[16.07.2018.] Upisi u ljetni ciklus su završeni. Upisi na individualnu 1-na-1 nastavu u tijeku! →

Upisni postupak - lagano kao 1,2,3

1. Tri trimestra

Vokabula vrši upise tri puta godišnje te organizira tri trimestra (tri ciklusa tečajeva u trajanju od tri mjeseca u godini). Na zahtjev je moguće održati dodatne cikluse.

2. Prijava

Prijava je vrlo jednostavna. Sve što je potrebno je popuniti kratki obrazac na našoj stranici. Prijaviti se mogu svi koji želite unaprijediti i poboljšati poznavanje njemačkog jezika ili naučiti sve ono što Vam je potrebno za snalaženje u svakodnevnim životnim situacijama na njemačkom govornom području.

3. Besplatno testiranje

Ukoliko posjedujete predznanje iz njemačkog jezika s Vama radimo besplatno testiranje. Pomoću ovog testa te razgovora ćemo saznati i precizno odrediti kojoj razini odgovara Vaše poznavanje njemačkog jezika i koji je tečaj adekvatan za Vas. Testiranje se sastoji od pismenog i usmenog (konverzacijskog) dijela ispita.

4. Formiranje grupa

Nakon što smo precizno odredili Vaš stupanj poznavanja njemačkog formiramo grupe za pojedine razine te sa svakom grupom individualno dogovaramo termin.

5. Učenje njemačkog s lakoćom može početi!

Često postavljena pitanja

 • Upis

 • Kako se mogu prijaviti na tečaj?

  Na naš tečaj se možete uvijek prijaviti, a prijava se vrši isključivo putem prijavnog obrasca na našoj web-stranici. Link za prijavu možete pronaći u gornjem desnom dijelu stranice pod imenom . Napominjemo da je veoma bitno da ostavite ispravne podatke prilikom procesa prijave pošto ćemo te podatke koristiti da vas kontaktiramo vezano za status vaše prijave.

 • Kako da znam na kojoj sam razini poznavanja njemačkog jezika?

  Prilikom prijave na tečaj, u prijavnom obrascu se nalazi dio gdje ćemo Vas pitati želite li besplatno testiranje. Ukoliko ne znate koju razinu odabrati, odaberite opciju “Da, želim besplatno testiranje” te ćemo Vas pozvati u naš centar da uradite besplatnu provjeru znanja. Nakon besplatne provjere znanja moći ćemo Vas svrstati u neku od grupa, odnosno pronaći adekvatan tečaj ta Vas, što je prvi korak za postizanje našeg cilja, tj. uspješno polaganje Goethe – ispita.

 • Moram li na besplatno testiranje?

  Ukoliko imate predznanje iz njemačkog jezika, potrebno je uraditi testiranje kako bi se moglo odrediti kojoj razini Vaše poznavanje njemačkog jezika odgovara. Naš glavni cilj je osigurati da polaznici nauče njemački jezik, a prvi korak je utvrđivanje razine, kako bismo za Vas osigurali adekvatan tečaj.

 • Što nakon prijave?

  Nakon što se prijavite na tečaj, Vaša prijava stiže u naš sustav. Predavač za grad koji ste se prijavili Vas kontaktira te Vam daje osnovne informacije o tečaju. Predavač je Vaša kontakt osoba za sva eventualna pitanja. Kada prijave za određeni ciklus završe, kontaktirati ćemo Vas još jednom te Vas pitati koji termini bi Vam najviše odgovarali. Ukoliko ne odgovorite na email zovnut ćemo Vas na kontakt telefon te pitati isto pitanje.

 • Tečaj

 • Koliko traje tečaj?

  Standardni tečajevi obuhvaćaju 72 školska sata od 45 min kroz 12 tjedana. Na zahtjev moguć je i intenzivni tečaj u kraćem vremenskom trajanju.

 • Koji su termini održavanja nastave?

  Tečajevi se najčešće održavaju u poslijepodnevnim terminima od 16.30h te večernjim terminima od 19h, a ovisno o dogovoru mogući su popodnevni i jutarnji termini. Ukoliko radite prvu i drugu smjenu moguće je i kombinirati jutarnje i večernje termine. Tečajevi se održavaju svaki dan od ponedjeljka do subote, a moguće je održavanje nastave i nedjeljom ukoliko grupi odgovara termin.

 • Imam li na kraju tečaja certifikat ili potvrdu?

  Na kraju tečaja svi polaznici imaju potvrdu o pohađanju tečaja koja nema svojstvo certifikata. Certifikat možete dobiti samo nakon položenog ispita na nekom od renomiranih i svjetski priznatih instituta kao što je Goethe-Institut. Nakon našeg tečaja sposobni ste položiti Goethe ispit.

 • Koja je razlika između potvrde i certifikata?

  Nažalost mnogi neovlašteno koriste riječ certifikat te prodaju iste po cijenama od 75KM i/ili više. Da biste dobili certifikat potrebno je položiti neki od certificiranih ispita na certificiranim institutima među kojima vodeću ulogu ima Goethe. Dakle ukoliko možda studirate ili ste studirali nije dovoljno samo odslušati kolegij, nego u konačnici trebate položiti i ispit.

 • Plaćanje

 • Moram li tečaj nakon prijave odmah platiti?

  Tečaj se nakon prijave ne mora odmah platiti. Plaćanje se obavlja tek nakon formiranja grupa i određivanja termina održavanja nastave.

 • Mogu li tečaj plaćati u ratama?

  Tečaj je moguće platiti u jednoj ili dvije rate. Ovisno o načinu plaćanja nudimo određene pogodnosti. Ukoliko se odlučite za plaćanje tečaja na jednu ratu, dobivate popust na cijenu u iznosu od 5%. Ukoliko se odlučite plaćati u dvije rate, na cijenu se dodaje 5% iznosa.

 • Kako mogu ostvariti dodatan popust?

  Svi naši polaznici na kraju tečaja dobivaju potvrdu o pohađanju, kojom ostvaruju dodatni popust od 10% na cijenu tečaja.

Sakrij

Dosta s čestim pitanjima, pričajmo malo o cijeni?

Cijena je ovisna o razini, vrsti tečaja i broju nastavnih sati. Svi polaznici koji upisuju po drugi put naš tečaj imaju popust od 10%. Postoji mogućnost plaćanja u dvije rate, no ukoliko se odlučite za plaćanje u jednoj rati ostvarujete popust od 5%. Cijene nismo sakrili ali smo ih ipak smjestili na zasebnu stranicu zbog preglednosti. Kliknite veliku zelenu tipku malo niže i saznajte cijene u Vokabuli...

Pokaži mi cijene →

Raspored sati

Tečajevi se najčešće održavaju u poslijepodnevnim i večernjim terminima od 16.30h odnosno od 19h, a ovisno o dogovoru s grupom mogući su i jutarnji termini.

Aktualni raspored nastave za ciklus 04.2018 - 07.2018:

Preuzmi (Excel, 70kB) ⤓

Posljednji put ažurirano 16.05.2018.

Napomena: Dokument je zaštićen lozinkom koju možete pitati Vašeg predavača. Ukoliko preuzimate preko mobitela preporučujemo Microsoft Excel aplikaciju
(Preuzmi Excel za: Android / iOS).