A1 kurs njemačkog jezika: Započni svoje putovanje

Nauči osnove njemačkog uz zabavni i interaktivni A1 kurs njemačkog jezika za početnike. Pripremi se za A1 ispit iz njemačkog jezika, potreban za spajanje porodice.

Započni svoje putovanje njemačkim jezikom s Vokabulom. Naše kurseve vode stručni i posvećeni predavači koji će ti dati alate i praksu koja ti je potrebna da samouvjereno govoriš njemački jezik. U Vokabuli smo posvećeni pružanju kvalitetnog jezičnog obrazovanja kojim osnažujemo naše polaznike da ostvare svoj puni potencijal.

Pogledaj još i Vokabuline: intenzivne kurseve njemačkog, brze kurseve njemačkog, privatne kurseve njemačkog – Master 1:1, konverzacijske kurseve njemačkog, večernje kurseve njemačkog za zaposlene, kurseve gramatike njemačkog jezika, kurseve čitanja na njemačkom.

a1 kurs njemačkog - potvrda

A1 kurs njemačkog: Temelj tvog jezičnog uspjeha

Naš A1 kurs njemačkog jezika pažljivo je osmišljen kako bi ti pružio sve što ti je potrebno za uspješno savladavanje osnova njemačkog jezika. Kroz interaktivne lekcije, praktične vježbe i stvarne situacije, naučit ćeš kako se sporazumijevati u svakodnevnim situacijama, upoznati osnovnu gramatiku i izgraditi bogat vokabular.

Zašto bih trebao početi s učenjem njemačkog jezika za početnike?

Ako si početnik u njemačkom jeziku, preporučujemo da kreneš s našim A1 kursom njemačkog. Na tim kursevima, naši stručni i predani predavači će te upoznati s osnovama jezika i pružiti ti priliku za vježbanje, kako bi već od prvog dana mogao govoriti sa samopouzdanjem.

Primjeri lekcija koje ćeš naučiti u našem kursu njemačkog jezika za početnike

Ovdje je pregled različitih poglavlja kurikuluma s kojima ćeš se susresti tijekom kurseva njemačkog jezika na A1 nivou. Ovo je nastavni plan i program koji koristimo za nastavu u malim grupama i privatne satove 1-na-1. Ako odabereš i privatne sate, moći ćeš proširiti raspona tema, pored onih ponuđenih.

Nauči ključne fraze da predstaviš sebe, prijatelje ili poslovne partnere, pitaj ljude kako su i nauči kako konjugirati pravilne glagole u sadašnjem vremenu.

U ovom poglavlju našeg A1 kursa njemačkog jezika, moći ćeš naučiti kako reći odakle si, koje jezike govoriš, kao i pitati i reći ljudima kako si. Također ćeš naučiti kako govoriti o drugima i različitim zamjenicama.

Predstavljanje ljudima prvi je korak kada je riječ o učenju jezika i upoznavanju stranaca. Ovo poglavlje će te voditi kroz sav potreban vokabular i gramatička pravila koja su ti potrebna za početnički razgovor na njemačkom jeziku.

Nauči odrediti vrijeme formalno koristeći 24-satni sat i neformalno koristeći analogni sat, koristi prijedloge da izraziš kada se nešto događa i opiši svoje radne obrasce.

U drugom poglavlju naših predavanja njemačkog jezika A1 nivoa naučit ćeš osnove određivanja vremena. Nakon ove lekcije, imat ćeš vještine da svojim prijateljima kažeš u koje vrijeme se želiš naći ili kada će film biti prikazan u kinu.

Vrijeme omogućuje da postaneš bolji pripovjedač, praviš planove sa svojim njemačkim poznanicima i pobriniš se da ne propustiš letove.

Određivanje vremena može se činiti prilično jednostavnim, ali mogao bi se iznenaditi koliko se ono razlikuje od jezika do jezika. Tijekom A1 i A2 nivoa njemačkog jezika ne samo da ćeš naučiti osnovnu gramatiku njemačkog jezika, već ćeš razumjeti i razliku između njemačkog i tvog materinjeg jezika.

Nauči kako zatražiti piće i grickalice u njemačkom kafiću i razumi cijene i plaćanja. Osim toga, vježbaj tipična pitanja koja su uobičajena u okruženju kafića.

U ovom poglavlju naših kurseva njemačkog jezika A1 nivoa naučit ćeš vještine potrebne da impresioniraš svoje prijatelje u njemačkom baru ili restoranu. Nakon ove lekcije moći ćeš zatražiti račun, zatražiti od konobara da donese još nekoliko piva i pitati za najukusniju stavku na jelovniku.

Osim toga, također ćeš moći naučiti imenovati namirnice, izraziti posjedovanje i nepotrebnost stvari, jedinica i pakiranja, kao i naučiti kupovati artikle u slobodnoj prodaji.

