banner left

Proljeće s Vokabulom

banner right

Gledaju li djeca svijet drugačijim očima od nas? Otto Krake napokon stigao u Mostar!

AI Brzi sažetak Na predavanju su svi sudionici mogli čuti zašto bi djeca trebala učiti strani jezik u ranoj dobi, kako i na točno koji način djeca uče strani jezik, napamet ili ipak kroz igr...

min čitanja

Vokabula
02.09.2018
|
Ažurirano 02.09.2018

AI Brzi sažetak

  • Na predavanju su svi sudionici mogli čuti zašto bi djeca trebala učiti strani jezik u ranoj dobi, kako i na točno koji način djeca uče strani jezik, napamet ili ipak kroz igru, zatim o prednostima učenja njemačkog jezika, a koncept programa je demonstriran i na sudionicima predavanja.
  • “Vjerujemo da s Otto Krake programom možemo predškolskoj djeci prenijeti ljubav prema njemačkom jeziku, pokazati im da njemački jezik nije težak i inspirirati ih da s poznavanjem stranih jezika mogu postati sve što požele u životu.
  • Otto Krake je novi projekt Vokabula-centra i namijenjen je djeci od 3 do 6 godina koji čine svoje prve korake u učenju njemačkog jezika.

Poznato je da djeca gledaju svijet drugačijim očima od nas odraslih. Nekada roditelji nisu svjesni da njihovo dijete zna strani jezik sve do trenutka kada ga dijete jednostavno progovori i onda se roditelji iznenade i pitaju se kada ga je naučilo. Djeca ne uče strani jezik, već ga podsvjesno usvajaju, recimo dok gledaju film, crtić, glazbu ili dok netko s njima priča na stranom jeziku.

Tako je u subotu, 01.09.2018. godine, u hotelu Mostar profesorica Ivana Vukadin započela besplatno edukativno predavanje o prednostima učenja njemačkog jezika u predškolskoj dobi.

Na predavanju su svi sudionici mogli čuti zašto bi djeca trebala učiti strani jezik u ranoj dobi, kako i na točno koji način djeca uče strani jezik, napamet ili ipak kroz igru, zatim o prednostima učenja njemačkog jezika, a koncept programa je demonstriran i na sudionicima predavanja.

Otto Krake. Jedan svijet, mnogo priča

U sklopu predavanja predstavljen je i program naziva Otto Krake. Otto Krake je novi projekt Vokabula-centra i namijenjen je djeci od 3 do 6 godina koji čine svoje prve korake u učenju njemačkog jezika.

“Vjerujemo da s Otto Krake programom možemo predškolskoj djeci prenijeti ljubav prema njemačkom jeziku, pokazati im da njemački jezik nije težak i inspirirati ih da s poznavanjem stranih jezika mogu postati sve što požele u životu.”, rekla je Ivana Vukadin, kreatorica programa.

Ključni dio razvoja ovog programa je njegova posebna metoda učenja kroz igru kao i vlastiti likovi, poput hobotnice Otta, koji su dio metodike usvajanja gradiva. Prilikom kreiranja programa uzeta su u obzir najnovija istraživanja na području ranog učenja stranih jezika, kao i CLIL (Integrirano učenje sadržaja i jezika).

“Prilikom provođenja Otto Krake programa korištenje dječije moći imaginacije je apsolutan imperativ. Iako je već dosta truda i vremena uloženo u stvaranje ovog programa, vjerujemo da je ovo tek početak.”, dodala je Ivana Vukadin.

Oslobodite kreativni potencijal Vašeg djeteta

Jedna od najvećih prednosti Otto Krake programa je što dijete ne trebate voditi dodatno na nastavu, već mi dolazimo do Vas u vrtić. Naravno, Otto Krake će biti dostupan i u učionicama Vokabula-centra.

Više informacija o programu Otto Krake biti će dostupno za par dana na web stranici ottokrake.ba, a oni koji žele, mogu uvijek pratiti Otta preko facebook stranice ili nas kontaktirati na besplatni info telefon 080 080 003 (mi plaćamo poziv) i saznati sve što Vas zanima.

Sve što radimo u Vokabuli, radimo jer volimo naše polaznike i vjerujemo da svi mogu brzo i lako naučiti njemački jezik. To znamo jer vjerujemo u Vas, u polaznike i u naš tim. I zato dopustite da Vas uvjerimo zašto je Vokabula toliko posebna i ne zaboravite: Njemački spaja ljude!

Napomena: Provjerite je li Vaš vrtić O.K. (Otto Krake) i ne zaboravite, ovdje smo za Vas tijekom Vaših loših vremena. Ali i dobrih, također.

Vaš Otto Krake
Jedan svijet, mnogo priča

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za naš newsletter

Ispunite podatke i na email ćemo vam jednom mjesečno slati korisne i zanimljive stvari. Obećavamo da nećemo slati slam.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!