character curso x2

Najbolji online kurs njemačkog jezika

Uči uz najinovativniju i najučinkovitiju metodu na eVokabula platformi

Kratka prijava (2 stranice)
  • Pričaj nam o sebi 👋
  • O tečaju ✨

Klikom na gumb pristajem
na obradu osobnih podataka.

Nauči njemački s 35% POPUSTA (*samo do 30.6.)!

Počet ćeš govoriti njemački već od prvog susreta!

Vokabulina metoda

Učiš njemački online

Njemački jezik učiš uživo sa stvarnim predavačima na eVokabula platformi. Treba ti samo preglednik i pristup internetu. Super jednostavno!

Interaktivne lekcije

Uranjanje u jezik i kulturu je ključ uspješnog učenja jezika. Kroz zanimljiva iskustva učenja, koja jačaju znanje i pomažu ti zadržati naučeno, nikada ti neće biti dosadno. Povećaj uspjeh u učenju kombiniranjem aktivnosti kao što su interaktivne lekcije, video zapisi, igre i još mnogo toga.

A beginners guide to language learning
teachers2

Kreni koristiti naučeno

Učiš kako se snaći u stvarnim, svakodnevnim situacijama na njemačkom jeziku. S Vokabulom, naučit ćeš praktične i korisne vještine koje odmah možeš primijeniti i brzo ostvariti svoj cilj – voditi razgovore u stvarnom svijetu sa stvarnim ljudima.

Dokazana Vokabula metoda

Kako bismo osigurali tvoj uspjeh na putovanju učenja njemačkog jezika, više od 100 stručnjaka za jezike razvilo je jedinstvene, znanstveno dokazane metode koje će tvoje znanje lako i prirodno utvrditi. Naučit ćeš koristiti jezik, a ne samo riječi i dosadnu gramatiku.

5a142685 module2

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 16.000+ učenika

Vjeruju nam jer brinemo o učenicima.
Broj #1 smo zahvaljujući rezultatima.

Našu školu biraju zbog jedinstvenog, praktičnog i autentičnog pristupa koji garantira brzo usvajanje jezika. S više od 16.000 zadovoljnih učenika, preko 350 izvrsnih recenzija i velikim timom od 150 stručnih predavača, na pravom si putu prema uspjehu.

Kreni s učenjem njemačkog jezika online!

Iskoristi jedinstvenu priliku da učiš od stručnih predavača i postani dio naše inspirativne zajednice koja broji preko 16.000 zadovoljnih učenika. Popuni prijavi kako bi te naš predavač mogao kontaktirati, i kreni s učenjem njemačkog jezika!

Kratka prijava (2 stranice)
  • Pričaj nam o sebi 👋
  • O tečaju ✨

Klikom na gumb pristajem
na obradu osobnih podataka.

Ovo nas pitaju
prije nego što se upišu

Zašto učiti njemački?

Učenje njemačkog s Vokabulom otvara vam vrata novih prilika – bilo da je to za posao u inozemstvu, komunikaciju tijekom putovanja ili unaprjeđenje vašeg profesionalnog profila.

Učim li sam ili s profesorom?

Dok si na nastavi cijelo vrijeme je profesor s tobom i drži ti predavanja uživo. Možeš mu postavljati pitanja, tražiti dodatna objašnjenja i biti aktivni sudionik u procesu učenja. Nakon održanog časa, možeš samostalno raditi dodatne zadatke na platformi za vježbu i utvrđivanje gradiva.

Zašto je Vokabula najbolja online škola njemačkog?

Vokabula je vodeća online škola za učenje njemačkog u regiji. Naš pristup omogućuje vam učenje idealnim tempom, sa garantovano najstručnijim profesorima. Naša vlastita obrazovna platforma eVokabula koristi najnovije tehnološke alate kako bi vaše učenje bilo što učinkovitije. Potvrdilo više od 16.000 učenika i 350 izvrsnih recenzija!

Što mi je potrebno da počnem s učenjem?

Apsolutno ništa osim uređaja (mobitel, laptop) koji ima mikrofon, kameru i pristup internetu (min. 2 Mbps). I naravno, popunjena prijava za upis 🙂

Koliko traje kurs?

Na našoj obrazovnoj platformi možete koristiti naše interaktivne alate dostupne za vježbanje kad god želite. Nastava uživo s profesorom traje 42 šk. časa i tempo je od 2x do 3x sedmično, po 90 ili 135 minuta, a jedan podnivo ćeš prijeći za 4 do 5 sedmica, ovisno od vrste i intenziteta grupe. S malo organizacije i puno entuzijazma, možete postići tečnost u govoru njemačkog jezika mnogo brže nego na drugim kursevima!

Trebam li nešto instalirati?

Ne, za online nastavu dovoljan je samo uređaj koji ima mikrofon, kameru i pristup internetu s barem 2Mbps brzinom konekcije. Nije potrebna nikakva instalacija jer se logiraš na web platformu u tvom pregledniku. Ako baš želiš, možeš preuzeti naše aplikacije za Android, iOS i Windows i tako pratiti online nastavu.

Je li Vokabula metoda osmišljena za optimalno učenje njemačkog za odrasle?

Apsolutno! Naš online kurs njemačkog za odrasle sadrži ažurirane materijale koji su relevantni za stvarne, svakodnevne situacije. Bez obzira na vaše godine, u Vokabuli učite dok se zabavljate.

Dobijem li certifikat?

Da, svaki put kada završite određenu razinu, dobiti ćete certifikat koji potvrđuje vaše postignuće.

Mogu li platiti u ratama?

Da, možeš platiti do 6 rata kartično i cijena za grupni kurs kreće već od 34 KM na 6 mj. rata. Do kraja 05/2023. traje akcija od -35% za online kurseve, no svakako važeći cjenik pogledaj ovdje.

Gdje mogu dobiti dodatne informacije?

Ako te još nešto zanima, a da nismo odgovorili, slobodno nam se javi na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, TikTok) ili preko kontakt forme.

Isti predavači.
Isti standard.
Online.

evokabula demo mockup