ed1c3b41 aaf1 43fd bf74 49f684d4c3eb 2x
Ljeto s Vokabulom
e1bb339d 867c 4e47 9136 642746f49034
7ec7bb36 654f 4eee 9e25 dded7112ac44 2x

Informacije o promjenama u cjeniku Vokabule

Dragi naši polaznici i zaljubljenici u jezike, Imamo važne vijesti koje moramo podijeliti s vama. Kao i mnoge stvari u životu...

min čitanja

Vokabula
28.08.2023
|
Ažurirano 24.02.2024
izmjene cijena vokabula2
Objavljeno 28.08.2023

min čitanja

Informacije o promjenama u cjeniku Vokabule

Dragi naši polaznici i zaljubljenici u jezike, Imamo važne vijesti koje moramo podijeliti s vama. Kao i mnoge stvari u životu, tako se mijenjaju i cijene. Ova obavijest će nekima izmamiti osmijeh na l...
izmjene cijena vokabula2

Dragi naši polaznici i zaljubljenici u jezike,

Imamo važne vijesti koje moramo podijeliti s vama. Kao i mnoge stvari u životu, tako se mijenjaju i cijene. Ova obavijest će nekima izmamiti osmijeh na lice, dok drugi možda neće biti toliko oduševljeni. No, bez obzira na reakciju, želimo biti potpuno iskreni s vama.

U Tuzli niža cijena za A1 nivo

Najprije, imamo odlične vijesti za sve vas koji pohađate naše kurseve u Tuzli. Cijene za A1 nivo, uključujući A1.1 i A1.2, smanjili smo sa 260 KM na iznimno pristupačnih 210 KM!

Naša je želja da vam omogućimo ne samo najbolju vrijednost, već i da se prilagodimo vašim potrebama. Ova promjena ne smanjuje kvalitetu nastave, već je rezultat pažljivog planiranja i prilagodbe nastavnog programa kako bismo vam omogućili još fokusiranije iskustvo učenja sa optimiziranim brojem sati.

Promjena cijene Master kursa i uvođenje novog paketa

Cijena Master kursa za jedan susret će se povećati na 30 KM, umjesto dosadašnjih 25 KM, od sljedećeg mjeseca. Znamo da ova promjena može izazvati pomiješane osjećaje, no želimo da znate da ova odluka nije donesena olako. Ona odražava našu želju da nastavimo ulagati u kvalitetu nastave koju pružamo. Povećanje plaća našim predanim predavačima, troškovi režija i rast cijena najma prostora (i servera) – sve su to neki od faktora koje smo uzeli u obzir kada smo odlučili o ovim promjenama.

Iako je cijena jednog sata narasla, želimo istaknuti da će naša posvećenost vašem učenju, podršci i razvoju ostati nepromijenjena. Zato s ponosom predstavljamo novi Master paket od 20 šk. sati po cijeni od samo 20 KM po šk. satu! Ovaj paket omogućava vam da prilagodite svoje učenje prema svojim potrebama i ciljevima dok potpuno uranjate u poboljšanje vaših jezičnih vještina.

Pročitajte i ovo
Najavljujemo seriju besplatnih konverzacijskih "kava" u suradnji sa Eurowingsom!

Popust? Da! Trajno niske cijene? Daa!!

U Vokabuli, promjene su uvijek usmjerene prema potrebama našim učenika. S ponosom najavljujemo da ćemo “zaključati” popust od 30% i nećemo ga spuštati duže vremena. To je naš znak zahvalnosti za vašu predanost i povjerenje. Želimo vam omogućiti dugoročno ulaganje u vaše jezične vještine, uz osigurane trajno niske cijene.

Važnost vaše podrške

Promjene u našem cjeniku će stupiti na snagu od 1.9.2023. godine. Znamo da je ovo vijest koja može izazvati nesigurnosti, ali vjerujte nam, donosimo ove promjene kako bismo vam pružili još više vrijednosti i bolje iskustvo u učenju jezika.

Zahvaljujemo vam na vašem neprestanom povjerenju i podršci. Razumijemo da promjene mogu izazvati pitanja i nesigurnosti, ali budite uvjereni da su sve promjene pažljivo planirane kako bismo obogatili vaše jezično putovanje. Naša posvećenost najvišoj kvaliteti nastave ostaje nepromijenjena. Vaši uspjesi su naša najveća nagrada.

Ako imate pitanja ili trebate dodatna pojašnjenja vezana uz novu strukturu cijena, slobodno nas kontaktirajte.

Vaš uspjeh je naš ponos!

S iskrenom zahvalnošću,
Vaša Vokabula

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern

Prijavite se da dobijete besplatnu uvodnu lekciju

Odmah nakon ispunjavanja obrasca na email ćemo vam poslat login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern