Nova stranica u je izradi. Hvala na strpljenju dok je ne završimo kompletnu!

Goethe-Ispiti u Vokabuli

Zašto Goethe-Zertifikat?

Ukoliko Vam je potrebna međunarodno priznata diploma u svrhu dobivanja radne ili boravišne dozvole, u svrhu sklapanja braka, za upis na studij u nekoj od zemalja njemačkog govornog područja ili da provjerite svoje znanje njemačkog, onda su certifikati Goethe-Instituta Vaš najbolji izbor.

“Jedini jezični certifikat koji je priznat svugdje u svijetu.”

Goethe-Institut je najpoznatija ustanova za izdavanje međunarodno priznatih certifikata za njemački jezik a Goethe-Zertifikat je međunarodno priznati dokument kojim se potvrđuje razina znanja njemačkog jezika te ovi certifikati imaju visok globalni ugled jer je jedini jezični certifikat koji je priznat svugdje u svijetu! Goethe Zertifikat je akreditovan i dodjeljuje se od strane Goethe Instituta, a u ime Ministarstva obrazovanja i naučnog istraživanja Njemačke.

Prednosti Goethe-Zertifikata

Brojne su prednosti zašto Vam je potreban Goethe-Zertifikat. Ovo su samo neke od njih:

Kako do Goethe-Zertifikata?

U Vokabula centru u Mostaru možete polagati ispit Goethe-Instituta. U 2019. godini će biti održana 3 ispita, a datume možete provjeriti na zvaničnoj stranici Goethe-Instituta Bosne i Hercegovine. Ispiti se održavaju najčešće u Vokabula Centru Rondo.

Za pristupanje ispitu nije potrebno pohađati tečaj u Vokabula centru.

Ispiti će biti organizirani za razine A1, A2, B1, B2 i C1 prema Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike (ZEROJ).

Informacije o ispitu

Prijava na ispit je moguća isključivo do datuma koji bude naveden. Broj prijava u Mostaru je ograničen. Rokovi će biti objavljeni na zvaničnoj stranici Goethe-Instituta Bosne i Hercegovine, a prijave se vrše online.


Što čekaš? Prijavi se i certificiraj se!

Pripremni tečaj za polaganje Goethe-ispita

Kako položiti ispit sa sigurnošću? Organiziramo pripremni tečaj za polaganje Goethe-Ispita.

Vokabula - Centar za njemački jezik u kooperaciji s Goethe-Institut Bosnien und Herzegowina organizira pripreme za polaganje Goethe-Ispita, neposredno prije samog održavanja ispitnog roka. Pripremni tečajevi su oblikovani prema zahtjevima koje pred ispitanike stavljaju međunarodno priznati ispiti Goethe-Instituta. Nastava obuhvaća simulaciju Goethe-Ispita za određenu razinu te provjeravanja sve četiri vještine tražene na Goethe-Ispitu (čitanje, pisanje, slušanje i konverzacija). Ovaj vid pripreme je idealan za ispitanike koji žele da se što bolje pripreme za predstojeći ispitni rok.

Prolaznost naših polaznika koji su prošli pripremni tečaj je 100%!

Pripremni tečajevi održavaju se u obliku grupnih te individualnih tečajeva. Grupni tečajevi za pripremnu nastavu se organiziraju subotom i nedjeljom, dok kod individualne nastave sami određujete broj sati za određeni stupanj (razine Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike – A1, A2, B1, B2, C1, C2). Tečajeve viših stupnjeva drže profesori i iskusni govornici koji su živjeli u Njemačkoj te posjeduju C2 certifikate.


Termini pripremne nastave za polaganje Goethe-Ispita će se održavati subotom i nedjeljom u Vokabula centru a početak tečajeva pripremne nastave će biti objavljen naknadno.

Pripremi se za ispit i položi ga sa sigurnošću!

Prijava na pripremni tečaj i sve dodatne informacije u vezi pripremnih tečajeva možete dobiti na info@vokabula.com, besplatni info broj 080 080 003 ili preko naše Facebook stranice. Vidimo se u Vokabuli!