banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

Imamo posao za profesore njemačkog jezika (Mostar, Tuzla & Online)

AI Brzi sažetak Atraktivnu plaću od 12-16KM po satu, odnosno minimalnu plaću od 1500KM za puno radno vrijemeUgovor o radu na puno ili nepuno radno vrijeme (pružamo i honorarni angažman te ugov...

min čitanja

Vokabula
29.12.2021
|
Ažurirano 24.02.2024
2021 12 oglas za posao vokabula2 jpg

AI Brzi sažetak

  • Atraktivnu plaću od 12-16KM po satu, odnosno minimalnu plaću od 1500KM za puno radno vrijemeUgovor o radu na puno ili nepuno radno vrijeme (pružamo i honorarni angažman te ugovor o djelu, ovisno o pojedinačnim okolnostima aplikanata)Profesionalnu obuku, redovito usavršavanje i konstantnu podrškuPedagošku podršku kroz različite vrste radionica organiziranih unutar školePlan i program i resurse za pripremeUgodnu radnu atmosferu i prijateljski timski duhFleksibilan rasporedAdministrativni dio posla obavlja škola (brinemo o upisima, rasporedu i naplati članarina, što je za predavača jako važno).
  • Predavanje i testiranje kandidata koristeći Vokabulinu metodu za djecu i odrasleOdržavanje dinamičkih i interaktivnih sati u malim grupama usmjerenih na polaznikePomoć i podrška polaznicima prilikom ostvarivanja postavljenih jezičnih ciljevaOdržavanje pozitivne i ugodne atmosfere u učionici.
  • Ukoliko želite raditi sa svrhom u inovativnom timu, a pri tome volite i želite fleksibilnost u radu i želite dobro zaraditi, ovo je prilika koju morate iskoristiti.

Glavna svrha Vokabule je boriti se protiv složenosti kako bi osnažili ljude. Vjerujemo da možemo pretvoriti svaku osobu u tečnog govornika kako bi mogao biti slobodan birati svoju karijeru i imati više kontrole nad budućnosti. S više fizičkih lokacija u BiH i modernom platformom za online učenje, danas smo najveći brend za njemački jezik u BiH, i zaslužni smo za snažan utjecaj na živote desetke tisuća polaznika.

Kako jako brzo rastemo online, tražimo više predavača njemačkog jezika koji će se pridružiti našem rastućem timu u Mostaru, Tuzli i online i boriti se protiv složenosti učenja.

Ukoliko želite raditi sa svrhom u inovativnom timu, a pri tome volite i želite fleksibilnost u radu i želite dobro zaraditi, ovo je prilika koju morate iskoristiti. Iskustvo je poželjno, ali ne i neophodno, jer je mladim i tek diplomiranim profesorima potrebno pružiti priliku. Ukoliko ste student ili ste upravo diplomirali, mi ćemo se pobrinuti da steknete iskustvo i usavršite svoje vještine kako biste bili vrhunski u svom poslu.

Posao je:

Predavanje i testiranje kandidata koristeći Vokabulinu metodu za djecu i odrasleOdržavanje dinamičkih i interaktivnih sati u malim grupama usmjerenih na polaznikePomoć i podrška polaznicima prilikom ostvarivanja postavljenih jezičnih ciljevaOdržavanje pozitivne i ugodne atmosfere u učionici

A Vi:

Imate se želju dalje graditi u svojoj struci i odlično govorite njemački jezikMinimalno ste student završnih godina njemačkog jezika i književnostiVolite njemački jezik, nasmijani ste, fleksibilni, entuzijastični, otvoreni i spremni na improvizaciju

Pružamo:

Atraktivnu plaću od 12-16KM po satu, odnosno minimalnu plaću od 1500KM za puno radno vrijemeUgovor o radu na puno ili nepuno radno vrijeme (pružamo i honorarni angažman te ugovor o djelu, ovisno o pojedinačnim okolnostima aplikanata)Profesionalnu obuku, redovito usavršavanje i konstantnu podrškuPedagošku podršku kroz različite vrste radionica organiziranih unutar školePlan i program i resurse za pripremeUgodnu radnu atmosferu i prijateljski timski duhFleksibilan rasporedAdministrativni dio posla obavlja škola (brinemo o upisima, rasporedu i naplati članarina, što je za predavača jako važno)

Zainteresirani? Onda jednostavno učinite to. Pošaljite CV na njemačkom jeziku Ivani na moc.alubakovobfsctd@oasopmilez i pridružite se našoj pozitivnoj priči!

#BudućnostJeCrvena

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern