banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

C1 kursevi njemačkog jezika za napredne učenike

Bravo, već si napredan u njemačkom! S Vokabulom ćeš usavršiti tehnički dio jezika. Do kraja ovog C1 kursa njemačkog jezika bit ćeš vješt u govoru njemačkog na radnom mjestu, u društvu ili u obrazovnom okruženju.

Pogledaj još i Vokabuline: intenzivne kurseve njemačkog, brze kurseve njemačkog, privatne kurseve njemačkog – Master 1:1, konverzacijske kurseve njemačkog, večernje kurseve njemačkog za zaposlene, kurseve gramatike njemačkog jezika, kurseve čitanja na njemačkom.

NJEMAČKI JEZIK C1 NIVO

Zašto pohađati
C1 kurs njemačkog?

S C1 kursom njemačkog jezika lako ćeš razumjeti zahtjevne tekstove i moći ćeš predstaviti komplicirane informacije na jasan, koncizan način. Upoznat ćemo te sa strukturom lekcija i pokazati ti nešto više o procesu učenja njemačkog jezika s Vokabulom. Ostvarite dobar rezultat na našem ZEROJ testu znanja kako bi bio siguran da je ovaj kurs pravi za tebe i započni s našim predanim i stručnim predavačima koji će te ohrabriti i voditi na putu. Bez obzira na tvoj nivo tečnosti, imamo kurs koji ti odgovara.
l ceritificate

Pregled C1 kursa njemačkog jezika

Kada završiš C1 kurs njemačkog jezika, osmišljen u skladu s međunarodnim standardom CEFR, moći ćeš pouzdano:
 • Razumjeti širok raspon dugih, izazovnih tekstova i pronaći implicitna značenja u njima
 • Spontano se izražavajte bez traženja rječnika
 • Napravite jednostavne tekstove na temu od osobnog interesa
 • Dajte jasne, strukturirane i detaljne izjave o složenim temama
 • Primijeniti različite načine povezivanja teksta

"Svidio mi se kurs! Meni lično najdraži dio su bili dijalozi jer znaju biti prilično smiješni 😂 Svidjelo mi se cijelo iskustvo! Hvala Vokabuli! 😇…ili bih trebala reći Danke !!!"

Ervina, učenica Vokabule

Što ćete naučiti?

01. Komunikacijske vještine

Do kraja C1 kursa njemačkog jezika moći ćete:
 • ...
 • ...
 • ...

02. Vokabular

Proširit ćete svoj vokabular na sljedeće teme:
 • ...
 • ...
 • ...

03. Gramatika

Gramatika C1 kursa njemačkog jezika uključuje sljedeće definicije i strukture:
 • ...
 • ...
 • ...

“Kurs je bio vrlo dobro osmišljen. Naučio sam puno novih stvari i uživao s dobrim predavečem koji je bio strpljiv, iskusan i obrazovan čovjek. Veselim se nastavku na sljedeći nivo s Vokabulom.”

Amer, učenik Vokabule

Upoznajte neke od naših iskusnih predavača njemačkog jezika

Doživjet ćete autentično učenje njemačkog s iskusnim predavačima i certificiranim ispitivačima, koji su priznati stručnjaci u podučavanju njemačkog kao stranog jezika.

Od B2 do C1: Glavne razlike ovih kurseva njemačkog

Prijelaz s B2 na C1 u učenju njemačkog jezika je ključan. Na B2 nivou sposoban si shvatiti bitne točke složenih tekstova i razumjeti konkretne i apstraktne teme; također možeš razumjeti tehničke razgovore koji se odnose na tvoje područje specijalizacije. Pomoću B2 možeš izraziti svoje mišljenje o širokom spektru tema, objasniti svoje stajalište o aktualnim temama te ukazati na prednosti i nedostatke različitih opcija.

Na C1 nivou moći ćeš razumjeti širok raspon zahtjevnih, dužih tekstova i razumjeti implicitno značenje. Na naprednom kursu njemačkog jezika C1 nivoa također ćeš moći učinkovito i fleksibilno koristiti jezik u društvenim i profesionalnim situacijama, na kursevima obuke i sveučilišnim kursevima. Osim toga, također ćeš se upoznati s “formalnijim” jezikom, poput onoga koji se koristi u uredima javne uprave.

Glavni C1 ispiti iz njemačkog jezika

Uz pomoć kurseva njemačkog jezika, moći ćeš se uspješno pripremiti za ispite iz njemačkog jezika. Naši kursevi slijede Zajednički europski referentni okvir za jezike (ZEROJ), sustav koji je međunarodno priznat i u skladu s nivoima potrebnim za ispit njemačkog jezika. Prateći Vokabuline kurseve, moći ćeš uspješno položiti i steći C1 certifikat njemačkog jezika.
# ÖSD TestDaF Goethe Institut
Naziv certifikata ÖSD Zertifikat (Österreichisches Sprachdiplom Deutsch) Test DaF (Test Deutsch als Fremdsprache) Goethe-Zertifikat
Nivoi Od A1 do B2 Od B2 do C1 Od A1 do C2
Vrijedi Doživotno. Ovaj certifikat nema datum isteka. Doživotno. Ovaj certifikat nema datum isteka. Doživotno. Ovaj certifikat nema datum isteka.
Cjenovni rang 130-150€ 125-175€ 125-220€

Često postavljana pitanja

Savjeti i trikovi za učenje C1 njemačkog jezika

Učenje njemačkog jezika na C1 nivou može biti ne samo jednostavno, već i iznimno zabavno. Prije nego što započneš s C1 kursom njemačkog jezika, kao i tijekom njega, iskoristi ove korisne savjete i strategije. Upoznat ćeš se s najučinkovitijim metodama učenja, tehnikama vježbanja izgovora i mnogim drugim korisnim znanjima.

Jeste li spremni naučiti njemački s Vokabulom?

© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern