mogu nas uvijek pratiti preko naše facebook stranice.

Pratite ovaj događaj s hashtagom #KaffeeUndKolačBitte

Otkrij Njemačku uz Vokabulu i Eurowings!