Sanjaš da govoriš njemački jezik?

Vokabula: Online škola njemačkog jezika s više od 16.000 učenika i
350+ recenzija s ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ zvjezdica!

Iskoristi 30% popusta do 31.9.!

Mjesečno
(42 šk.h/podnivo)

36,75 KM

6 mj. rata

Iskoristi 30% popusta do 31.9.!

Cijeli iznos
(42 šk.h/podnivo)

210 KM

300 KM

Besplatno – samo do 31.9.!

Pismena i usmena
procjena znanja

0 KM

75 KM

Počet ćeš govoriti njemački već od prvog susreta!

Vokabulina metoda

teachers2

Odmah kreni koristiti naučeno

Uči kako se snaći u stvarnim, svakodnevnim situacijama na njemačkom jeziku. S Vokabulom, naučit ćeš praktične i korisne vještine koje odmah možeš primijeniti i brzo ostvariti svoj cilj – voditi razgovore u stvarnom svijetu sa stvarnim ljudima.

Dokazana Vokabula metoda

Kako bismo osigurali tvoj uspjeh na putovanju učenja njemačkog jezika, više od 100 stručnjaka za jezike razvilo je jedinstvene, znanstveno dokazane metode koje će tvoje znanje lako i prirodno utvrditi. Naučit ćeš koristiti jezik, a ne samo riječi i dosadnu gramatiku.

5a142685 module2
A beginners guide to language learning

Učiš s profesorom,
vježbaš na platformi

Uranjanje u jezik i kulturu je ključ uspješnog učenja jezika. Kroz zanimljiva iskustva učenja, koja jačaju znanje i pomažu ti zadržati naučeno, nikada ti neće biti dosadno. Povećaj uspjeh u učenju kombiniranjem aktivnosti kao što su interaktivne lekcije, videi, igre i još mnogo toga.

eVokabula mobilna aplikacija

Neka učenje ide s tovom, gdje god se nalazio/la! S našom eVokabula mobilnom aplikacijom (za Android, iOS i Windows), učenje jezika nikad nije bilo lakše i pristupačnije. Bilo da si u pokretu, autu ili opušten kod kuće, eVokabula je uvijek pri ruci da ti pomogne usavršiti jezične vještine. Uči uživo s predavačem ili uživaj u interaktivnim lekcijama i ostalim aktivnostima učenja. Tvoj put do jezične tečnosti je sada na dohvat ruke.

evokabula aplikacija

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 16.000+ učenika

Vjeruju nam jer brinemo o polaznicima.
Broj #1 smo zahvaljujući rezultatima.

Našu školu odabiru zbog jedinstvenog, praktičnog i autentičnog pristupa koji garantira brzo usvajanje jezika. S više od 16.000 zadovoljnih učenika, preko 350 izvrsnih recenzija i timom od 150 stručnih predavača, na pravom si putu prema uspjehu.

Kreni s učenjem njemačkog jezika online!

Iskoristi jedinstvenu priliku da učiš od stručnih predavača i postani dio naše inspirativne zajednice koja broji preko 16.000+ zadovoljnih učenika. Popuni prijavi i naši jezični savjetnici će te kontaktirati kako bi mogli pronaći savršen program za tebe. Prijava je bez obaveza.

Kratka prijava (2 stranice)
  • Pričaj nam o sebi 👋
  • O tečaju ✨

Klikom na gumb pristajem
na obradu osobnih podataka.

Ovo nas pitaju
prije nego što se upišu

Učim li sam ili s profesorom?

Dok si na nastavi cijelo vrijeme je profesor s tobom i drži ti predavanja uživo. Možeš mu postavljati pitanja, tražiti dodatna objašnjenja i biti aktivni sudionik u procesu učenja. Nakon održanog časa, možeš samostalno raditi dodatne zadatke na platformi za vježbu i utvrđivanje gradiva.

Što mi je potrebno da počnem s učenjem?

Apsolutno ništa osim uređaja (mobitel, laptop) koji ima mikrofon, kameru i pristup internetu (min. 2 Mbps). I naravno, popunjena prijava za upis 🙂

Trebam li nešto instalirati?

Ne, za online nastavu dovoljan je samo uređaj koji ima mikrofon, kameru i pristup internetu s barem 2Mbps brzinom konekcije. Nije potrebna nikakva instalacija jer se logiraš na web platformu u tvom pregledniku. Ako baš želiš, možeš preuzeti naše aplikacije za Android, iOS i Windows i tako pratiti online nastavu.

Koliko traje kurs?

Svaki podnivo od A1.1 do B1.2, traje 42 šk. časa i tempo je od 2x do 3x sedmično, po 90 ili 135 minuta, a jedan podnivo ćeš prijeći za 4 do 5 sedmica, ovisno od vrste i intenziteta grupe.

Mogu li platiti u ratama?

Da, možeš platiti do 6 rata kartično i cijena za grupni kurs kreće već od 34 KM na 6 mj. rata. Do kraja 05/2023. traje akcija od -35% za online kurseve, no svakako važeći cjenik pogledaj ovdje.

Gdje mogu dobiti dodatne informacije?

Ako te još nešto zanima, a da nismo odgovorili, slobodno nam se javi na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, TikTok) ili preko kontakt forme.

Isti predavači.
Isti standard.
Online.