ed1c3b41 aaf1 43fd bf74 49f684d4c3eb 2x
Ljeto s Vokabulom
e1bb339d 867c 4e47 9136 642746f49034
7ec7bb36 654f 4eee 9e25 dded7112ac44 2x

Čapljina: Najavljujemo seriju besplatnih konverzacijskih “kava” u suradnji s Eurowingsom!

Njemački jezik, koji postaje sve popularniji u Čapljini, evoluira i dobiva sasvim novu notu uz događaj naziva ‘Kaffee und kol...

min čitanja

Vokabula
21.11.2019
|
Ažurirano 17.07.2024
kaffee2
Objavljeno 21.11.2019

min čitanja

Čapljina: Najavljujemo seriju besplatnih konverzacijskih “kava” u suradnji s Eurowingsom!

Njemački jezik, koji postaje sve popularniji u Čapljini, evoluira i dobiva sasvim novu notu uz događaj naziva ‘Kaffee und kolač, bitte!’. Ova serija događaja održavati će se jednom mjesečno, a o čemu ...
kaffee2

Njemački jezik, koji postaje sve popularniji u Čapljini, evoluira i dobiva sasvim novu notu uz događaj naziva ‘Kaffee und kolač, bitte!’.

Ova serija događaja održavati će se jednom mjesečno, a o čemu točno je riječ i kakve to veze ima s Eurowingsom, saznajte u nastavku.

Kraća, duža, bijela, sa mlijekom… Odaberi svoju savršenu

Kava je neizostavni dio naše svakodnevnice. Dan počinje sa kavom, koja služi kao pripremna kava za onu poslije u kafiću, kad se treba priopćiti važna vijest (ili trač) pričeka se prvo da prokuha voda, kad se prima goste prvo se služi kava, kad se prilazi djevojci poziva ju se naravno na kavu.

Ali način na koji u Čapljini u njoj uživamo poprimio je razmjere legende. A kada uzmemo u obzir da u najljepšem gradu u BiH vlada veliki interes za učenjem njemačkog, sasvim je prirodno da je nastao događaj koji kombinira kavu i njemački jezik.

Njemački dostupan svima – i to besplatno!

Upoznajte Kaffee und kolač, bitte! Odnosno, najkraće rečeno, besplatnu kavu na kojoj ćete imati priliku da usavršite konverzaciju na njemačkom jeziku, a pri tome ćete stvoriti nove kontakte i upoznate zanimljive ljude.

“Ideja vodilja u Vokabuli oduvijek je bila omogućiti našim polaznicima da uspješno savladaju konverzacijske vještine, čak i na nižim jezičnim razinama. Imajući to na umu, razvili smo poseban program konverzacijskih “kava”, koji ne zahtijeva odlično poznavanje gramatike, već vam omogućuje da sa postojećim predznanjem imate priliku usavršiti svoje konverzacijske sposobnosti.”, rekla nam je vlasnica Vokabule

Cilj ove serije događaja je jednom mjesečno pružiti opušteno mjesto, kontekst i priliku za slobodan, spontan i prirodan govor o zanimljivim i aktualnim temama na njemačkom jeziku.

Eurowings podržao novu dimenziju učenja njemačkog

Eurowings, niskotarifni zračni prijevoznik iz Njemačke, glavni je pokrovitelj ove serije događaja koji će se održavati u caffe bar Key u Čapljini.

Njemački je jezik kulture, znanosti, a naš maternji jezik je pun germanizama, čega tek postanemo svjesni kada krenemo učiti njemački jezik. U suradnji s Eurowingsom iz Njemačke, vjerujemo da smo stvorili sasvim novu dimenziju druženja i učenja njemačkog jezika u Čapljini.

Poklon za sve, naravno!

Prije svega, svi sudionici imati će priliku i prostor u zajedništvu vježbati konverzaciju na njemačkom jeziku. A kako bi sudionicima svaki događaj ostao u posebnom sjećanju, osigurali smo male poklone na kraju svakog našeg druženja.

Pročitajte i ovo
Škola poznata po smicalicama. Ovo je TOP 5 Vokabulinih šala za prvi april!

Tako će svi sudionici, uz garantirano ugodno druženje, smijeh i ogromnu količinu novog znanja, otići kući sa malim znakom pažnje.

Dođite zbog njemačkog. Ostanite zbog svega ostalog

Na događajima ne koristimo udžbenike već pronalazimo autentične situacije i materijale iz stvarnog svijeta od kojih će svi imati priliku naučiti puno više od samog jezika. Tako će svi sudionici naučiti nove pojmove, poboljšati vokabular i izgovor kroz grupne rasprave.

Za sat konverzacije potrebno je barem osnovno predznanje kako bi mogli usavršiti svoje komunikacijske vještine. Preporučuje se za sve one koji su završili A1 jezičnu razinu njemačkog jezika.

Iz Vokabule napominju da će kava ili sok uvijek biti besplatni te da je ovaj događaj otvorenog tipa, što znači da su svi zainteresirani dobrodošli pridružiti se.

Još malo, još samo malo…

Strpite se još samo malo, jer prvi u nizu ‘Kaffee und kolač, bitte!’ serije događaja održati će se u utorak 26.11. u 18 sati u caffe bar Key u Čapljini.

Druženje će trajati otprilike 60 minuta, a svoju stolicu možete rezervirati tako što kliknete ovdje ili pozovete naš besplatni info broj 080 080 003. Rezervacija je brza i bezbolna i traje kraće od 30 sekundi!

Događaj je otvorenog tipa i dostupan je svim zainteresiranim građanima uz prethodnu brzu rezervaciju. A oni koji ne mogu fizički doći, mogu nas uvijek pratiti preko naše facebook stranice.

Stoga, kavoljupci vidimo se za par dana u Keyu kada ćete moći uživati u ispijanju kave uz Vokabulu i Eurowings (koji daruje svaki put!) :)

Pratite ovaj događaj sa hashtagom #KaffeeUndKolačBitte

Otkrij Njemačku uz Vokabulu i Eurowings?

Vokabula
Više od njemačkog. Život pun prilika.

Podijeli

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Pridružite se našem newsletteru!

Nema spama - samo dobre stvari. Najbolji učenici čitaju najbolje članke.
16.000+ čitatelja

Sadržaj

Testirajte svoje znanje njemačkog ili engleskog i dobijte besplatni probni sat!

Koliko je vremena potrebno da naučiš jezik s Vokabulom?

Bliže ste nego što mislite u postizanju svojih jezičnih ciljeva.
© Copyright 2016 - 2024 Vokabula. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.

Prijavite se za besplatnu uvodnu lekciju

Ispunite obrazac i na email ćemo vam odmah poslati login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern

Prijavite se da dobijete besplatnu uvodnu lekciju

Odmah nakon ispunjavanja obrasca na email ćemo vam poslat login podatke za Vokabula Platformu!
valovi pattern