Nauči kako opisati svoj posao i gdje radiš. Osim toga, ponovit ćeš pravilne glagole u sadašnjem vremenu i naučiti o glagolima s promjenom samoglasnika.

Nakon ove lekcije, bit ćete spreman otići na koktel zabavu ili radnu konferenciju i razgovarati o svom poslu.

Naučit ćeš nazive različitih poslova, radiš li iz ureda ili od kuće, koliko sati tjedno radiš, kao i uživaš li u svom poslu.

Nauči opisati svoje hobije na njemačkom, reći što voliš koristeći “gern” i “mögen” i razgovarati o tome što ne voliš oblikujući niječne rečenice koristeći “nicht” i “kein(e)”.

Tijekom ovog poglavlja naučit ćeš sav vokabular koji ti je potreban za sklapanje prijateljstva. Bilo da želiš razgovarati o svojoj strasti prema Tarantinovim filmovima ili o svojoj odbojnosti prema prokulicama, ove lekcije će ti pomoći da počneš pomicati granice svog osnovnog njemačkog jezika.

Naučiti kako reći što voliš, a što ne voliš je imperativ znati na bilo kojem jeziku. Tijekom A1 kurseva njemačkog jezika u Vokabuli, naučit ćemo te kako izraziti svoju poentu koristeći like, dislike i preferirati, kao i znati kada govoriš o imenici ili glagolu.

Glavni A1 ispiti iz njemačkog jezika

Uz pomoć kurseva njemačkog jezika A1 i A2 nivoa u Vokabuli, moći ćeš se uspješno pripremiti za ispite iz njemačkog jezika. Naši kursevi slijede Zajednički europski referentni okvir za jezike (ZEROJ), sustav koji je međunarodno priznat i u skladu s nivoima potrebnim za ispit njemačkog jezika. Prateći Vokabuline kurseve, moći ćeš steći A1 certifikat njemačkog jezika te se dodatno pripremiti za ispite viših nivoa.

ÖSDTestDaFGoethe Institut
Naziv certifikataÖSD Zertifikat (Österreichisches Sprachdiplom Deutsch)Test DaF (Test Deutsch als Fremdsprache)Goethe-Zertifikat
NivoiOd A1 do B2Od B2 do C1Od A1 do C2
VrijediDoživotno. Ovaj certifikat nema datum isteka.Doživotno. Ovaj certifikat nema datum isteka.Doživotno. Ovaj certifikat nema datum isteka.
Cjenovni rang130-150€125-175€125-220€

A1 nivo: Osnove njemačkog jezika

Savjeti i trikovi za učenje A1 njemačkog jezika:

Učenje njemačkog jezika na početnom nivou može biti ne samo jednostavno, već i iznimno zabavno. Prije nego što započneš s A1 kursom njemačkog jezika, kao i tijekom njega, iskoristi ove korisne savjete i strategije. Upoznat ćeš se s najučinkovitijim metodama učenja, tehnikama vježbanja izgovora i mnogim drugim korisnim znanjima.

ispit njemackog jezika

7 savjeta iskusnih ispitivača da uspješno položiš Goethe ili ÖSD ispit njemačkog jezika

Prolaziti Goethe ili ÖSD ispit njemačkog jezika nije mala stvar. To zahtijeva rad i posvećenost…

Kako se kaže volim te na njemačkom? Sviđaš mi se, ljubav, liebe

10 načina da kažeš “Volim te” na njemačkom

Znate li osjećaj kad imate leptiriće u trbuhu, a noge vam se pretvaraju u žele? Najvjerojatnije ste se zaljubili. Evo i kako reći Volim te na njemačkom!
Kako upamtiti njemačke članove (der, die, das)?

Kako upamtiti njemačke članove (der, die, das)?

Učenje njemačkih članova (der, die, das) sada je lakše nego ikada! U ovom vodiču otkrijte učinkovite tehnike za njihovo pamćenje bez napora.

stars 16.000+ učenika

Vjeruju nam jer brinemo o polaznicima.
Broj 1 smo zahvaljujući rezultatima.

Naši učenici nas vole jer pružamo praktično i autentično iskustvo koje vodi do brze tečnosti u jeziku.

Kreni s A1 kursom njemačkog u Vokabuli

Pridruži se našim A1 kursevima njemačkog i započni svoj put prema uspješnom savladavanju njemačkog jezika. Iskoristi priliku da učiš od stručnjaka i postani dio naše inspirativne zajednice učenika.

Kratka prijava (2 stranice)
  • Pričaj nam o sebi 👋
  • O tečaju ✨

Klikom na gumb pristajem
na obradu osobnih podataka.

Koji si nivo u njemačkom jeziku?