Upis novih kandidata na Triple Win – Tvoj siguran put do posla u Njemačkoj

Image

Ako posljednjih mjeseci neumorno pretražuješ na Internetu pouzdane i provjerene informacije o tome kako pronaći siguran posao medicinske struke u Njemačkoj, moramo ti reći da je tvoja potraga upravo završila. Ne samo to, nego si kliknuo/kliknula na vjerojatno najkorisniji link za tebe na čitavom području BiH. Ovo zaista nije pretjerana izjava.

Kao prvo, Triple Win nije agencija

Sigurni smo da si do sada već shvatio/la da ima raznih agencija čija pomoć dolazi uz skrivene troškove, zbog čega te tvoj put do posla u Njemačkoj može koštati puno, puno više nego što misliš ili čak možeš platiti da dobiješ posao.

Projekt „Triple Win“ nema nikakve veze s agencijama. Nema troškova, caki niti bilo kakvih dodatnih iznenađenja za tebe. Sam naziv projekta kaže da donosi trostruke pogodnosti; Njemačka rješava problem nedostatak medicinskih radnika, stopa nezaposlenosti u BiH se smanjuje, a doznake koje šalju naši medicinari na radu u Njemačkoj doprinose i ekonomskom razvoju cijele zemlje.

Ono što je najbolje u cijeloj priči i što ćete najviše zanimati – upisi novih kandidata su upravo u tijeku.

Ne košta baš ništa, a dobivaš jako puno!

Triple Win provodi GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH) u ime njemačke vlade, na temelju sporazuma i saradnje između Centrale za rad sa strancima i stručno posredovanje SR Njemačke, Savezne agencije za rad SR Njemačke, te Agencije za rad i zapošljavanje BiH (ARZ).

Za tebe kao medicinara koji traži posao u Njemačkoj ovaj projekt znači lakši put do posla koji želiš. Možeš sam/sama birati grad, pa čak i bolnicu u kojoj želiš raditi, pri čemu dobivaš i punu, potpuno besplatnu podršku tijekom prve godine života u Njemačkoj. Zvuči predobro da bi bilo istinito? Znamo, ali, zaista ne preuveličajemo.

Naime, sve troškove plaća tvoj budući poslodavac, pa čak i tečaj njemačkog jezika od A1.1 do B1.2 nivoa u suradnji s Vokabula centrom za njemački jezik, a plaćen ti je i izlazak na B1 ispit Goethe Instituta. Pri tome ti kao dodatni bonus umjesto suhoparnog gradiva i dosadnog učenja riječi na pamet Vokabula pruža zabavne interaktivne sate njemačkog jezika i znanje koje će ti koristiti na tvom budućem poslu.

Koje su tvoje obaveze? Postoje, doduše samo jedna. A to je završiti tečaj njemačkog jezika za razinu B1, jer na taj način stječeš zvanje medicinska sestra/tehničar.

Do kada i kako se možeš prijaviti?

Kandidati za Triple Win projekt se mogu prijavljivati kontinuirano, a intervjui za prijem u projekt se organiziraju tri puta godišnje. Dobra vijest za tebe je da se naredni intervjui sa zainteresiranim polaznicima obavljaju vrlo skoro, stoga se prijavi odmah kako bi osigurao mjesto u narednom krugu intervjua.

Sve dodatne informacije o projektu možeš pronaći na internet stranici Agencije za rad i zapošljavanje BiH i na službenoj Facebook stranici Triple Win BiH.

Uz Triple Win konačno se možeš pripremiti za budućnost kakvu želiš i zaslužuješ, a uz Vokabulu pomoći ćemo ti da na taj put odeš pripremljen sa što boljim znanjem njemačkog jezika. Prijavi se već danas!

Tvoja reakcija?
Sviđa mi se
7
Sviđa mi se
Haha
0
Haha
Tužno
0
Tužno
Fenomenalno
2
Fenomenalno
Slavlje
5
Slavlje
Podrška
5
Podrška

Povezani članci

25.03.20224 min čitanja

Kako naručiti hranu na njemačkom jeziku: Šta trebaš znati da ne ostaneš gladan?

Jedna od najuzbudljivijih stvari kad dođeš u neku zemlju je kušati sve sjajne regionalne specijalitete za koje možda nikada nisi ni čuo. U Njemačkoj to uključuje puno mesnih jela i regionalnih sastojaka koje stvaraju fantastične…

21.03.20222 min čitanja

Vokabula slavi šesti rođendan. Popust od 20% za sve!

Rođendanski popusti od 20% do nevjerojatnih 50%, dobra zabava, live kvizovi, cool radionice i još mnoga druga iznenađenja čekaju sve vas u periodu od 18. do 31.3. u Vokabuli – jer KAD VOKABULA SLAVI, NEMA…

05.03.20225 min čitanja

Savršeni filmovi za učenje njemačkog jezika

Postoji mnogo različitih pristupa učenju jezika. Barem po nama, veoma je važno da i vi uživate dok učite jezik. Odličan način da sakupite novi vokabular i poboljšate svoje vještine slušanja je gledanje filmova ili TV…

Tvoja reakcija?
Sviđa mi se
7
Sviđa mi se
Haha
0
Haha
Tužno
0
Tužno
Fenomenalno
2
Fenomenalno
Slavlje
5
Slavlje
Podrška
5
Podrška